Dodaj do ulubionych

Komputerowe programy logopedyczne

13.11.11, 18:26
Witajcie. Od razu zacznę od pytania - jakie komputerowe programy logopedyczne polecacie? Z pewnością jest tu trochę rodziców, którzy są w posiadaniu takich programów a ja chciałabym zrobić rozeznanie, który z nich jest wart największej uwagi. Mam wersje demo "logopedii" i bardzo mi się ona podoba. Mojej malej tez się świetnie na tym programie ćwiczy. Ale pełna wersja kosztuje ok.1600 zł., nie ukrywam, ze dla mnie to trochę dużo. Dlatego może Wy, drodzy rodzice macie coś tańszego godnego polecenia? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jamargolcia Re: Komputerowe programy logopedyczne 14.11.11, 18:02
      Polecam Swiat dzwięków Otta. My dostaliśmy przy zakupie aparatów ale pewnie można ją gdzieś zakupić. Może w Oticonie.
      • wrobeleczek1 Re: Komputerowe programy logopedyczne 24.11.11, 22:47
        My kupiliśmy 2 lata temu "Mówiace obrazki" fajna zabawa ale myslę ze za 1000zł nie warto.... to samo można robić na obrazkach choćby zciąganych z netu /jeżeli dziecko tak fascynuje komputer jak mojego synka/. Tak naprawdę to cwiczył może dwa miesiące i nauczył sie kolorów i zwierząt..... ja bardziej polecam " od obrazka do słowa"... nie do przerobienia od roku i cały czas fascynuje go ręczne wycinanie kolejnych obrazków i wklejanie do swoich zeszytów.
        Nasza Logopedka ma ten komputerowy program i wydaje mi się że kilkukrotny kontakt z nim na zajęciach byłby wystarczajacy........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka