Gość: Rekwizytor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
common-sense-ltd Re: ... 02.09.10, 18:44 forum.gazeta.pl/forum/w,165,115930451,115931336,Re_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozum Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:51 Ale nadal nie wyjaśniłaś o kogo Ci chodzi. Napisz. Bądź na tyle odważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: ... IP: 79.139.106.* 02.09.10, 19:18 Panowie Choma i Zapałowski nie powiedzieli jeszcze czy startuja,pan Rząsa zresztą tez,/było tylko stanowisko zarządu/, kandydat Pis-?/kto jest tym kandydatem/, inni -? I to ma byc sonda? Chyba że chodzi o to kto powinien startować. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ... 02.09.10, 19:26 Powinien startować Mykoła;) I proszę nie pytać dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re; wybory Prezydenta w mieście nieudaczników;) 02.09.10, 19:51 Jeśli nadal zamierzacie głosować na ludzi skompromitowanych i nieudolnych, kupcie sobie zawczasu kagańce, bo nie godzi się strofować później, pluć i ujadać anonimowo (albo i nie;) na niedouczonego i nieudolnego życiowo Prezydenta którego wybierzecie w demokratycznych, hmmm....wyborach. Łajzy i domowe safanduły niech siedzą w domu i chodzą sobie na spacer wokół stołu, a Wysoki Zamek powinien byc osiągalny "tylko dla orłów"...ech," gdzie te orły, sokoły, herosy?"....;) Głosuję na Mykołę! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Re; wybory Prezydenta w mieście nieudaczników 02.09.10, 20:16 common-sense-ltd napisała: > Jeśli nadal zamierzacie głosować na ludzi skompromitowanych i nieudolnych, > kupcie sobie zawczasu kagańce, bo nie godzi się strofować później, pluć i > ujadać anonimowo (albo i nie;) Jeny! Ale teraz pojechałaś Panu prezydentowi Chomie :) Ja zawsze wierzyłam w to, że zdrowy rozsądek do Ciebie powróci. na niedouczonego i nieudolnego życiowo Prezydent > a > którego wybierzecie w demokratycznych, hmmm....wyborach. I tu się z Tobą zgodzę, ja też uważam podobnie. Jeżeli Pan Choma rozpoczął studia doktoranckie w Instytucie Pracy i Spraw Socjalnych w Warszawie powinien je w końcu skończyć. Studiuje już tam od ponad sześciu lat o ile mnie Pamięć nie myli. W tym Instytucie studia trwają cztery lata, zgodnie z regulaminem studiów doktoranckich doktorantowi przysługuje jeden urlop roczny i jeżeli z niego skorzystał to studia doktoranckie powinien skończyć już rok temu. To skończył czy nie skończył? Fajnie sobie na stronie UM pisać, że jest się doktorantem, a można nim być przez całe życie :) Czy w swojej ulotce jak w czasie ostatnich wyborów napisze doktorant, czy doktor? To bardzo ważna sprawa i wiele mówi o wykształceniu kandydata na prezydenta :) > Łajzy i domowe safanduły niech siedzą w domu i chodzą sobie na spacer wokół > stołu, a Wysoki Zamek powinien byc osiągalny "tylko dla orłów"...ech," gdzie te > orły, sokoły, herosy?"....;) Ponownie się z Tobą zgodzę, tylko nie wiem czy Pan Choma aż tak sobie zasłużył na to by nazywać go łajzą i safandułą, to nieelegancko tak go nazywać w końcu jakby nie było to nasz prezydent. Ale co tam, orłem to on rzeczywiście nie jest :) > > Głosuję na Mykołę! Tak myślałam, wspólne popijawy zbliżają:) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? 02.09.10, 20:25 Pytanie właściwie retoryczne dla bywalców i trolli tego zacnego miejsca, ale pozwolę sobie przytoczyć kilka niepodważalnych argumentów, które, mam nadzieję, wskażą wam, nieudacznicy osobę wyjątkową , która ze wszech miar zasługuje na to, aby dniami patrzeć na trzy, taplające się w fontannie, misie-przemisie i Szwejka na ławeczce oraz zdechłe drzewka i kocie łby na waszym średniowiecznym Rynku. Primo, Mykoła jest przedstawicielem mniejszości....nie ważne jakiej, mniejszości są na topie, więc należy iść z duchem czasu i podążać za proeuropejską wizją rządów większościowych inaczej. Secundo, Mykoła jest nacjonalistą, a ten system, jak wiadomo, nie toleruje psycholi. Macie jedyną okazję oczyszczenia grajdołka z różnych fantastyczno-religijnych odchyleńców, którzy nie akceptowani przez rodzinę, dniami i nocami zaśmiecają forum, a mogliby sprzątać miasteczko ....z butelek np Tertio, Mykoła robi świetną malinówkę (tylko dla pań;) i miodówkę ( dla panów) nie mylić z chamami, bo dla tych robi gruszkówkę, której skutki przedawkowania możecie zaobserwować czytając posty jego krewniaka z Niżankowic, Anal-i-nic-nie styka. Quatro i in concreto, Mykoła ma charyzmę! Niech wam panuje szczęśliwie prezydent wszystkich przemyskich matołów, Mykoła pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? 02.09.10, 20:47 common-sense-ltd napisała: > Pytanie właściwie retoryczne dla bywalców i trolli tego zacnego miejsca, ale > pozwolę sobie przytoczyć kilka niepodważalnych argumentów, które, mam nadzieję, > wskażą wam, nieudacznicy osobę wyjątkową , która ze wszech miar zasługuje na to > , > aby dniami patrzeć na trzy, taplające się w fontannie, misie-przemisie i Szwejk > a > na ławeczce oraz zdechłe drzewka i kocie łby na waszym średniowiecznym Rynku. To pytanie jest bardziej neurotyczne niż retoryczne, ale wcale mnie to nie zraża, a wręcz zachęca do podjęcia rozmowy. Tak, tak wiem Ty ze mną nie rozmawiasz, ale ja z Tobą zawsze bardzo chętnie :) Masz rację, drzewka w rynku wyglądają fatalnie, podobnie jest z nawierzchnią, a pomysł odnowienia rynku był bardzo dobry, ale jak wszystkie dobre pomysły trafił do śmietnika. Dobrze, że przynajmniej zdołano zagospodarować część koło Adasia. Ja jako POstępowiec jestem za odnową i zmianą rynku. > Primo, Mykoła jest przedstawicielem mniejszości....nie ważne jakiej, mniejszośc > i > są na topie, więc należy iść z duchem czasu i podążać za proeuropejską wizją > rządów większościowych inaczej. Szczerze wątpię w to czy Mykoła jest rzeczywiście przedstawicielem mniejszości. > Secundo, Mykoła jest nacjonalistą, a ten system, jak wiadomo, nie toleruje > psycholi. Macie jedyną okazję oczyszczenia grajdołka z różnych > fantastyczno-religijnych odchyleńców, którzy nie akceptowani przez rodzinę, > dniami i nocami zaśmiecają forum, a mogliby sprzątać miasteczko ....z butelek n > p Mykoła nie jest nacjonalistą, bardziej prowokatorem. Czasami prowokuje, czasami irytuje, a czasami bawi. Niestety nie mam aż tyle czasu, by się zaczytywać jego postami i większość tych bardzo długich omijam. > Tertio, Mykoła robi świetną malinówkę (tylko dla pań;) i miodówkę ( dla panów) > nie mylić z chamami, bo dla tych robi gruszkówkę, której skutki przedawkowania > możecie zaobserwować czytając posty jego krewniaka z Niżankowic, Anal-i-nic-nie > styka. Ja z nim nie piłam, więc się na ten temat nie wypowiem. > Quatro i in concreto, Mykoła ma charyzmę! O na pewno, skoro potrafił sobie Ciebie zjednać musi ją posiadać :) > > Niech wam panuje szczęśliwie prezydent wszystkich przemyskich matołów, Mykoła > pierwszy! Tylko jest jeden mały problem, sam Mykoła jeszcze się nie wypowiedział na temat czy będzie startował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 22:20 1.) Fanatyczno-religijnych* 2.) Quarto* (chyba że Audi wówczas Quattro) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Do erraty 03.09.10, 08:17 Powtarzam; 1. fantastyczno-religijne 2. Quatro Zajmij się poprawianiem tutejszych nieuków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 40 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 23:39 Ciekawe, 40 głosów i zdecydowanym liderem jest Marek Rząsa . Niewiele do wygrania w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 265 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:47 Niespodziewana zmiana miejsc, tym razem w I turze zdecydowanie wygrywa Zapałowski. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: 265 głosów 03.09.10, 22:57 Z wrażenia idę zapalić, chociaż zgodnie z nonospedią jestem lewakiem, i tego się trzymam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 436 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 16:08 I znowu zmiany. Zapałowski pierwszy ale nie wygrywa w I turze (49%), Choma drugi 26%, Rząsa spada na 3 miejsce 18%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: 436 głosów IP: 212.23.103.* 05.09.10, 19:09 Jeśli miałbył wygrać Andrzej Z ,to nie wystarczą msze ani egzorcyzmy dla uratowania miasta.Ten karierowicz i nieudacznik zniszczy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 740 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:19 stawka się wyrównuje: ciągle pierwszy Zapałowski 31% drugi Choma 28% trzeci Rząsa 22% i inny kandydat 16% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INNY Re: 740 głosów IP: 79.139.112.* 06.09.10, 15:31 Niech ten inny bedzie Mykola - O! Bo sami twierdzicie że tylko są kandydaci nie udolni i skompromitowani głupole przemyscy w przeciwieństwie do Mykoly ,który nadzwyczaj inteligentnie was i sam się bawi na tym forum min.irytuje , zastanawia ,a nawet bardzo szanuje - no bo was bardzo lubi- O! A skoro Was lubi to napewno od nigo krzywda nikogo z was nie spotka. Chyba że sami siebie oplujecie zaszczujecie lub co gorsza pozabijacie. Przedstwicielem mniejszości jest każdy obywatel ,który uznaje sie za członka ttej mniejszości . mykola nie uznaje sie za" członka "lecz za prawego rónoprawnego obywatela ,z róownymi prawami bez wzgledu na pleć , przekonania polityczne i religijne a nawet na stosunek do stosunku przed i po stosunku . Nie wiem jak dla was ale dla mnie Mykoła jak narazie jest NAMBER ONE-_O! (czyli Nr.1 -bezkonkurencyjny) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 855 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:33 Następuje dalsze "spłaszczenie" wyników: Zapałowski 30% Choma 27% Rząsa 21% Inny 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: 855 głosów IP: 79.139.112.* 06.09.10, 17:15 Zapałowski? Ostatnio rozpowszechnia za pomocą własnej małżonki gazety ze swoimi artykułami. A ja myślę, że powinien trochę pogadać ze swoim obecnym teściem, co by własnemu psu profilu na nk nie zakładał: nk.pl/profile/22043552 Czy oni są qoorva normalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: 855 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 16:19 nie mam konta na NK, wrzuć fotki pieska na inny serwer, może na niego zagłosuję, he he a gdzie się podziały inne wczorajsze posty z tego wątku??? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: 855 głosów 08.09.10, 16:53 Gość portalu: ciekawe napisał(a): > a gdzie się podziały inne wczorajsze posty z tego wątku??? Spytaj Fankę :-))) A dlaczego Najdroższa poprosiłaś o wywalenie wpisów o pilnowaniu krzyża we wspólnym śpiworze, wstydzisz się? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: 855 głosów 08.09.10, 22:33 Wstydzi się, bo się nie zmieści. Za dużo futra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1024 głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:43 Znowu lekka zmiana: Zapałowski i Choma po 29 % Rząsa 21% Inny 19% Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: 1024 głosy;) 07.09.10, 23:55 Uważaj, bo liczba głosów niedługo przekroczy RZECZYWISTĄ liczbę mieszkańców grajdołka! W każdym razie odejmij jeden, bo ja tam już od dawna nie mieszkam i szczerze mówiąc, nieszczególnie mnie obchodzi który ciapek będzie siedzieć w fotelu idealnym dla Mykoły. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ... 08.09.10, 14:52 Kochana to chyba bardzo dobrze o nich świadczy, że lubią zwierzęta! Ty jako najbrzydsza miśka na Podkarpaciu też byłaś przyjmowana w biurze i nikt Cię za drzwi nie wyrzucił, ani nawet nikt Ci nie zaaplikował środka usypiającego i nie wywiózł daleko do Wrocławia. Widzisz futrzaku ile miałaś szczęścia :)) I to wszystko dzięki miłości do naszych pupili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1174 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 19:23 Najnowsze wyniki - to by była sensacja. Do drugiej tury przechodzą: 1. Rząsa 28% 2. Zapałowski 27% 3. Choma 26% i odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: A jeśli...?:) 08.09.10, 19:26 ...pan MR tuż przed wyborami niespodziewanie zrezygnuje, oddając wszystkie swoje głosy? No komu...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia klikaj głosy bezliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:30 Trzeba naklikać głosów innemu kandydatowi. Do pracy rodacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1250 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 20:20 Prawie równowaga. 1 Rząsa 346 głosów - 28 % 2 Zapałowski 333 głosy - 27 % 3 Choma 332 głosy - 27 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1346 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 23:44 Rząsa liderem, na drugim miejscu remis. 1. Rząsa 31% (417 gł.) 2. Choma 25% (341 gł.) 2. Zapałowski 25% (341 gł.) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Prezy-dęty 11.09.10, 11:29 Ciapki walczą jak lwy;) Psy i psychole domowe w akcji od świtu do nocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 11:58 Nie wiem naprawdę co Ci zrobił Pan Choma, że teraz tu na tym forum sugerujesz że jest psem i psycholem nieśpiącym po nocach. Uważam, że to zbyt mocne słowa. Może faktycznie idealny nie jest, ale nie przesadzaj. Swego czasu pod nickiem Fanka_online pisałaś, że Ci pomógł w Twojej głośnej sprawie dotyczącej mobbingu, a teraz wypisujesz takie rzeczy?! Jednak pamięć niektórych ludzi jest bardzo krótka, nie gryzie się ręki która kiedyś została do Ciebie wyciągnięta wraz z pomocą, to niehonorowe! Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Prezy-dęty 11.09.10, 12:58 Prezydent Choma, jako jeden z nielicznych (oprócz Ministerstwa Edukacji, oczywiście) ze zrozumieniem odniósł się do problemu degradacji moralnej w ZSIiM w Przemyślu i podjął natychmiast działania, czego skutkiem jest zmiana na stanowisku dyrektora w/w placówki. Chwała mu za to, bo dzięki Jego reakcji, przemyska młodzież już nie jest demoralizowana, a prawo oświatowe respektowane. A forumowe kretynki, val.monty/j33 mogą sobie pluć publicznie do woli, licząc na jakiś ciepły stołeczek w UM. Serwery GW są niezawodne;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 13:12 Ty jesteś bardziej niż stuknięta. Nie jestem zainteresowana i nigdy nie byłam pracą w UM, za mało płacą, a poza tym powtarzam Ci setny raz, że ja mam pracę. Na nikogo nie pluję, a jedynie zawsze w kulturalny sposób piszę prawdę. Masz rację serwery GW są niezawodne i niezawodnie zrobią Ci reklamę w Rzeszowie zobaczysz jak to przyjemnie. A swoja drogą wybieram się w niedługim czasie do znajomych do Rzeszowa, mam tam zbudować nowa strukturę zapytam czy już o tobie słyszeli, a jak tak to żeby się nie przejmowali, że to wina hormonów. Ja zawsze liczę na to i tym się pocieszam, że i klimakterium ma swój kres. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 13:32 A i jeszcze jedno! Zawsze mimo wszystko było mi Cię szkoda. Twoje użalanie się na forum, pisanie o swoich krzywdach, wzbudzało to jedynie moją litość, nawet nie złość, ale właśnie litość. Od dzisiaj Cię ignoruję, tak jak większość forumowiczów. W nosie mam co o mnie piszesz i o mnie myślisz. I nadal mi Cię szkoda, wybaczam Ci jednak wszystko. Wiem, że piszesz pogrążona w jakimś dziwnym stanie obłąkania. Raz piszesz, że Pan Choma to leń i pasożyt niezasługujący na stanowisko które piastuje, później że Ci pomógł i takie tam bzdety. Jesteś strasznie rozchwiana i wybacz ja za Tobą nie nadążam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1456 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 23:43 I znów zmiana: 1. Choma 30% (431 gł.) 2. Rząsa 29% ( 424 gł.) 3. Zapałowski 24% (349 gł.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1525 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 23:42 Choma i Rząsa prawie po równo. Zapałowski zaczyna odstawać. 1. Rząsa 30% (455 gł.) 2. Choma 30% (452 gł.) 3. Zapałowski 23% (358 gł.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1606 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 23:53 1. Rząsa 30% (487) 2. Choma 30% (481) 3. Zapałowski 23% (371) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1956 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:30 Jak co dzień o tej porze najnowszy ranking. Ważne: za kandydata PiS wpisujemy : Janusz Hamryszczak I tak : 1. Choma 34% (656 głosów) 2. Rząsa 27% (528 głosów) 3. Zapałowski 21% (405 głosów) 4. Inny kandydat 16% (307 głosów) 5. Hamryszczak 3% (60 głosów) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: zagadka 15.09.10, 16:35 Czyżby profil psa teścia bardziej zaszkodził notowaniom niż forumowa degrengolada ordynarnej szwagierki val.monte/j33? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: zagadka 15.09.10, 16:37 Myślę, że najbardziej zaszkodziła mu Twoja wizyta w jego biurze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1614 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:22 Znowu zmiany: 1. Choma 33% (861) 2. Rząsa 31% (816) 3.Inny 17% (454) 4. Zapałowski 16% (417) 5. Hamryszczak 3% (66) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 2614 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:25 Oczywiście jest to ranking po oddaniu 2614 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa na maksiora Re: 2614 IP: *.146.143.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.10, 00:31 Hej ludzie przeciez ten sondaż to zaje...sta lipa, z 1 IP mozna głosować sto razy... i znów dajemy się nabierać.... ja juz mam swojego kandydata. Głosuje na Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: odp 16.09.10, 06:54 Pies, nawet wściekły nie zaszkodził tak, jak równie wściekły, plugawy babsztyl w rodzinie...przyklejony do laptopa dniami i nocami. Myślenie nie jest mocną stroną kandydatów. A może to kwestia zwykłej, ludzkiej przyzwoitości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro paulo Re: Sonda - wybory Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:56 A ja bezustannie na Eulalię ( tylko ona nie startuje)...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 2903 głosy - koniec sondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:07 Ostateczne wyniki- zgodnie z regulaminem forum sonda może trwać max 2 tygodnie, które właśnie minęły: 1. Robert Choma 34% (988 głosów) 2. Marek Rząsa 29% (844 głosy ) 3. Inny kandydat 18% (523 głosy) 4. Andrzej Zapałowski 15% (427 głosów) 5. Kandydat PiS 4% (121 głosów) Czyli wg pierwszego sondażu druga tura dla Chomy i Rząsy. Następny sondaż z nazwiskami kandydatów na Prezydenta Przemyśla za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś