akorona 12.12.05, 01:39 Wygląda super. To już wiadomo nad czym pracował duet kierowniczy. Gratulacje sympatycznego pomysłu. Już jest fajnie, a zapowiada się, że jeszcze będzie się działo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: www.Bromba.pl 12.12.05, 14:31 Cieszę się, że stronka Wam się podoba :-) Na pewno będzie się rozrastać, chociaż obecnie raczej pierniki, makowce i bigos nam w głowie ;-)))W końcu święta u drzwi... Szykujemy nowe podstrony, ciekawe recenzje, będziemy się starać zamieszczać różne informacje o imprezach (nie tylko warszawskich). Piszcie na "brombią pocztę" co, Waszym zdaniem, powinno się jeszcze znaleźć na tej stronie. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
rach_ciach_ciach Re: www.Bromba.pl 12.12.05, 14:43 Gratulacje Dziewczyny!!! Podziwiam Wasze zaangażowanie w temat. Już sobie tę stronę dodałam do Ulubionych :-) Lenka Odpowiedz Link
klaryma Re: www.Bromba.pl 12.12.05, 15:14 bardzo mi się podoba i cieszę sie też, ze forum dyskusyjne na Brombiej stronie to jest to samo forum co tu. Nie miałabym chyba czasu, zeby oba przeglądać. Życze wam dużo wytrwałości i siły, zeby strone szybko rozbudować, na pewno będę na niej częstym gościem! Odpowiedz Link
tres_ka Re: www.Bromba.pl 12.12.05, 22:13 Dołączam się do gratulacji! Będę tam zaglądać :))) Odpowiedz Link
kolorko Re: www.Bromba.pl 13.12.05, 14:35 Dołączam do gratulacji i proponuję watek "przyszpilić", żeby nie uciekał ( dla tych, co jeszcze w ulubionych nie mają) :) Odpowiedz Link
violik Re: www.Bromba.pl 13.12.05, 15:10 Moja propozycja - tz. czego mi brakuje - w : "Poczytaj - książki z półek naszych dzieci" - wieku dzieci na pierwszej stronie. Wiem, że na końcu się ten wiek w końcu pojawia, ale jest to ważna kategoria i mogłaby zaistnieć na wstępie, żeby nie trzeba bylo każdej recenzji czytać. Jeśli ta lista się rozrośnie, będzie to kłopotliwe :) Czy można dodawać książki z półki swoich dzieci? Odpowiedz Link