uccello 10.11.08, 17:17 W sobotę 15 listopada o godz. 16:00 na Freta 20/24a w Warszawie można będzie znowu łapać bakcyla razem z dwiema świetnymi ilustratorkami: Dorotą Łoskot –Cichocką i Anią Ładecką www.lapbakcyla.pl/notka-o-artystach.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzannao OT- do uccello prywata z uśmiechami:) 10.11.08, 20:20 Uccello, Szymon dostał przesyłkę, oniemiał, kiedy zobaczył, co widnieje pod datą czwartego grudnia:) Na pewno dostaniesz list od niego, ale zanim on pięknie wykaligrafuje swoje, ja dziękuję w jego imieniu! Odpowiedz Link
uccello Re: OT- do uccello prywata z uśmiechami:) 10.11.08, 21:02 niech żyje i umacnia się przyjaźń między Warszawą a Krakowem:) Odpowiedz Link
uccello wystawa w Stu Pociechach 04.12.08, 22:51 Na bakcylowej stronie jest fotoreportaż z zajęć plastycznych www.lapbakcyla.pl/galeria.php?wystawa=4 Odpowiedz Link
lunatica Re: wystawa w Stu Pociechach 04.12.08, 22:55 uccello napisała: > Na bakcylowej stronie jest fotoreportaż z zajęć plastycznych > www.lapbakcyla.pl/galeria.php?wystawa=4 Fajowe efekty tych warsztatów :-) Odpowiedz Link
uccello Re: wystawa w Stu Pociechach 04.12.08, 23:00 O tak! I zdjęcia dzieci mi się podobają, fotograf musiał być niewidzialny:) Odpowiedz Link
lunatica Re: wystawa w Stu Pociechach 04.12.08, 23:03 uccello napisała: > O tak! > I zdjęcia dzieci mi się podobają, fotograf musiał być niewidzialny:) Dzieciaki cudne :-) Nam robią takie zdjęcia na zajęciach w MN. Jak się dobrze przypatrzeć, to widać natchnienie :-) Odpowiedz Link
mamaea Re: wystawa w Stu Pociechach 05.12.08, 12:21 Moja w natchnieniu takim była, że jak mówi w ogóle nie widziała jak robili zdjęcia. To pewnie największa satysfakcja dla pań prowadzących. Odpowiedz Link