IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 12:54
Witam. Mam prośbę zna ktoś może jakiegoś państwowego logopedę dziecięcego z Grodziska Mazowieckiego? Szukam już od tygodnia i nie mogę znaleźć. Interesuje mnie także logopeda dziecięcy państwowy z okolic Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego oraz z Warszawy.... Bardzo proszę o pomoc... Na stałe mieszkam w Warszawie lecz tymczasowo w Grodzisku dlatego poszukuje z tych regionów.
Obserwuj wątek
    • em-k-a Re: POMOCY!! 24.08.11, 20:32
      Ja mogę polecić PZG na Białostockiej w Warszawie, jest pełna kadra i jesteśmy zadowoleni, poza logopedami są pod ręką psycholodzy, rehabilitanci, SI, wszystko w jednej przychodni...
      Mając w perspektywie, przenosiny z AK Kampinos do Kajetan to wolę jeździć do Wawy
      • Gość: Wiki2009 Re: POMOCY!! IP: *.centertel.pl 24.08.11, 21:55
        Dziękuję, a potrzebne jest skierowanie od pediatry? długo trzeba czekać na wizytę?
        • em-k-a Re: POMOCY!! 25.08.11, 07:29
          Hej,
          potrzebne jest skierowanie od pediatry. Nie wiem jak jest teraz z terminami, bo teraz mamy regularne zajęcia 3x w tygodniu, więc nie zachodzę do rejestracji. Ja miałam do poradni psychologicznej, czekałam ok.miesiąca na wizytę, a dalej to się już potoczyło samo od jednego specjalisty do drugiego, panie w rejestracji wszystkiego pilnują i skrupulatnie Cię informują jakie masz skierowanie dostarczyć i do kiedy. Podaję Ci nr.tel. do rejestracji, zadzwoń i się dopytaj dokładnie, 22-618-05-82 (łatwiej się dodzwonić po południu-do 20-stej czynna jest przychodnia)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka