demon1903 16.08.10, 11:29 Piszę to co myślę a większość nas Przemyślan tak myśli... Skoro pan ulegnie namowom Andrzeja Matusiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matt Re: Panie Robercie Choma! IP: 79.139.106.* 16.08.10, 12:30 Czy Pan Choma musi mieć poparcie PiS przecież może wystartować samodzielnie i ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrzesień Re: Panie Robercie Choma! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 13:14 Jeżeli wystartuje samodzielnie to ma też mój głos, jeżeli pójdzie z PiS to zagłosuję, dla przekory, na andydata PO lub SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Panie Robercie Choma! 16.08.10, 15:49 Polska Plus odpada, a takie były przymiarki Pana Chomy od ubiegłego roku. Samodzielnie nie wystartuje, ponieważ nie ma już czasu na zorganizowanie czegokolwiek. Zostaje PiS, a Matusiewicz zrozpaczony biega po mieście i szuka kogoś chętnego na start w wyborach z listy PiS, niestety wszędzie spotykają go rozczarowania:) Nasz szanowny Pan Wicemarszałek wymyślił, więc że trzeba postawić na pewniaka i już wiadomo, że PiS poprze Pana Chomę. Ja mam niesamowity ubaw, bo jak wytłumaczyć teraz ludziom to, że najpierw TW Krzyśka usunęli, a teraz go nagle popierają. To jakieś takie zboczenie PiSowców, najpierw krytykują, a potem kochają. To już któryś raz z kolei będzie, najpierw krytykowali Leppera, a później była słynna koalicja, krytykowali również SLD, a później wchodzili im w tyłki. Jak widać polityka władz centralnych PIS, ma przełożenie na naszą regionalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
matlak2 Re: Panie Robercie Choma! 16.08.10, 17:05 daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Panie Robercie Choma! 16.08.10, 18:47 Choma ma taki honor jak ja ochotę być członkiem PiS. Jego honor kończy się na telefonie od biskupa Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Panie Robercie Choma! 16.08.10, 18:57 A już, nie będąc złośliwym, dodam, ze czas przekazać władzę komuś kto weźmie się za to miasto, nie za piekny wygląd, kościoły i pomniczki tylko za miejsca pracy. Może w końcu Choma wykaże się tym honorem, o którym piszą internauci i wyprostuje parę spraw, może weźmie się w końcu za PGM? I za pewne remonciki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: Panie Robercie Choma! IP: 79.139.106.* 16.08.10, 20:08 tylko obecny prezydent się liczy, PO się wygłupiła z p. Oleszkiem,jego szanse są marne. Z drugiej strony prezydent potrzebuje poparcia w przyszłej radzie, jeśli bedzie miał opozycję w PO i w Pis-ie to nie ma rządzenia. Tak więc nic innego mu nie pozostaje jak przyjąć poparcie PiS-u. Jeśli oczywiście wystartuje w wyborach, przyszła kadencja będzie nadzwyczaj trudna, z powodow finansowych oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Panie Robercie Choma! 16.08.10, 20:23 Gość portalu: kres napisał(a): PO się wygłupiła z p. > Oleszkiem W O-leszkowym szaleństwie PO jest metoda;) Krótko mówiąc, był jedynym kandydatem z tej strony sceny politycznej, który z całą pewnością nie może zagrozić reelekcji R.Ch. A swoją drogą, w Radzie Wielkiej Najwyższej brak osobowości; ludzi energicznych, kreatywnych i z inicjatywą, a przy tym nie obciążonych przeszłością. Po raz kolejny proponuję, mniej lub bardziej szanowni Przemyślanie z tutejszymi szumowinami włącznie, zrezygnujcie z wyborów, a zaoszczędzicie na nowy ratrak, leczenie padaczki Przemiśki albo jakiś nowy pomnik krasnoarmieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: wielka szkoda IP: 79.139.106.* 16.08.10, 20:45 przykro mi że osoba mająca tak dużo do zaoferowania stala się tak zgorzkniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dedal 1 Re: wielka nadzieja IP: 79.139.112.* 17.08.10, 23:24 Naprawdę, lepszy będzie Asterix (nikomu jeszcze tyłka nie polizał - i nie poliże) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s200 Re: Panie Robercie Choma! IP: 213.25.24.* 21.08.10, 07:47 A może Pan Majger. Przynajmniej wesoło będzie. Życie Podkarpackie oddeleguje stałego redaktora do dokumentowania codziennych wydarzeń w Magistracie i zapewne ten redaktorek nie będzie narzekał na brak sensacji, newsów itd Odpowiedz Link Zgłoś