Gość: ata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 22:09 niech Pan bedzie zawsze tak szczesliwy jak dzis w dniu Swoich urodzin. 100 lat,1000 lat!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbych Re: pękający sufit IP: *.globsat.com.pl 30.08.01, 20:32 Witam. Miałem ten problem kilka lat temu u siebie, jak wprowadziłem się do aktualnego mieszkania. A że zawodowo zajmuje się renowacją, bez problemu sobie trwale z tym poradziłem. Jeżeli jest Sz.P. zainteresowany, to proszę o kontakt: corinbet@poczta.onet.pl Załączam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: pękający sufit IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:26 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Mieszkanie w bloku. Sufit z płyt. Problem polega na ciągłym pękaniu sufitu na > łączeniu dwu płyt. Nie pomaga zwykłe szpachlowanie i przyklejane taśmy. Czy > ktoś zna jakiś inny skuteczny sposób ? Taki sam problem miałem w salonie. Metoda może nie wszystkim odpowiadająca, ale skuteczna - kasetony styropianowe na sufit. Zastosowaliśmy 4 lata temu i nie mamy żadnych problemów. Koszt też nieduży. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś