Dodaj do ulubionych

To nie Pan B.

04.06.10, 22:30
To FSB!!!

czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,7975444,Pytania_z_Jasnej_Gory__Czy_powodzie_w_Polsce_powoduja.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: To nie Pan B. IP: *.range86-161.btcentralplus.com 04.06.10, 23:02
      Mój Boże, to jakieś totalne zidiocenie! ale trzeba przyznać, że nazwisko, to ten
      yebnięty w kaptur ojczulek, ma odpowiednie.
    • Gość: Cypis Re: To nie Pan B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 23:11
      Mleczko
      Smugi chemczne ,Chemtrails over Przemyśl 20 marca 2010 .Przemyśl
      • wampir-wampir Re: To nie Pan B. 04.06.10, 23:19
        Przetłumaczyłem - to ONI. Te smugi znaczą "niech nas zobaczą" ;-)))
    • darino brawa dla paulina ! 05.06.10, 00:30
      Zawsze podejrzewałem, że coś tam uprawiają za murami ...
      • wampir-wampir Uprawiają i widzą OBCYCH 05.06.10, 01:48
        ... dziwny jest ten kraj...

www.youtube.com/watch?v=5NPiOjFVQRc
        • Gość: armagedon Re: Uprawiają i widzą OBCYCH IP: 109.243.89.* 05.06.10, 21:24
          Po wizycie na Jasnej znanego przemyskiego aptekarza braciszkowie
          bredzą, sztachają się i mają zwidy.
          • Gość: jobrave Re: Uprawiają i widzą OBCYCH IP: *.range86-163.btcentralplus.com 05.06.10, 22:53
            Wczoraj w okolicach Sandomierza widziano kukuruźnika, a na skrzydłach którego
            znajdowali się Miedwiediew i Putin, popijali coś z wiader, po czym poprzez
            odbyty wydalali dziwne smugi, o niemiłym zapachu. Ojciec Gamoń z Jasnej Góry
            wąchał te smugi przez lornetkę i stwierdził, że ten smród tak wywołał tak
            olbrzymie zainteresowanie chmur, że te nie bacząc na nic skupiły się w jednym
            miejscu, czyli nad Umęczoną Najjaśniejszą Rzplitą i zacżęły rozpaczać nad jej
            losem. Te potoki łez spłynęły na Umęczoną Ojczyznę zalały ją w tych miejscach,
            gdzie PiS cieszy się największym poparciem. Tymczasem szykujący się do odlotu
            kukruźnik zatoczył krąg nad Mielcem i Putinowi wypadło z rąk wiadro, które
            pier.dolnęło w sam łeb niejakiego Lechowskiego w sam łeb , po czym odbiło się i
            odleciało w kierunku Przemyśla i w prawobrzeżnej części miasta yebnęło w czaszkę
            pewną kobietę i to tak, że aż jej szyszka wypadła. Cdn.
            • syn_pani_profesurki Re: Uprawiają i widzą OBCYCH 05.06.10, 23:21
              To i wiadro ją w łeb yebnęło? A ja myślał, że tylko ta cegłuwka. No
              tera to ja więcy rozumim. Bidna ta moja mamcia, bidna. Jutro sam jej
              te szyszki nazbieram na spacerze w parku i podsuszę jak pan Analityk
              kazał, ale ja ni wim czy to starczy. Pan doktur mi muwił, że una
              fest pie...ięta i długi terapi potrzebuji, oj długi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka