Gość: dede IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 17:04 Proszę przeczytajcie : www.workjoy.com.pl/kronika/ar.html#3t Panowie z magistratu i co dalej,co się stało z waszymi wspaniałymi pomysłami ?. Pozdrawiam. dede Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: Coraz gorzej , brak perspektyw , co dalej ? 03.03.04, 17:28 W kapitalizmie kazdy martwi sie o siebie. W Polsce bedzie jeszcze gorzej (po wejsciu do Unii). Oczekiwania sa ogromne, a nastapi ostre zderzenie z rzeczywistoscia. Do tego dochodzi nieuchronny chyba juz kryzys finansow... Przykladow moge podac duzo, nie wiem od czego zaczac. Zapraszam do dyskusji. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo SLD 03.03.04, 17:33 Hihi, widze że wstyd Ci się podpisać eSeLDe, więc tak kamuflarzowo dede, mi też byłoby wstyd... Ale moi szanowni przeciwnicy ideowi jesteście zdesperowani... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla zarobki w dużych miastach 03.03.04, 18:00 praca.onet.pl/listaplac/1,1151117,1616,1716,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: zarobki w dużych miastach 03.03.04, 19:53 Jednym słowem:obróć tabelę - podkarpackie na czele :(( Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: zarobki w dużych miastach 03.03.04, 21:46 > Jednym słowem:obróć tabelę - podkarpackie na czele :(( Nic na siłę ... jestem w Kategorii PODKARPACIE (pochodzenie) a wymiatam z palcem w mydle Mazowieckie województwo ... ;) Zatem nie łamać się rodaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: zarobki w dużych miastach 04.03.04, 09:47 juchoo03 napisał: > Jednym słowem:obróć tabelę - podkarpackie na czele :(( Pierwsi... ale od końca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Przemysl 04.03.04, 10:01 Kilku forumowiczow z Jaroslawia prawdopodobnie na podstawie tego watku wyrobilo sobie opinie o Przemyslu jako "upadajacym przygranicznym miescie" porownujac do "rozwojowego Jaroslawia". Cytaty z wypowiedzi niejakiego Toma. Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Przemysl 04.03.04, 10:50 Rozwój Jarosławia stał się faktem.W tym roku ma zostać oddana do użytku gawiedzi PŁYWALNIA. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPCIO Re: Przemysl IP: *.wmgalicja.krakow.pl 04.03.04, 11:29 W PRZEMYŚLU MIAŁO TO MIEJSCE W 1992 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: SLD ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:57 Jestem bardzo zdziwiony ze tak to odebrałaś kolego,ale muszę Cię zmartwić ze bardzo się pomyliłeś,nie wiem, ale myśląc twoim sposobem wszyscy,którzy krytykują naszych Rajców muszą być czerwoni. Człowieku przecież to bezsens,jak mogłeś tak pomyśleć, Sorry – nic dodać nic ująć, życzę Ci trafniejszych spostrzeżeń, które by miały mocne argumenty. Pozdrawiam. dede Odpowiedz Link Zgłoś