Gość: aaa IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 16:26 ze jobrave i lechowski to jedna osoba. Zauwazcie, ze od pewnego (mniej wiecje tego samego) czasu zaden z nich nie pisze na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 16:45 Ja też mam takie podejrzenia ale idące trochę dalej; Tylko ja i czasem ktoś z doskoku a cała reszta nicków należy do jednej i tej samej - osoby! Chociaż jest jeden wyjątek; mykoła. Jego stylu i głupoty nie uda się nikomu naśladować! Też coś dziwnie ostatnio zamilkł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 17:04 Cos w tym Pysio musi byc. Ja nie jestem wcale do konca przekonany, ze nie jestem Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 17:18 Ja oczywiście jestem Cypisem, a Cypis mną. Poza tym jestem Fanką, już mówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 17:34 Dla uspokojenia twoich podejrzeń aaa zapewniam cię że ja to nie ty. Na dowód podaję fakt; nigdy nie byłem w ameryce.Twoje IP jest z po za Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 17:37 Wiesz aaa kiedyś na początku, przeszło mi to przez myśl, ale z czasem doszłam do wniosku, że to niemożliwe bo Jobrave to przecież ja, a ja nie jestem Panem Lechowskim. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 17:40 Klechoś to biskup Zefir, a matoś to dyrektorka Fanki pani Bernadetta, która wyłudza od Niej poufne informacje w tym przebraniu. Wiem na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 18:03 ;)))) Dzisiaj rano, gdy przeczytała kto zna adres do Fanki i zobaczyłam wśród nich Mata, pomyślałam bardzo podobnie:) Tylko dyrektorkę zastąpiłam jakimś neobanderowcem, w końcu Profesórka mówiła, że on jakiś podejrzany i w zeznaniach się plącze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 18:10 Wszystko się zgadza. Dyrektorka jest kryptoneobanderowcem. Fanka to wie na pewno ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 18:12 Jak Ty mozesz byc jobrave, skoro ltd jest jobrave? Najlepszy dowod, ze jobrave jako fanka ltd zalozyl soboe konto na jakims portalu? Poza tym, skoro jobrave to lechowski, to Ty tez musisz byc lechowskim. Jezu!!! Wszyscy jestesmy lechowskimi? A kuria sklodowska byla kobieta?! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 18:30 To nie ona była kobietą, to ja jestem Ewą, tzn. Małą Pysią. Fanka ltd pisze o tym przecież w co drugim poście!!! Oczywiście nie przeszkadza mi to być klechowskim??? Przeszkadza, strasznie, rany, ja nie chcę i nie mogę. Przecież tak naprawdę jestem Pysiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 19:11 Nie klam! To ja jestem Pysiem!. Pysio sam tak napisal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 19:39 Nie możesz być pysiem! popatrz jak piszesz \? wygląda mi to na trzylatka który źle wymawia 'ł'. A pysio to stara pierdoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 19:50 Bo mam klawiatule wytalta i dlatego mi zle wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 19:57 To dlatego, że jesteś Mykołą i nie chcesz się przyznać. A Mykoła to przecież Fanka - właśnie dostałem ofertę współpracy i umowę do podpisania od Niej, no a Fanka ma osobowość mnogą, czyli wszyscy jesteśmy Fanką, ja też i sam sobie tę umowę jako Mykoła z Fanki skrzynki na o2 wysłałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 20:07 Weźmy jeszcze jedno pod lupę. Wampir napisał że ty jesteś małgosia a ja jestem stary Qtas. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:19 Tak naprawdę to Fanka jest Matem i to by tłumaczyło wszystko co wydawało mi się podejrzane przy naszych spotkaniach w realu, dwudniowy zarost. :)) Tylko co na to Kocur? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:25 jesus33 napisał: > Tylko co na to Kocur? :)) Na dwudniowy zarost? Moja żona mówi, że od tego jest jakieś Feet. No zdumiony jestem, bo ja używam brzytwy po dziadku, a ja jestem Fanką, więc chyba wiem najlepiej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:27 Czyli jesteś też Matem. :)) Wiedziałam! Tylko co na to wszystko Kocur, który jest Analitykiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Namieszałaś mi w głowie i już sam nie wiem 22.08.10, 10:35 kim jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:25 jesus33 napisał: Jestem Mieszańcem... Innymi słowy jesteś nierasowym psem, zwanym inaczej kundlem. Cóż za szczerość...:). Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:41 Ty matołku masz z tym problem, ale nie martw się, my cię zaakceptujemy jako kundla. Badania prowadzone przez speców pod egidą National Geographic i IBM wykazały, że Polacy to naród kundli właśnie, a ok. 50% z nich ma geny semickie, co potwierdza znaną opinię historyków obyczajów o tym, że polskie chłopstwo z braku pieniędzy spłacało kredyty w arendach i geszeftach usługami seksualnymi żon i córek. Weź udział w programmie, nie wstydź się. My już wiemy o sobie wszystko. Za 100 USD dostaniesz pocztą zestaw do pobrania DNA, potem odeślesz do Waszyngtonu i też będziesz wiedział. Powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:49 swiry_z_tego_forum napisała: Badania prowadzone przez speców pod egidą National Geographic i IBM wykazały, że Polacy to naród kundli właśnie,... W odróżnieniu od Ciebie jednak, nie określam się jako kundel i nie chadzam na smyczy pana z Londynu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:52 Ps. matołku - oczywiście jako rasowca też cię zaakceptujemy, ale badanie wykonać musisz. To nie nasza wina, tak już jest ten świat urządzony, że rasowe bydlęta muszą posiadać certyfikaty Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:53 swiry_z_tego_forum napisała: > Ps. matołku - oczywiście jako rasowca też cię zaakceptujemy, ale > badanie wykonać musisz. To nie nasza wina, tak już jest ten świat > urządzony, że rasowe bydlęta muszą posiadać certyfikaty Jakby ci to powiedzieć, żeby cię nie urazić - póki nie przedstawisz papierów na swą rasowość jesteś kundlem, jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:58 swiry_z_tego_forum napisała: ...póki nie przedstawisz papierów na swą rasowość jesteś kundlem, jak my. Kundlem nazwałaś się sama, dowód tego, że inni Ci w tym dorównują leży jednak po Twojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 23:55 Rozumiem, że Tobie jako nierasowemu świrowi i kundlowi certyfikat jest niepotrzebny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:04 mat120 napisał: > Rozumiem, że Tobie jako nierasowemu świrowi i kundlowi certyfikat jest > niepotrzebny?:) Nie nierasowy kundlu, kundle certyfikatów nie mają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:09 swiry_z_tego_forum napisała: ...kundle certyfikatów nie mają :-))) Tak też myślałem. Za to głośno szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:21 mat120 napisał: > Tak też myślałem. Za to głośno szczekają. Słyszę, że szczekasz kundlu. No co nie chcesz sprawdzić co działo się w kantorku arendarza i na zapleczu geszefciarza pobliskich szacownym i cnotliwym twym antenatkom (cnotliwe szły najdrożej), a może w ich własnych stodołach, w trakcie przemarszu jakichś wojsk, które się pałętały po terenach Rzplitej od zarania jej dziejów (to mógł być gwałt, a ty lubisz role ofiary historii), a może w czasach mniej odległych w gabinecie jakiegoś kacyka za talon na malucha albo przydział na mieszkanie (towarzysze sekretarze nie gardzili przaśnymi wdziękami rumianolicych panien chowanych na mleku od krowy i jabłku z robakiem, dawali co najlepsze i trudno się im dziwić, amatorzy z kręgu zachodniej cywilizacji i dziś płacą za to tysięce euro). No ale możeś faktycznie rasowy i certyfikat będzie na wieczną rzeczy pamiątkę i zatkanie pysków forumowym kundlom. 100 USD to drobna kwota, nie żałuj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:32 Stajesz się coraz bardziej żałosna w swoich wywodach, chociaż w swoich samookreśleniach jak najbardziej prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:40 mat120 napisał: > Stajesz się coraz bardziej żałosna w swoich wywodach, chociaż w swoich > samookreśleniach jak najbardziej prawdziwa. Więc to jednak te kompleksy, o których już było na forum cię powstrzymują. Masz rację kundlu, naród wybrany bękartów nie poważa. Jeden taki dość znany przekonał się o tym boleśnie jakieś 2 tysiące lat temu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:43 swiry_z_tego_forum napisała: Masz rację kundlu... Z ust świra brzmi to jak prawdziwy komplement...:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 00:52 mat120 napisał: > Z ust świra brzmi to jak prawdziwy komplement...:) No widzisz kundlu, grunt to sprawiać bliźnim przyjemność :-))) Możesz też mieć szczęście i zostać równie sławny jak ten żydowski bękart. Dobry bóg FSM już go usynowił, jak ładnie poprosisz, to może i ciebie się zgodzi. Tylko ładnie proś, powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Do Mat :) 22.08.10, 02:15 Wolę być wymieszanym kundlem z rodziną mającą szlacheckie pochodzenie (powtórzę to po stokroć) niż, chłopem małorolnym z Podola kąsanym co raz w tyłek przez pszczoły! Wolę być suką ze Lwowa, niż suką z wołyńskiego przysiółka, którą uratował PRL! Wolę być sobą, niż prawdziwym polakiem, bez przeszłości i przyszłości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Do Mat :) 22.08.10, 02:24 Przez takich chłopów małorolnych odbębniających pańszczyznę upadło powstanie listopadowe, a później styczniowe i przez takich gniotów moja rodzina traciła kawałek po kawałku. Znasz moje nazwisko, wystarczy sprawdzić w herbarzu lub w archiwum. Wolę być suką kundla niż ciemną masą! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Do Mat :) 22.08.10, 15:55 No dobra Mat, zastanowiłam się i już wiem, że nie jesteś Fanką, ty nie masz zarostu:) Jakie jeszcze różnice, między wami? Ona ma jaja, dzięki którym tobą komenderuje, a Ty ich nie masz. Jedyna rzecz jaka Was łączy to to, ze jesteście neobanderowcami i wyłuskujecie na forach jedynych prawdziwych Polaków. I to by się zgadzało, teraz wiem że gdy mi mówiła, że jesteś podejrzany, to tylko po to by sprawdzi ile wiem i czy się domyślam jakie macie powiązania ze Swobodą! :)))) P.s. Ładnie tak Jesusa kundlem nazywać?! Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:28 jesus33 napisał: > Przez takich chłopów małorolnych odbębniających pańszczyznę upadło powstanie > listopadowe, a później styczniowe.. i warszawskie.:))) Niezbyt uważnie czytasz swego pana, który twierdził przecież, że wszystkie te powstania wywołali zbrodniarze. jesus33 napisał: ...przez takich gniotów moja rodzina traciła > kawałek po kawałku. Rozum nie ja ci zabrałem.:)) jesus33 napisał: Znasz moje nazwisko, wystarczy sprawdzić w herbarzu lub w > archiwum. Wolę być suką kundla niż ciemną masą! "Suka kundla":))) Niczego takiego w herbarzu nie znalazłem. Się komentujesz sama....:) Odpowiedz Link Zgłoś
jessus33 Re: Do Mat :) 24.08.10, 23:12 Tak naprawdę to ja nie chcę być kundlem ni suką ze Lwowa ani też świrem tego forum, ale muszę bo tak mi każe mój pan z London. Cały czas trzyma mnie na smyczy, zaciska obrożę i grozi, że jak nie będę go słuchać to nie da mi polizać cukierka ani mi nie załatwi posady przy zmywaku. Więc muszę walić w klawiaturę; jak się będę dobrze sprawowała to zostanę szefem, młodych, zmywakowych postępowców. Cały czas stoi nade mną i każe mi pluć, bez względu na argumenty; to on mnie omotał swoją nienawiścią, bo żeby istnieć musi pluć a ja żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Do Fanki-bezsens-itd. 24.08.10, 23:34 Łamiesz netykietę, moralistko od siedmiu boleści:)) Dzięki temu zawsze wychodzi na moje. Wiem, że tęsknisz za Jobrave, ale naprawdę nie musisz swojej dziwnej miłości do niego przelewać na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Jesus33 27.08.10, 22:11 jessus33 napisała: Tak naprawdę to ja nie chcę być kundlem ni suką ze Lwowa ani też świrem tego > forum,... Nie chcem ale muszem...? Czy aby na pewno? Czy warto się sprzedawać i być gnidą za możliwość polizania cukierka? Nisko się cenisz... Dobrze jednak, że sama dostrzegasz dwuznaczność takiej postawy nazywając siebie żeńskim kundlem " ze Lwowa" i "świrem tego forum". Póki co, radzę ci zmodyfikować nieco stopkę. Np.: Jestem kundlem (mieszańcem) - wszystko co polskie stało mi się obce, dzięki temu przedstawiam wyższy typ świra. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:33 jesus33 napisał: Wolę być wymieszanym kundlem z rodziną mającą szlacheckie pochodzenie (powtórzę to po stokroć) niż,.... A ja wolę jednak nie być kundlem i powtórzę to po tysiąckroć! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:41 mat120 napisał: > A ja wolę jednak nie być kundlem i powtórzę to po tysiąckroć! A genotyp już zbadałeś? Bo jeśli nie, to wiesz, ktoś móglby pomyśleć, że prababka oddawała się w geszefcie za umorzenie odsetek, a matka sypiała z sekretarzem za talon na fiata 125p, kundlu. Pokarzpapier albo spadaj do siebie na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:44 wampir-wampir napisał: Pokarzpapier... A ty pokaż świadectwo ukończenia podstawówki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:55 wolyniak2010 napisał: > on ma żółte! Pomijając kolor ich papierów, dostrzegam, że na tym forum POstępowcy mają lekceważący stosunek do ortografii i gramatyki.:( Czyżby to jakiś nowy postępowy trend i szydera z polskiego, katodebilnego języka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Do Mat :) 27.08.10, 22:59 mat120 napisał: > Pomijając kolor ich papierów, dostrzegam, że na tym forum POstępowcy mają > lekceważący stosunek do ortografii i gramatyki.:( Czyżby to jakiś nowy > postępowy trend i szydera z polskiego, katodebilnego języka?:) Zbitka kompowa przez pomyłkę. Nie podniecaj się tak, kundlu. Nie mam podzielnej uwagi, a właśnie plotkowałem z moim wujkiem o Fance. On Ją zna, a ja lubię czasem zepsuć komuś opinię w tzw. towarzystwie :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Do Mat :) 27.08.10, 23:02 wampir-wampir napisał: Nie mam > podzielnej uwagi,... W ogóle coś masz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Do Mat :) 27.08.10, 23:04 ma sto par spodni i tyle samo trampek Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Do Mat :) 27.08.10, 23:11 wolyniak2010 napisał: > ma sto par spodni i tyle samo trampek Ale nie jestem sknerus. Chętnie bym się z Tobą podzielił, bo widzę jak cierpisz, nie wiem tylko czy rozmiar byłby odpowiedni. Z tego co słyszałem raczej nie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
sven.skurvensen Re: Do Mat :) 27.08.10, 23:51 Pozwolę sobie się wtrącić do tej infantylnej dyskusji i zauważyć, że lider obozu katolicko-narodowego na tym forum, ekstremalny Polak, Pan Lechowski 51, jest uprzejmy mieć w pogardzie nie tylko polskie znaki, ale również i ortografię, nie wspomnę już o fatalnych błędach składniowych i stylistycznych. Podobne zastrzeżenia można mieć do Pana Pysia, który słabą znajomość języka polskiego, uważa za powód do dumy (twardo przy tym, podkreślając swoją polskość"). Już dawno zaobserwowałem pewną, intrygującą zależność - znajomość języka polskiego najsłabsza jest u polskich patriotów, i im bardziej patriotycznie usposobiony osobnik, tym gorzej radzi sobie z ojczystym językiem. Jak i czym to tłumaczyć. Pozwolę sobie jeszcze dodać, że Polacy-katolicy z Forum Przemyśl są purystami językowymi jedynie w stosunku do "nie-Polaków" z FP, natomiast, swoich natomiast nie ruszają w ogóle, choć w ich tekstach byk na byku i bykiem pogania. Nie są Państwo, w związku z powyższym, wiarygodni. Przy okazji wspomnę również o Waszym stosunku do tzw. postępowców - nie zostawiacie na nich otóż, suchej nitki, za to właśnie, że są postępowcami, czyli m.in. przesadzają z poprawnością polityczną - domagacie się więc, żeby mówić żydom, że są lichwiarzami, oszustami, komunistami, Ukraińcom, że banderowcami, a Rosjanom, że enkawudzistami, Murzynom, że leniami, a Rumunom, że złodziejami i żebrakami itp., natomiast wszelkie krytyczne uwagi w stosunku do Polaków, wielce Was oburzają, wobec Polaków nie można być niepoprawnym politycznie, poza tym pana Rydzyka nie można nazywać idiotą, krzyża kupą drewna itp. Więc może bądźcie Państwo konsekwentni, bo zachowując się w ten sposób narażacie się na śmieszność (użyłem eufemizmu, choć na klawiaturę słowa dosadniejsze).Może czas więc spojrzeć najpierw na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 22:16 swiry_z_tego_forum napisała: Możesz też mieć szczęście i zostać równie sławny jak ten żydowski bękart... Masz na myśli Wampira? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 22:43 mat120 napisał: > Masz na myśli Wampira? Ja nie jestem bękartem, za to ten Żyd przed którym padasz co niedzielę na kolana i owszem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 22:45 ty jesteś śmieciem i nim zostaniesz a rudy paszczur dostaje baty bo durny jak but tatki milicjanta Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 22:54 Miałaś zły dzień, kochana czy wkurzasz się, bo trzeba wracać do roboty? Szczęśliwego nowego roku szkolnego. To już w środę, uff ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 22:57 wampir-wampir napisał: Szczęśliwego nowego roku szkolnego. To już w środę, uff... Już czas by mamusia kupiła ci tornister i wyprawkę i marsz do podstawówki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 23:02 czerwona cegiełka jeszcze przyjmuje judomatoły? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 27.08.10, 23:09 wolyniak2010 napisał: > czerwona cegiełka jeszcze przyjmuje judomatoły? Kończyłaś szkołę na Kopernika? No tak, to wiele wyjaśnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 79.139.112.* 21.08.10, 20:14 Nie mieszajcie, to ja jestem Mykoła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:17 O cześć Fanka, wiedziałem że zajrzysz gdy Ciebie/siebie zdekonspiruję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 20:29 Założę się o co chcesz że miki to autentyczny mykoła a nie fanka. Mój komputer aż jęknął i stęka cały czas bo tak reaguje na mykoła. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:25 Mykoła dzisiaj nie mieszam, dzisiaj tylko czysta :)) Mykoła to przecież ja! Wołyniak tak powiedział i tego się trzymajmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:29 Aaa-Pysio wielkie dzięki za wątek. Wiele się wyjaśniło! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 20:34 Wołyniak to Pysio, to dlaczego się czepia, jak sam mówił, że Miki to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 20:58 Przeciez ja sie nie czepiam! To ja musze byc wolyniakiem czerwonym 51 ltd. Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak-czerwony-51-ltd Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 21:11 Co się podszywasz, co się podszywasz!!! Chcesz w ucho??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 21.08.10, 21:27 No to ja już zgłupłem do reszty. To dobrze bo wreszcie mam szansę trafić do czubków w Żurawicy i tam chyba uda mi się osobiście poznać świrów z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 21:49 Zapraszamy, miejsca w czubkolandii dostatek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2 Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 22:05 Sie wołyniaków namnożyło! Zaczynam "tęsknić" za mykołą i jo! Jak pysio zauważył pewne wartości były w ich poglądach trwałe! Ten fakt należy docenić! Pozdrawiam wszystkich niedzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: Straszna mysl mnie naszla... 21.08.10, 22:08 Koleżanko, przestań pozdrawiać, czas spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 07:14 Jeśli chodzi o te spłaty długów to wampir / lub kazdy inny nie ma racji/ bo żydom zaraz po urodzeniu obcinają co nieco a jak się nóż omsknie to wszystko. Dlatego twierdzenie ze oni są czyści rasowo nie wytrzymuje krytyki. To oni do rozmnażania potrzebują innych ras. W przeciwnym wypadku to już słuch by o nich zaginął albo by stanowili jakąś szczątkową populację.Ich ilość zaprzecza takiej możliwości. Nie wiem komu ale napiszę; ten region to tygiel narodów i jeśli ktoś twierdzi lub bredzi o certyfikatach to mu zazdroszczę wiary i pewności w zgodność papierów z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 10:45 Podziwiam pysia czy mata ktorzy w swirowni umieja sie poruszac. ...aaa musze Cie zmartwic.Zyje i miewam sie niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 22.08.10, 11:37 Ptzeciez ja nie pisalem, ze nie zyjesz albo ze miewasz sie zle. Dlaczego czyjes dobre samopoczucie mialoby mnie martwic? Chyba, ze sadzisz wedlug siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 16:07 lechowski51 napisał: > Podziwiam pysia czy mata ktorzy w swirowni umieja sie poruszac. Tak, tak Panie Lechowski, rzadko się zgadzamy, ale dobrze że przynajmniej w tej kwestii jesteśmy zgodni :)))))))) Tylko nie ma co podziwiać, chorym ludziom się współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 16:15 ...albo z nimi "mejluje" Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 16:22 Panie Lechowski to Pana prywatna sprawa, jak Pan sobie mejluje z Matem czy Pysiem i sprawia to Panu przyjemność to ja się bardzo cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 17:05 My jeszcze nie świry, nie mejlujemy sobie.Nie należymy do żadnej organizacji z neo banderowską na czele ale czujemy to samo bez odgórnego nakazu i instrukcje do niczego nie są nam potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 18:53 No tak! Zupełnie zapomniałam, że Ty masz psa który mówi i wydaje Ci polecenia po neobanderowsku;) Pewnie z Fanką też się czasami spotykasz na spacerkach. Ty wyprowadzasz swojego neobanderowskiego dowódce, a ona na smyczy prowadzi Mata i Pana Lechowskiego, rozpierzchacie się w popłochu na widok czarnych i to by najlepiej tłumaczyło niechęć do nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 19:41 Wiesz co jesus? Ta twoja myśl jest wyjatkowo głęboka i od razu widać ze doskonale przemyślana, Z wrażenia zaniemówiłem i nawet nie wiem za bardzo co piszę! Czuję się jak bym obuchem zarobił. Mam tylko takie pytanko; czy to twoje osobiste przemyslenia czy instruktaż tak nakazuje.Gdyby to mykoła napisał to bym głupio nie pytał bo wiem jaki z niego cyborg. Ciebie jednak podejrzewałem o jakieś związki z inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 19:48 No jak to? Instrukcje od Mikiego oczywiście. Jesusek się przecież nie wypiera związków z neonbanderowskim bagnem i regularnie wpływających przelewików :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 19:57 Wampir vulgo jesus; od razu się uspokoiłem po tym wyjaśnieniu bo samodzielne myslenie jest okropne i okrutne dla myslacza. Dobrze ze myslenie nie boli. A po za tym bezmyślność upraszcza życie i jest wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 20:18 Mam Pysio inne zdanie na ten temat, ale jeżeli Ci tak łatwiej to czemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 19:52 Nie, no co Ty! Ja tego nie piszę, to Mykoła-Wołyniak-Biało-czerwony-Common-bezsense-Itd. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak-czerwony-51-ltd Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 19:58 Nie przekręcaj złośliwie mojego nicka judaszu banderowski ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 21:11 Wiem jesus że masz inne zdanie ale to jest moje zdanie i zawsze moze się ono różnić. Jednomyślność to we wszelkiego rodzaju organizacjach, Spróbuj mieć inne zdanie niż mykoła, wampir czy jo. Pamiętaj co spotyka tych co sieją defektyzm w szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 21:25 My mamy odmienne zdanie z Jesuskiem na wiele wałkowanych tu wciąż tematów ukraińskich, no i co z tego? Powinniśmy się wzajemnie obrażać czy śmiertelnie obrazić na siebie? Jak mówi jedna moja koleżanka, obrażają się sprzątaczki. Myślisz, że fajnie jest gdy wszyscy myślą tak samo, piszą tak samo i poklepują się po plecach? To zajrzyj na prawicowe fora. Tam się żaden wpis nie po linii i bazie nie uchowa. Nuda panie, nuda... A wy się czepiliście Mykoły, jakby Bóg wie co zrobił i chcialiście go zaszczuć na tym forum. On tylko pisze, to co myśli. Wolno mu, tak jak wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 21:32 Wampir zbyt płytko bierzesz temat na tapetę. Zainteresuj się wytycznymi jakie dostaje mykoła i nie tylko on a będziesz miał obraz identyczny jaki sam opisałeś. To nie dotyczy tylko mykoła ale popatrz też co się dzieje w innych sprawach. nieraz dziw bierze że ci sami ludzie mają na kazdy temat identyczne poglady. Bez instruktażu takie rzeczy są niemożliwe. Popatrz na polityków; nie zabiorą głosu predzej zanim szef się nie wypowie nawet w błahych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 21:26 Gość portalu: pysio napisał(a): > Wiem jesus że masz inne zdanie ale to jest moje zdanie i zawsze moze się ono > różnić. Jednomyślność to we wszelkiego rodzaju organizacjach, Spróbuj mieć inne > zdanie niż mykoła, wampir czy jo. Nieraz miałam i żaden z nich mnie nigdy nie obraził i Valmont też. Z Jobrave mogłam wymieniać posty i nigdy się nie zdarzyło by mnie obraził tak jak Fanka, Wołyniak, Biało-czerwony czy Mat. NIGDY! Pamiętaj co spotyka tych co sieją defektyzm w > szeregach. Tak, tak Pysio pamiętam doskonale, miałam opłaconą jedną miesięczną składkę członkowską w Kole Patriotów :) W zasadzie bezpieczniej było zostać w tym kole, zamknąć usta i potakiwać Fance, wtedy nikt by mnie nie wyzywał od gnid i Judaszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 21:59 Ja też nie we wszystkim się zgadzam z Jo czy z Mykołą, o Jesusku już było :-))) Mykole nawet trochę dokuczałem, gdy pisałem pod takim :) nickiem, a Valmont kiedyś pod tamtym równiez opieprzyłem, ale bez obelg. W ogóle obelgami odpowiadam na obelgi, złośliwościami na złośliwości. Sam nie szukam rozrób na forach i nie zaczynam pierwszy. A że odpowiadam z nawiązką? Pisałem o tym na forum np. Fance. Skoro mnie w niewybredny sposób zaczepia, tona własne ryzyko. Ja grzecznym chłopaczkiem nie jestem. Dawno z tego wyrosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 22:41 A braliście pod uwagę mnóstwo nicków i nie wiadomo komu się odpowiada. Ktoś pod innym nickiem zamieści cos czego się wstydzi pod własnym a ktoś inny nie wiedząc o zmianie ksywy odpowie ostro a ten z kolei bez zastanowienia weźmie to do siebie i juz pod swoim odpowie z nawiązką. Jeśli pretensje - to szukać ich na własnym podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 22.08.10, 22:47 Ja to zawsze pisze jako aaa. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 22:56 Ja przeważnie jako <wampir-wampir>, daaawno temu - o lata idzie, nie miesiące, miałem nicka <wampir72> i na tym forum też czasem pod nim pisałem. Pozostałe, których tu używam czasem dla zabawy podałem kiedyś do wiadomości forumowiczom, podobnie zrobili Jesusek i Jo, nowych, które wymyślam, łatwo się każdy domyśli. Wszystkie nicki traktuję jako trochę odrębne byty, więc nie oddaję jako wampir za upiora. Do niektórych - dwóch konkretnie - nie jestem jedynym posiadaczem hasła, <twa_live> np. to wspólny nick kilkudzieięciu osób z forum TWA sex, orgie, nastolatki. Kiedyś mieliśmy innego, ale rzadko się wspólnie wygłupiamy, więc wszyscy zapomnieli hasło i pojawił się ten. Nie tylko ja z niego pisałem na FP. Cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 22.08.10, 22:38 A gdzie oplarta licencyjna? W koncu to ja wymyslilwm tego nicka?! Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak-czerwony-51-ltd Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 22:58 Przelałem przecież Fance, czyli sobie, a Ty też jesteś mną, czyli Fanką. O co Ci chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Straszna mysl mnie naszla... IP: 213.25.24.* 22.08.10, 23:07 Nie wiem czy jest ktoś kto analizuje czyj to może być nick? Ja przynajmniej dopiero po kilku wpisach orientuję się że to moze być ta sama osoba. Wtedy jest już za późno bo mleko rozlało się.Cały czas mam wrażenie że my się na tym forum jednak lubimy a zwłaszcza stali bywalcy stanowią coś na kształt fan clubu. Gdy nagle ktoś się podszyje pod czyjegoś nicka to efekt jest z góry wiadomy a gdy ktoś wymyśli nowego to też nie może liczyć na ulgowe potraktowanie bo obowiązuje zasada o kibicu z dala. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 22.08.10, 23:20 Eee tam, nie przesadzaj. Mnie tam nie przeszkadza, że ktoś coś ostrzej napisze. Odpowiem lub nie i przechodzę nad tym do porządku. Nie mam zwyczaju się obrażać, więc to nieistotne dla mnie zupełnie. A nickami lubię się czasem bawić. Tutaj mogę, bo tu nie ma admina. Na innych forach wielonickowość jest tępiona, w każdym razie pod różnymi nickami nie wolno pisać w jednym wątku. Takie posty wylatują, chyba że forumowicze wiedzą, że to żart albo używacz różnych nicków na różnych forach zapomniał się przelogować lub system mu namieszał, gdy był zalogowany pod dwoma i wrzucił nie tego nicka co trzeba. To się zdarza. A zabawy i zgadywanki są urocze. Sam możesz poczytać: forum.gazeta.pl/forum/w,61,110732236,110732236,jakis_dowcip_moze_.html forum.gazeta.pl/forum/w,61,110884834,110884834,Czy_Aztlan.html Odpowiedz Link Zgłoś
sven.skurvensen Re: Straszna mysl mnie naszla... 23.08.10, 00:38 Pelargonia Stali tam nie ich. Kudły jak chu! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Straszna mysl mnie naszla... 23.08.10, 00:42 O cześć. Witamy po urlopie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś