mazia14 10.12.06, 21:46 Witam,jak to jest z tym implantem,chodzi mi o koszt.Słyszałam że jest to koszt 70tyś.Czy Narodowy Fundusz refunduje zakup implantu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamalia Re: Implant 10.12.06, 23:13 Czesc mazia, Jesli specjalisci uznaja ze dziecku potrzebny jest implant, wtedy wpisuja je do kolejki i trzeba grzecznie czekac. A implant jest za darmo. Mozesz sie zorientowac po wieku dzieci z tego forum, ze teraz nie czeka sie juz dlugo. My czekalismy 5 miesiecy od momentu badan kwalifikujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
irys28 Re: Implant 11.12.06, 13:03 witam!syn został zakwalifikowany w lipcu,a we wrześniu już do nas dzwonili ustalić termin zabiegu.Wydaje mi się że w tej chwili długo nie trzeba czekać te kolejki nie są tak długie. Odpowiedz Link Zgłoś
tubisa Re: Implant 11.12.06, 17:51 Witam. My czekaliśmy ( licząc od kwalifikacji ) miesiąc. Ale są okresy wszczepiania i są okresy przestojów. Także wszystko zależy jak się trafi. Niemniej jednak nawet w okresach postoju nie oczekuje się więcej niż powiedzmy 3-4 miesiące. ( piszę o dzieciach w przypadku dorosłych może to bc inaczej ) Odpowiedz Link Zgłoś
pa13 Re: Implant 12.12.06, 22:33 MY CZEKALIŚMY 2 LATA TAKIE BYŁY WTEDY KOLEJKI TERAZ TO POZAZDROŚCIĆ Odpowiedz Link Zgłoś