Dodaj do ulubionych

25% obniżki w Bonito na cały asortyment!

19.11.11, 11:23
bonito.pl/menu/mikolaj-2011.html - do 2 grudnia :-)
Obserwuj wątek
    • habibi_sun Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 19.11.11, 12:47
      ups... własnie wczoraj odebrałam zamówienie... szkoda, że nie poeczkałam trochę...
    • bruy-ere Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 19.11.11, 22:37
      Jak to działa - ceny na stronie są już po obniżce?
      • kavakava Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 19.11.11, 23:47
        wygląda na to że tak, bo obniżka od ceny detalicznej, czyli chyba okładkowej? Wychodzą porównywalne ceny jak w aros.pl, tyle, że przesyłka trochę tańsza, jeśli inpost. No i mam dylemat czekać na jakąś większą promocję czy kupować? Chyba po prostu skuszę się na "najpotrzebniejsze" pozycje.
        • per-vers Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 20.11.11, 00:18
          Tak, ceny na stronie są już po obniżce.
          Też się zastanawiam, czy brać już, czy poczekać... Ale chyba rzadko zdarzają się takie promocje, jak empikowe 30% ?
          • steffa Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 20.11.11, 00:25
            Ale nie wszystko jest -25%.
            • agulle Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 20.11.11, 19:35
              ja zrobiłam symulację zakupów i bardziej mi się opłaciły zakupy w matrasie z 15% upustem i z darmowym odbiorem w księgarni. Pewnie też do sprawy trzeba podejść indywidualnie, zależy co się kupuje, bo jedna książka taniej tu a znów inna tańsza tam.
            • rzezucha.ma Re: 25% obniżki w Bonito na cały asortyment! 20.11.11, 21:41
              steffa napisała:

> Ale nie wszystko jest -25%.

Tak, trzeba być czujnym ;)
              Ceny podane są już po obniżce (przy cenie jest małym drukiem wielkość rabatu), mam na stałe otwarty schowek tamtejszy, więc śledzę ;)
              Dla mnie to super wiadomość, bo odbieram na miejscu, więc na lepsze okazje (czy będą??) chyba nie będę czekała. Ceny rzeczywiście porównywalne z arosem, ale tam zakupy dla mnie dyskwalifikuje dostawa, która zrównała ceny do bonito sprzed promocji.
              A poz tym - jak nagle pojawi się jakaś niebywała okazja gdzie indziej - i tak ZAWSZE będą książki, których jeszcze nie kupiłam :D
              • agni71 Re: Bookador.pl ma niektóre ksiązki jeszcze taniej 20.11.11, 23:51
                Akurat potrzebowałam ksiązki, która nie jest nowoscia i jest dośc specyficzna, a mianowicie "Przewodnika archeologicznego po Polsce" i najtaniej było właśnie w bookadorze (niespełna 87 zł), podczas gdy w bonito jest za 93,05 zł (nie mowiąc juz o Empiku i Merlinie, gdzie cena była ok. 105 zł). A darmową przesyłkę, przy wpłacie z góry, mają juz za zakupy za 150 zł (lub za 200 zl przy pobraniu)!! Dla mnie to duży plus, bo nietrudno uzbierac książek za taką kwotę. Kilka innych pozycji, ktore sprawdzałam tez mieli w dobrych cenach, zblizonych do obecnych w bonito lub aros.. Kilka było w cenach zblizonych do empikowych. Wadą ich jest to, ze chyba nie mają "najnowszych nowości", np. "Aoki", "Magiczne drzewo. Olbrzym". Ale jesli ktos potrzebuje jakiejś mniej topowej pozycji, i nie najnowszej, to warto tam tez poszukać.
                • uccello bonito 21.11.11, 15:38
                  Najwyraźniej mam to po Ojcu, który wracał rozpromieniony do domu i mówił do Mamy: Kochanie!!! Oszczędziłem dziś co najmniej 100zł. Pomyśl tylko, 12 tomów za jedyne...
                  No więc ja też dziś przyoszczędziłam, że ho, ho.
                  • rzezucha.ma Re: bonito 22.11.11, 10:29
                    Och, to tez mój ulubiony sposób oszczędzania! ;)

uccello napisała:

> Najwyraźniej mam to po Ojcu, który wracał rozpromieniony do domu i mówił do Mam
                    > y: Kochanie!!! Oszczędziłem dziś co najmniej 100zł. Pomyśl tylko, 12 tomów za j
                    > edyne...
                    > No więc ja też dziś przyoszczędziłam, że ho, ho.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka