ozulenka 27.04.10, 18:45 Mam pytanie w jakich dniach i o ktorej godzinie przyjmuje doktor na Wałowej .Z gory dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: dermatolog barbara wąsik gąska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 18:49 może po prostu zadzwon do przychodni na sportowa do niej i zapytaj. za dużo zachodu żeby zadzwonic na informacje tel po nr tel? A może trzeba ruszyc się na wałową i zobaczyc na tabliczce. Odpowiedz Link Zgłoś
ozulenka Re: dermatolog barbara wąsik gąska 27.04.10, 19:21 Jestem daleko od Przemyśla a Sportowa już nie czynna telefon milczy muszę się dowiedzieć do jutra w internecie tez nic niema.Jeżeli zamieszczam pytanie to oczekuję odpowiedzi a nie pseudo dobrych rad nie wiesz nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: dermatolog barbara wąsik gąska IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 21:32 Na pewno w czwartki od 16 do 17. Przyjmuje tez w drugi dzień ale nie pamiętam czy to poniedziałek czy wtorek ale też w tych godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dermatolog barbara wąsik gąska IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 23:37 poniedziałki, czwartki 16-17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjęt Re: dermatolog barbara wąsik gąska IP: *.toya.net.pl 30.04.10, 14:38 jeszcze nie widziałem gąski z wąsikiem. Odpowiedz Link Zgłoś