kasia4246 22.12.08, 15:34 Mam piękny dom, 2 wspaniałych dzieci , 2 psy i 2 koty , męża pracoholika który niema czasu na rodzinę i jestem bardzo bardzo samotną osobą .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaczek38 Re: Samotna 22.12.08, 18:04 Kasiu, mam 2 dzieci, 1 psa, 1 królika i męża, który mnie zdradza. I też jestem samotna do "szpiku kości" jak chcesz napisz coś do mnie Odpowiedz Link
kamila1211_0 Re: Samotna 23.12.08, 15:03 Witam! Ja niestety nie mam męża, nie mam dzieci,juz nie mam nawet rodziny najblizszej i jestem całkowicie samotna.Jest mi niezmiernie ciężko, zwłaszcza teraz w tym Bożonarodzeniowym okresie. Odpowiedz Link
marianinho Re: Samotna 23.12.08, 15:48 dziwne to ze ludzie sa samotni mimo ze jest ich na swiecie 6,7 mld ? nie to zebym ja nie byl ale tak mi przyszlo do glowy.... A w ogole to niektorzy maja dziwne pojecie samotnosci.... Odpowiedz Link
wers-alik Re: Samotna 23.12.08, 20:27 Kamilo! To tak jak ja. Może napiszesz na pocztę gazetową. Nie jestem podrywaczem. Ale chętnie wymienię myśli. Odpowiedz Link
mea87_1 Re: Samotna 27.12.08, 11:21 Jest wiele osob,ktore pomimo rodziny,przyjacol czuja sie samotni...ja mam dziecko i psa,dobra przyjaciolke a pomimo tego czuje sie bardzo samotna.Swieta spedzilam sama i tak jak bardzo lubialam czas Bozego Nardzodzenia po tych swietach mam mieszane uczucia...jak mam sie cieszyc swietami skoro spedzam je samotnie... Odpowiedz Link
mimiorny Re: Samotna 31.12.08, 15:40 jej .... ..jak chciałybyście porozmawiać lub pogadać o głupotkach.. nie mam dziecióf zwierzątek..ale mam dużą wyobraźnię (pomaga w rozróżnianiu sytuacji;P),lubięi umiem słuchać, silne paluszki i mocną klawiaturę... acha.... drogi izaczek38'u ..współczuję i pozdrawiam.. :8813497... Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotna 31.12.08, 16:51 kasia4246 napisała: > Mam piękny dom, 2 wspaniałych dzieci , 2 psy i 2 koty , męża pracoholika który > niema czasu na rodzinę i jestem bardzo bardzo samotną osobą .... Kasiu pozwole sobie na taka refleksje: tak pewnie spontaniczne wymieniłaś co "masz" i dom postawiłaś na miejscu pierwszym......nawet przed dziećmi..o mężu napisałaś tuz za kotem :- )))).....dlatego czasem warto pisać, co się myśli.......bo wtedy widać to, co może umknąć w chaosie myśli własnych acz nieuporządkowanych ) Odpowiedz Link
niktttt Re: Samotna 14.02.09, 22:32 nie wiem jak mogę cie pocieszyć chciaż bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link