Dodaj do ulubionych

Rabaty do szkół 2012 - zestawienie

26.04.12, 19:10
Pewnie kilka z Was ma już informację jakie rabaty są w tym roku dla szkół.
Ja na razie wiem jak to wygląda w wyd. Dwie siostry : niektóre książki są z 40-50-60% rabatem, wszystkie inne 30-35% zależnie od zamówienia.
Może będziemy wpisywać jak jest w innych wydawnictwach?
Obserwuj wątek
    • rykam Re: Rabaty do szkół 2012 - zestawienie 26.04.12, 20:03
      Wpisywałam do wątku przedszkolnego, bo to raczej dla młodszych dzieci, ale może i tu się te info przydadzą dla niższych klas, więc przekopiuję :)
    • rykam Oferta Wydawnictwa BIS 26.04.12, 20:04
      Info z fb: "Jeżeli poszukujecie ładnie wydanych, ciekawych i zabawnych książek na nagrody dla dzieci na zakończenie roku szkolnego - polecamy książki wydawnictwa BIS - przygotowaliśmy ciekawą ofertę specjalną - nasi Autorzy i Ilustratorzy chętnie wpiszą dedykację - chętnie doradzimy co wybrać wyślemy ofertę ksiegarnia@wydawnictwobis.com.pl"
      • rykam Re: Oferta Wydawnictwa BIS 21.05.12, 11:31
        c.d.: "OFERTA SPECJALNA KSIĄŻKI NA NAGRODY!!!
        PRZYGOTOWALIŚMY OFERTĘ NA NAGRODY W ATRAKCYJNYCH CENACH
        DLA ZAKUPÓW "GRUPOWYCH" - POLECAMY KSIĄŻKI OD 6 DO 25 ZŁ ZA EGZ.
        PROSIMY O MAIL ksiegarnia@wydawnictwobis.com.pl LUB TELEFON 22 877-27-05 W. 105"
    • rykam Oferta Wydawnictwa Bajka 26.04.12, 20:05
      Info z fb: "Książki na koniec roku w przedszkolu i szkole? Najlepsze z Bajki! Na takie okazje mamy specjalne rabaty. Np. piękne wydanie "Stu bajek" Jana Brzechwy można u nas kupić za jedyne 30 zł. A książki Doroty Gellner nawet za 15 zł! W dodatku Autorka może wpisać dzieciom imienne dedykacje :). Dzwońcie, pytajcie! Powiedzcie znajomym!!! (22) 740 42 51"
    • rykam Oferta Wydawnictwa Literatura 04.05.12, 09:54
      Info z fb:

"Szukacie tanich, wartościowych i ładnie wydanych książek na koniec roku szkolnego?

Wszyskich łódzkich bibliotekarzy i nauczycieli zapraszamy 17 maja na kolejne Drzwi Otwarte w Wydawnictwie Literatura! 50% rabatu na całą ofertę, a końcówki nakładów po 5 zł!
      Zapraszmy na Wólczańską 19 w godzinach 9.00-16.00.

Dla nauczycieli, którzy nie będą mogli osobiście przybyć na kiermasz, przygotowaliśmy specjalną ofertę nagrodową. Szczegóły w Dziale Handlowym (zamowienia@wyd-literatura.com.pl)"

Ostatni akapit mam nadzieję, że z opcją wysyłkową poza Łódź :)
      • rykam Re: Oferta Wydawnictwa Literatura 18.05.12, 12:11
        Pozwolę sobie skopiować tu :)

noo_noo napisała:

"U nas rodzice wybrali na zakończenie zerówki książki wydawnictwa literatura. Jeśli faktura będzie na przedszkole, a zamówienie przekroczy 200 zł, to dają rabat -35% i darmową wysyłkę."
    • rykam Oferta Wydawnictwa Entliczek 13.05.12, 09:01
      Info z fb: "SPECJALNE RABATY dla szkół, bibliotek i przedszkoli - sklep@entliczek.eu - Zapraszamy!"
    • ash3 Re: Rabaty do szkół 2012 - zestawienie 18.05.12, 17:26
      Przepraszam, że się wtrącam, ale o wiele prościej jest zadzwonić do danego wydawnictwa, którego książki nam się podobają jako zakup dla szkoły/ przedszkola i dowiadywać sie o rabat, czasem dotyczy np. bezpłatnego dowozu, czasem cena jest niższa niż w handlu - a prawie zawsze jest u wydawcy niższa niż w najkorzystniejszej nawet hurtowni.
    • murter1 Re: Rabaty do szkół 2012 - zestawienie 18.05.12, 22:52
      Napisze co mi zaproponowano przy zamowieniu 74 sztuk dla przedszkola - to chyba nie tajemnica?
      Bajka - 40%
      Zakamarki -40% przy przedpłacie, 35% na fakturę
      Dwie siostry 35%
      Znak 25% z mozliwościa dalszych negocjacji
      Multico 20% z mozliwością dalszych negocjacji.
      Wybraliśmy Bajkę, dostalismy jeszcze gratis 3 ksiazki do przedszkolnej biblioteczki.
    • abepe Re: Rabaty do szkół 2012 - zestawienie 12.06.12, 23:12
      Dostałam od pewnego wydawnictwa informację o rabacie na książki na koniec roku.
      Dokładny tekst brzmi:

Teraz 25% rabatu na książki nagrodowe!

Oczywiście przeczytałam książki nagroBowe!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka