mama.rozy 08.12.10, 12:05 prosi,żeby wrzucic jej kote na fb czy mozna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: barbasia potrzebuje pomocy -fb 08.12.10, 13:06 Kot w potrzebie - dawać na FB! Odpowiedz Link
mama.rozy Re: barbasia potrzebuje pomocy -fb 08.12.10, 13:14 Barba,a może byś miała czas zanleźc wątek o mamuśce-bo to o nią chodzi.jest gdzieś na forum,tylko trzeba go ładnie wyłuskac i zdjątko jakieś dac.ja mam dzisiaj urwanie głowy z dziecmi i sama nie wiem,jak jeszcze chodzę Odpowiedz Link
barba50 Re: barbasia potrzebuje pomocy -fb 08.12.10, 14:27 Na FB nie podejmuję się wrzucać, ale wyłowiłam treść ogłoszenia Mamuśki: Mamuśka gotowa jest zmienić miejsce zamieszkania. Kotka jest świetna, super kontaktowa i odważna. Szybko się uczy, jest zabawna, bystra i nawet jak coś przeskrobie, urocza. Uwielbia się bawić. Lubi głaski, ale nie jest to kot który cały dzień leży i śpi. Ona ma swoje sprawy, ganianie za piłeczką, zaczepianie kocura, bieganie po schodach itp. Myślę ,że ideałem byłby dom z ogrodem, ale nie koniecznie, jest tak bystra ,że przystosuje się do wszystkiego. Z całą pewnością mogłaby być z innymi kotami. U mnie jest w świetnej komitywie z kocurem, fajnie obserwuje się ich relacje. Niestety kotka rezydentka panicznie się jej boi. Odkąd Mamuśka z ferajną znalazły się w domu, kotka nie wychodzi spod łóżka. Ale myślę ,że to problem rezydentki, jest to kot strasznie wycofany i boi się właściwie wszystkiego. Gdyby nie to , Mamuśka zostałaby z nami, baaardzo trudno będzie się z nią rozstać. Uwielbia dzieci, i niestety ładuje się do łóżka. Kotka jest wyleczona. Po ostrych wirusówkach, które przeszła została jej sapka, która wg weta zostanie już do końca życia, a która jej w niczym nie przeszkadza. Kotka jest wysterylizowana i zaszczepiona. Ma ok. 1,5 roku. Zdjęcie jest tylko jedno, z maluchami Odpowiedz Link
jarka63 Re: barbasia potrzebuje pomocy -fb 08.12.10, 20:20 jarka63 napisała: > Wysłałam barbasi maila. > > - Odpowiedz Link
mama.rozy Re: barbasia potrzebuje pomocy -fb 08.12.10, 20:30 u mnie tez milczy ma dużo roboty,moze jutro zajrzy Odpowiedz Link