Dodaj do ulubionych

Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL-u

IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 22:26
Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL-u. Straszne, że ludzie
młodzi dają się nabrać na tańce i spiewy Napieralskiego. Ten młody
komunista nic nie umie oprócz uprawiania polityki. Jego przywódca
Kwaśniewski też przed wyborami tańczył disco-polo i jak się to
skończyło, stał pijany na cmentarzu w Charkowie nad grobami polskich
rzołnierzy polski prezydent Kwaśniewski - Wstyd. Teraz też młody
Komuch Napieralski tańczył i wytańczył 13%. Polsko obódz się!!!!
ywódca
Obserwuj wątek
    • Gość: Analityk Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 22:37
      Bądź Potasie lub Potasino lepszy od niego..
      • Gość: jobrave Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.range86-173.btcentralplus.com 21.06.10, 22:41
        Obudź się e-matole i weź się do nauki, bo z ortografia jesteś mocno na bakier.
        Taki to już elektorat ma J. Kaczyński - prymitywy i nieuki.
        • Gość: Analityk Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 22:45
          Jo.. e-matol nie czai; jest czarny po długotrwałej dawce od aptekarza
          • Gość: historyk Grzegorz Bernardowicz Napieralski IP: *.chello.pl 21.06.10, 22:51
            Ojciec Napieralskiego NIGDY nie był prokuratorem generalnym PRL. Był
            przez lata etatowym pracownikiem Komitetu Wojewódzkiego Polskiej
            Zjednoczonej Partii Robotniczej w Szczecinie.
            • wampir-wampir Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski 21.06.10, 23:04
              W lubelskim KW PZPR natomiast przez lata pracował dzisiejszy guru
              radiomaryjnych matołków Stanisław Michalkiewicz.
              • Gość: historyk Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski IP: *.chello.pl 22.06.10, 00:00
                Tow. Stanisław Michalkiewicz w latach 70. pracował w pocie czoła ku
                chwale Ojczyzny Światowego Proletariatu w ...warszawskim oddziale
                Agencji TASS. Zaiste, wielki to bojownik o wolność Polski, jak i
                jego guru, twierdzący, że Polakom lepiej się żyło pod okupacją
                niemiecką niż obecnie.
                • wampir-wampir Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski 22.06.10, 00:15
                  No popatrz. Pomyśleć, że wszystko zaczęło się od niewinnego akcesu
                  do znienawidzonej siły przewodniej po to, by dostać się chyłkiem na
                  sędziowską aplikacji. Nie wystarczyło to jednak nawet wtedy, by po
                  jej ukończeniu orzekać. Stąd może dzisiejsza nienawiść do minionego
                  systemu tego prawego człowieka.
                  • Gość: jobrave Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski IP: *.range86-173.btcentralplus.com 22.06.10, 03:25
                    KLechujowski przeskoczy nad tym, albo powie, że ubecja sfałszowała
                    Michalkiewiczowi życiorys. A czy ty wiesz KLechujasku, że Glemp w wywiadzie dla
                    Newsweeka chwalił Jaruzela i nieładnie mówił o Rydzolu? I co ty na to KLechujozo?
                    • wampir-wampir Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski 22.06.10, 03:37
                      Ależ Jo, Glemp przecież zamordował Popiełuszkę. Ale ciekaw jestem co
                      klechuś zrobi po oświadczeniu kaczki pchniętej nożem, że teraz on
                      też lewica, a termin postkomuna, którego wcześniej używał be jest :D
                      • wampir-wampir Re: Grzegorz Bernardowicz Napieralski 22.06.10, 05:38
                        Kontynuując opowieść z cyklu jak to się w życiu dziwnie plecie -
                        Grzecha Napieralskiego poparła jak wiadomo Partia Kobiet, której
                        liderką jest jak wiadomo Manuela Gretkowska, która jak mało komu
                        wiadomo była kiedyś związana z niezależnym więc bezdebitowym -
                        historia, którą opowiadam jest dawna - pismem literackim "Brulion" a
                        prywatnie czyli świetym węzłem małżeńskim z prawicowym dziś
                        publicystą Cezarym Michalskim, wielbicielem talentów oratorskich
                        first lady in spe Jadwigi Staniszkis, która z kolei w młodości
                        wolała wyrośniętych i dobrze zbudowanych macho jak sądzę, była
                        bowiem partnerką życiową słynącego z literackiego talentu,
                        alkoholizmu i bicia kobiet Ireneusza Iredyńskiego będąc jednocześnie
                        żoną innego mężczyzny...

PS. Z tego co wiem powodem trwalego rozkladu pozycia i rozwodu pani
                        Manueli i pana Cezarego nie byly spory polityczne.
                        • common-sense-ltd Re: wampir wampirowicz i inne zera moralne 22.06.10, 06:15
                          Byłaś z nią na piwie, aby wysondować jakich mężczyzn lubi?
                          Ty obrzydliwa, odrażająca plotkaro, każda normalna kobieta woli wyrośniętych
                          macho od rachitycznych, obleśnych staruszków. Natomiast, twoje chore
                          zainteresowania cudzym życiem osobistym tłumaczą spółkę ze stukniętą, wulgarną
                          karykaturą kobiety, stosującą identyczne, ubeckie metody wobec ludzi z FP.
                          • wampir-wampir Re: wampir wampirowicz i inne zera moralne 22.06.10, 06:22
                            Pijałem z tymi i owymi. Taka karma. Poplotkować też lubię. Co do
                            maglarskich zwyczajów to pewnie jednak i tak Ci nie dorównam. To
                            pisałem ja, zomowiec wychowany na podwórku, a nie w porządnym
                            nauczycielskim domu członków PZPR stęskniony i zatroskony losem moji
                            mamci kturom pan dohtur zamkoł wczoraj het w piwnicy, coby durnot
                            już więcy na tym forum nie wypisywała, ale una jest ni do zdarcia.
                            Twuj debilny, ale kuchajoncy syn.
                          • solist Re: wampir wampirowicz i inne zera moralne 23.06.10, 11:32
                            Żeby wysondować jakich Sztaniskis lubi mężczyzn to nie trzeba iść z
                            nią na piwo tylko posłuchać jej wypocin podczas wywiadów. Sama
                            zainteresowana przyznała, że facet ją lał
    • Gość: Analityk Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.toya.net.pl 22.06.10, 06:34
      Słabością smiecia jest to, że przybiera co chwile różne kształty.. w
      zależności od ciężaru jaki go przygniata w smietniku...
      • wampir-wampir Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 06:42
        Co do ploteczek to słyszałem, że sympatyczna, serdeczna, budząca
        zaufanie i całkiem ładna kobieta. Nieprawdopodobne.
        • wampir-wampir Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 07:27
          Byłem na poczcie i przy okazji jeszcze raz przeczytałem - zamiast
          sympatyczna było ujmująca. Ja p.ierdolę...
          • lechowski51 Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 09:31
            pojob napisal;
            KLechujowski przeskoczy nad tym, albo powie, że ubecja sfałszowała
            Michalkiewiczowi życiorys. A czy ty wiesz KLechujasku, że Glemp w wywiadzie dla
            Newsweeka chwalił Jaruzela i nieładnie mówił o Rydzolu? I co ty na to KLechujozo?

Nie wiem pojobie jaka jest Twoja droga zawodowa i mnie to nie
            interesuje.Zagladnalem natomiast na strone Michalkiewicza;
            www.michalkiewicz.pl/zyciorys.php
            Nic tam nie ma o jego pracy w komitecie PZPR.Twoj kumpel z wariatkowa w
            Lublinie bredzi o czyms takim.Masz taka sensacje to ujawnij katodebila
            Michalkiewicza w swoim polonijnym pisemku i osmieszysz go na cala Polske.
            Niestety jak schizofrenik wampir pobradzisz na tym forum a nie odwazysz sie to
            zrobic pod swoim nazwiskiem.
            Jak tak bardzo lubicie sie babrac w ludzkim zyciorysach to moze utworzymy
            oddzielny watek o waszych lze elitach i ich karierach od czasow Stalina po
            Gorbaczowa czyli od Bieruta po Rakowskiego.Mozemym zajac sie "kawalerami"Orderu
            Orla Bialego Kuroniem,Geremkiem i
            Modzelewskim,Wazkiem,Jastruniem,Brandysami,Szymborska,Miloszem,Kapuscinskim,Wajda,Kutzem......
            • Gość: dark Zacznij babrać, masz przecież obowiązki polskie IP: 77.236.0.* 22.06.10, 09:39
              Bagno to ulubione środowisko życiowe prawicy.
            • Gość: jobrave Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.range86-173.btcentralplus.com 22.06.10, 09:43
              Po prostu kłamie tak, jak ty Klechujasie, o tym jak to walczyłeś z komuną u boku
              Morawieckiego.
              • wampir-wampir Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 09:49
                No bo ja się w tych środowiskach nie obracałem wtedy. Rzecz znam ze
                słyszenia. Na mieście huczało, gdy ów osobnik kandydował z list UPR
                do parlamentu. Mój stary już po upadku komuny założył natomiast
                spółkę z mężem bardzo fajnej dziewczyny, która była swego czasu w
                egzekutywie KW i chyba też mi to mówiła. Z ciekawości wieczorem
                zadzwonię do Wiednia. Tam teraz mieszka.
                • lechowski51 Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 10:12
                  Jak to klamcy!.Rzucili oszczerstwa a teraz beda bredzic o jakiejs dziewczynie,o
                  telefonach...Zal mi Was!
                  • wampir-wampir Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 10:15
                    Mówiłem, że ploty lubię. Z tym PZPR-em i aplikacją to jednak prawda.
                    TASS-u też nikt nie kwestionuje, zatem? Kto sfałszował życiorys
                    bohatera antysalonu klechujku?
                    • lechowski51 Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 10:56
                      To sa prawdy z domu wariatow.
                      • wampir-wampir Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 14:40
                        Czyn ja wiem... W domach wariatów wygrywa tradyjnie prawy i
                        sprawiedliwy kurdupel. Nawet tam nie pasuję, ja nieudolny imitator
                        Georgesa Pereca, pozbawiony jego talentu do pisania instrukcji.
            • Gość: Land Rover Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL IP: *.perr.cable.virginmedia.com 22.06.10, 15:45
              lechowski51 napisał:

> pojob napisal;
              > KLechujowski przeskoczy nad tym, albo powie, że ubecja sfałszowała
              > Michalkiewiczowi życiorys. A czy ty wiesz KLechujasku, że Glemp w
              wywiadzie dla
              > Newsweeka chwalił Jaruzela i nieładnie mówił o Rydzolu? I co ty na
              to KLechujoz
              > o?
              > Nie wiem pojobie jaka jest Twoja droga zawodowa i mnie to nie
              > interesuje.Zagladnalem natomiast na strone Michalkiewicza;
              > www.michalkiewicz.pl/zyciorys.php
              > Nic tam nie ma o jego pracy w komitecie PZPR.Twoj kumpel z
              wariatkowa w
              > Lublinie bredzi o czyms takim.Masz taka sensacje to ujawnij
              katodebila
              > Michalkiewicza w swoim polonijnym pisemku i osmieszysz go na cala
              Polske.
              > Niestety jak schizofrenik wampir pobradzisz na tym forum a nie
              odwazysz sie to
              > zrobic pod swoim nazwiskiem.
              > Jak tak bardzo lubicie sie babrac w ludzkim zyciorysach to moze
              utworzymy
              > oddzielny watek o waszych lze elitach i ich karierach od czasow
              Stalina po
              > Gorbaczowa czyli od Bieruta po Rakowskiego.Mozemym zajac
              sie "kawalerami"Orderu
              > Orla Bialego Kuroniem,Geremkiem i
              >
              Modzelewskim,Wazkiem,Jastruniem,Brandysami,Szymborska,Miloszem,Kapusc
              inskim,Waj
              > da,Kutzem......
              =================================================
              Mr Klechujski fifty one;
              Nie tylko tow. Michalkiewicz zapomniał o interesujacych epizodach
              swojego żywota. Tow. Macierewicz & (Tworki)Company tez nie pamietał,
              tow. ,,profesor'' Nowak z radia TW Ojca Biznesmena także zapomniał,
              ex rektor jarosławskiej PWSZ tow. Jarosz toże zabył itd.itd. Spore
              luki ma takze zyciorys ojca tow. Jarosława Rajmundowicza, jak i CV
              jego samego. Najwyższy czas zdjąć klapki z oczu tow. K-51.
              • lechowski51 Re: Napieralski syn Prokuratora Generalnego z PRL 22.06.10, 16:04
                Ja chce dyskutowac o takich elitach narodu jak agent Szczypiorski,czy
                sekretarz komitetu uczelnianego PZPR Geremek,no w ostatecznosci o piewczyni
                wielkosci Stalina Szymborskiej a Ty mi wyciagasz takie plotki jak Nowak czy
                jakis Jarosz.Wstydz sie!Moze na poczatek porozmawiamy o karierze opozycjonisty
                Holubka,naszego przeciez senatora jak i agent Szczypiorski ktorego przeciez
                pamietamy z pochodow i majowych gdy jako Przewodniczacy Zarzadu Krajowego
                Towarzystwa Przyjazni Polsko-Radzieckiej pozdrawial towarzysz Gierka i jego
                czerwonych kompanow.
                • Gość: historyk Wiemy, pamiętamy... IP: *.chello.pl 22.06.10, 16:29
                  A dr Jerzego Roberta Nowaka pamiętamy z wykładów na WUML-u w latach
                  80. Pamiętamy też zawartość jego teczki o wdzięcznej nazwie
                  TW "Tadeusz" (która, jako jedna z dwóch w historii PRL, została
                  sfałszowana - drugą jest, oczywiście, teczka Starszego Bliźniaka).
                  Podobnie jak doc. Antoniego J., habilitującego się na podstawie
                  pracy o mleczarniach w Lubelskiem i promującego doktoraty w
                  stylu "Uwarunkowania ruchu pielgrzymkowego na Podkarpaciu".
                  • wampir-wampir Re: Wiemy, pamiętamy... 22.06.10, 17:08
                    Spytałem. I owszem pracował tam tow. Stanisław. Na podrzędnym
                    stanowisku, krótko. Fakt bez znaczenia. Gdyby nie uważał, że należy
                    go ukryć. Lublin to bardzo małe miasto jest.
                    • Gość: jobrave Re: Wiemy, pamiętamy... IP: *.range86-173.btcentralplus.com 23.06.10, 02:31
                      Jaka jest moja droga zawodowa i zyciowa bardzo łatwo sprawdzić KLechurwo jedno,
                      natomiast nadal nie wiadomo kim ty jesteś.
                      • wampir-wampir Re: Wiemy, pamiętamy... 23.06.10, 03:40
                        Ja tam wiem wszystko. Mieszka w Polsce czyli nigdzie jak mawiał
                        klasyk i jest Polakiem czyli nikim.
                        • lechowski51 Re: Wiemy, pamiętamy... 23.06.10, 07:22
                          Wiec nie macie checi rozmowy o tym kim byly lze eleity ze spotkania z Gajowym w
                          Palacu na wodzie i te ktorych pelno w GWprawdzie i TVN-ie?...a szkoda!
                          • kocur_zalogowany Re: Wiemy, pamiętamy... 23.06.10, 08:04
                            Kuroń, Geremek,Ważyk,Jastrun,Brandysowie, Milosz, Kapusciński, Szczypiorski -
                            widziałeś ich na spotkaniu? Chętnie o tym z tobą porozmawiam, ale może lepiej
                            byłoby, żebyś się zwrócił do fachowca?
                          • solist Re: Wiemy, pamiętamy... 23.06.10, 11:46
                            A nie było tam czasem Jarka Kaczora Tchórzliwego?
                            • lechowski51 Re: Wiemy, pamiętamy... 23.06.10, 12:44
                              Mozemy zatem POrozmawiac o altorytetach wspierajacych Komorowskiego
                              -Bolku Walesie
                              -agencie Cimoszence
                              -tzw profesorze Bartoszewskim
                              -piewczyni wielkosci Stalina Szymborskiej
                              -towarzyszu Belce
                              itd
                              • Gość: historyk Te rozmowy mają dwie strony medalu... IP: *.chello.pl 23.06.10, 13:02
                                A może porozmawiamy o piewcy Gomułki i Chruszczowa, Bogusławie
                                Wolniewiczu?
                                A może porozmawiamy o piewcy Gierka i Breżniewa, Jerzym Robercie
                                Nowaku?
                                A może porozmawiamy o piewcy Jaruzelskiego i Breżniewa, Andrzeju
                                Kryżem?
                                A może porozmawiamy o piewcach Jaruzelskiego i Breżniewa, Jędrzeju i
                                Macieju Giertychach?
                                • lechowski51 Re: Te rozmowy mają dwie strony medalu... 23.06.10, 13:23
                                  To Giertych popiera Kaczynskiego?...a o Giertychach mozemy oczywiscie rozmawiac
                                  bo choc nie sa bohaterami z moich bajek to nigdy sie nie zeszmacili tak jak
                                  Szczypiorski,Cimoszewicz,Geremek czy Szymborska.
                                  • Gość: historyk Re: Te rozmowy mają dwie strony medalu... IP: *.chello.pl 23.06.10, 13:29
                                    to nigdy sie nie zeszmacili tak jak
                                    > Szczypiorski,Cimoszewicz,Geremek czy Szymborska.

Jeśli dla Pana popieranie stanu wojennego, telegramy gratulacyjne do
                                    Jaruzelskiego oraz prośba do Kremla o niewyprowadzanie wojsk
                                    sowieckich z Polski, a Polski z Układu Warszawskiego to nie jest
                                    zeszmacenie - to co nim jest? A Geremek po 1956 zrobił więcej dla
                                    niepodległości Polski niż wszyscy Giertychowie razem wzięci w tym
                                    okresie. Podobnie Nagroda Nobla dla Wisławy Szymborskiej ma większe
                                    znaczenie dla prestiżu Polski i polskiej kultury niż broszurki M.
                                    Giertycha o Żydach zamykających się dobrowolnie w gettach i
                                    dinozaurach biegających po ulicach Krakowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka