Gość: bubu IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:39 Bo jade na delegacje i nie wiem czy brać laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczi Re: Czy w przemyślu macie internet 09.07.10, 19:49 Nie. Jakiś tydzień temu zakręcili nam kurek. Teraz resztki internetu spływają z rur, dlatego nie mamy pełnego 64 kbps, tylko 8. Ale jeszcze działa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:51 nałap mi w wiaderko ze 2 mega bo ja bez kompa to jak ryba bez spadochronu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 08:13 bubu - wstąp w swojej miejscowości na Orkana 1. I powiedź żeby Ci mózg przewietrzyli, bo majaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 09.07.10, 19:51 Jak jedzie na delegację to pewnie masz też służbowy telefon. Więc internet to nie problem dla Ciebie. Zasięg jest ze wszystkich sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 19:59 O ! To komórki w Przemyślu działają? No to po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 20:43 Bubu nie słuchaj tego bo u nas są tylko tam-tamy i znaki dymne. Lepiej naucz się posługiwać tymi wynalazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 20:52 a jak się wybija na tamtamie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 20:58 To bardzo proste. trzeba trzy razy tam-tamem walnąć się w czachę a jak jeszcze twoja czacha rezonuje to efekt jest wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 21:16 A konkretnie to lepiej w czółko czy potylicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Czy w przemyślu macie internet IP: 213.25.24.* 09.07.10, 21:57 Są różne style. Masz zawsze prawo do własnej interpretacji. Zrób sobie trening i zobacz w którym miejscu najlepiej współgra rezonans twojej czachy i tam-tama. Pomimo tego że oba instrumenty są wypełnione podobną substancją to jednak troszkę się różnią. W tam-tamie jest trochę gęściejsza. Musisz dobrać tak interferencję fal aby uzyskać maksymalny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 09.07.10, 22:19 Inter..fe... co? Czy to jakieś świństwo? Bo mnie się wszystko z d.. kojarzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowa babuszka Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 07:14 przepraszam,a co to jest ten internet? pewnie jakis diabelski wynalazek tego donalda i i tego od zwierząt palikota?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechujski Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 07:23 takoj i jest na prawdę. Ja bym radził babci omijać ten internet z daleka - bo diabły w nim siedzą, a nazywają się jakoś: jobravy, jury, demony i jeszcze inni, ale nie pamiętam nazwisk, które mi ksiądz mówił:) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Czy w przemyślu macie internet 10.07.10, 07:53 Nie bój się babuszko, to tylko spacerniak Kulparkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowa babuszka Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.toya.net.pl 10.07.10, 08:26 dziękuje wam dziatki moje za objaśnienie tego interneta, pomodle się za was na mszy i na tace dam za wasze zdrowie,no i za zdrowie ojca rydzyka niech sto lat żyje nam miłościwie panujący......żal tylko me serce ściska,że brat xero nie zwyciężył w wyborach... oj biada nam biada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Czy w przemyślu macie internet IP: *.ostnet.pl 10.07.10, 15:17 Trochę mi ulżyło że w Przemyślu jest internet.Nie będę musiał nagrywać internetu na dyskietkę. Odpowiedz Link Zgłoś