Dodaj do ulubionych

Godzina 3.30

11.03.12, 13:07
srodek nocy!
Krzyki, wrzaski, odglosy pazurow na szybie czyli Kicie przyszla odwiedzic czarna puma, ktora za nic nie chciala opuscic tarasu.

Kicia w opetaniu nawet szczekala tongue_out Jak juz udalo sie kote przekonac, zeby jednak taras opuscila z Amazonki Kici po jakis 10 minutach zrobil sie slodki, miauczacy koteczek. Slyszalam, ze jeszcze dosc dlugo skarzyla sie w lozku MD.

Nie, no ja rozumiem sasiedzkie odwiedziny, ale w srodku nocy? W niedziele?
Obserwuj wątek
    • pi.asia Re: Godzina 3.30 11.03.12, 13:15
      O rany, ale macie przygody!

Gdyby nie Wasza dzielna Kicia, to kto wie, jak by się ta historia skończyła! Może ktoś zaspany wyszedłby na taras, a tam czarna puma!
      Bohaterkę macie w domku! Proszę ją wygłaskać!
      Kicia.Yoda.Bodyguard!
    • babcia47 Re: Godzina 3.30 11.03.12, 15:06
      no a kiedy nocne stworzenia mają umawiać sie na ploty? dla nich to akurat!! jakaś 15:30..i słusznie się potem skarżyła..te ludzie jakies takie nieuzyte..kontaktów towarzyskich zabraniają a potem sami w dzień nie dają spokojnie pospać.. nic tylko jacyś goscie, kawusie, telewizor, głośna muzyka..wink)
      • mysiulek08 Re: Godzina 3.30 12.03.12, 00:38
        Ploty? chyba we wloskim stylusmile To sa regularne awantury z wyzwiskami,, gdyby nie szyba to i krew by polala tongue_out

Puma przylazi od czasu do czasu albo na jeden taras albo na drugi i w ogole ma w nosie Kiciowe wygrazania, choc tez niezle sobie poczyna.

Czasami pokaze sie za dnia i jesli Kicia ja zobaczy to kota znika z predkoscia nadswietlna smile

Kawal fajnego z niej kota (kotka to jest zdecydowanie, ma maly szczuply pyszczek), choc futro wymaga pielegnacji. W nocy nie widac nic, tylko bursztynowe oczy smile
    • andy3458 Re: Godzina 3.30 11.03.12, 15:25
      3.30 - toż to jest najlepsza pora żeby wyjść na obchód i sprawdzić czy wszystko jest oki. Wiem to z własnego doświadczenia. A jak potem się smacznie śpi do rana big_grin
      • andy3458 Re: Godzina 3.30 11.03.12, 15:29
        Mam nadzieję że mój dowódca zmianowy tego nie czyta. Ja NIE ŚPIĘ w pracy ( czasami). big_grin
        • pi.asia Re: Godzina 3.30 11.03.12, 17:35
          Gdyby Mysiulek mieszkała w Lublinie to mogłabym przypuszczać że to nie czarna puma się zakradła na taras w odwiedziny do Kici, tylko Andy robił obchód wink
          • andy3458 Re: Godzina 3.30 11.03.12, 18:39
            A propos obchodu dzisiaj mam wolne, balkon sprawdziła Kicia- chyba jest oki. A jak samochód Barby? Barba- zamknęłaś samochód, bramę, garaż,drzwi, okna itp. big_grin
            • hanka20074 Re: Godzina 3.30 12.03.12, 09:00
              fajna pora na odwiedzinysmile
              I po co dziwić się Kici wrzasków, wszak broniła dobytku państwasmile
              • olinka20 Re: Godzina 3.30 12.03.12, 09:57
                Jest lepsza niz pies obronny!!
                • wiesia.and.company Re: Godzina 3.30 13.03.12, 01:44
                  Mysiulku, zauważ, że te wyzwiska, wrzaski i łapoczyny odbywają się w sposób kontrolowany - bo przez szybę. Jedna i druga pozwalają sobie na wiele, bo wiedzą, że nie dojdzie do bezpośredniej konfrontacji. Spryciule wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka