Dodaj do ulubionych

Czy w przemyślu macie internet

IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:39
Bo jade na delegacje i nie wiem czy brać laptopa.
Obserwuj wątek
    • szczi Re: Czy w przemyślu macie internet 09.07.10, 19:49
      Nie. Jakiś tydzień temu zakręcili nam kurek. Teraz resztki internetu spływają z
      rur, dlatego nie mamy pełnego 64 kbps, tylko 8. Ale jeszcze działa..
      • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:51
        nałap mi w wiaderko ze 2 mega bo ja bez kompa to jak ryba bez spadochronu.
        • Gość: lekarz Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 08:13
          bubu - wstąp w swojej miejscowości na Orkana 1. I powiedź żeby Ci mózg
          przewietrzyli, bo majaczysz.
      • Gość: MM Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 09.07.10, 19:51
        Jak jedzie na delegację to pewnie masz też służbowy telefon. Więc internet to
        nie problem dla Ciebie. Zasięg jest ze wszystkich sieci.
        • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:59
          O ! To komórki w Przemyślu działają? No to po problemie.
          • Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 20:43
            Bubu nie słuchaj tego bo u nas są tylko tam-tamy i znaki dymne. Lepiej naucz
            się posługiwać tymi wynalazkami.
            • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 20:52
              a jak się wybija na tamtamie www
              • Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 20:58
                To bardzo proste. trzeba trzy razy tam-tamem walnąć się w czachę a jak jeszcze
                twoja czacha rezonuje to efekt jest wspaniały!
                • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 21:16
                  A konkretnie to lepiej w czółko czy potylicę?
                  • Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 21:57
                    Są różne style. Masz zawsze prawo do własnej interpretacji. Zrób sobie trening i
                    zobacz w którym miejscu najlepiej współgra rezonans twojej czachy i tam-tama.
                    Pomimo tego że oba instrumenty są wypełnione podobną substancją to jednak
                    troszkę się różnią. W tam-tamie jest trochę gęściejsza. Musisz dobrać tak
                    interferencję fal aby uzyskać maksymalny efekt.
                  • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 22:19
                    Inter..fe... co? Czy to jakieś świństwo? Bo mnie się wszystko z d.. kojarzy .
                    • Gość: moherowa babuszka Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 07:14
                      przepraszam,a co to jest ten internet? pewnie jakis diabelski wynalazek tego
                      donalda i i tego od zwierząt palikota?!
                      • Gość: Lechujski Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 07:23
                        takoj i jest na prawdę.
                        Ja bym radził babci omijać ten internet
                        z daleka - bo diabły w nim siedzą, a nazywają
                        się jakoś: jobravy, jury, demony i jeszcze inni,
                        ale nie pamiętam nazwisk, które mi ksiądz mówił:)
                        • common-sense-ltd Re: Czy w przemyślu macie internet 10.07.10, 07:53
                          Nie bój się babuszko, to tylko spacerniak Kulparkowa.

• Gość: moherowa babuszka Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 08:26
                            dziękuje wam dziatki moje za objaśnienie tego interneta, pomodle się za was na
                            mszy i na tace dam za wasze zdrowie,no i za zdrowie ojca rydzyka niech sto lat
                            żyje nam miłościwie panujący......żal tylko me serce ściska,że brat xero nie
                            zwyciężył w wyborach... oj biada nam biada...
                            • Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 10.07.10, 15:17
                              Trochę mi ulżyło że w Przemyślu jest internet.Nie będę musiał nagrywać internetu
                              na dyskietkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka