Dodaj do ulubionych

Sonda - wybory Prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:41
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: ... 02.09.10, 18:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,165,115930451,115931336,Re_.html
      • Gość: Rozum Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:51
        Ale nadal nie wyjaśniłaś o kogo Ci chodzi. Napisz. Bądź na tyle odważna.
        • Gość: kres Re: ... IP: 79.139.106.* 02.09.10, 19:18
          Panowie Choma i Zapałowski nie powiedzieli jeszcze czy startuja,pan Rząsa zresztą tez,/było tylko
          stanowisko zarządu/, kandydat Pis-?/kto jest tym kandydatem/, inni -? I to ma byc sonda?
          Chyba że chodzi o to kto powinien startować.
          • common-sense-ltd Re: ... 02.09.10, 19:26
            Powinien startować Mykoła;)
            I proszę nie pytać dlaczego.
            • jesus33 Re: ... 02.09.10, 19:46
              Dlatego żebyś Ty mogła zostać wice :)
    • common-sense-ltd Re; wybory Prezydenta w mieście nieudaczników;) 02.09.10, 19:51
      Jeśli nadal zamierzacie głosować na ludzi skompromitowanych i nieudolnych,
      kupcie sobie zawczasu kagańce, bo nie godzi się strofować później, pluć i
      ujadać anonimowo (albo i nie;) na niedouczonego i nieudolnego życiowo Prezydenta
      którego wybierzecie w demokratycznych, hmmm....wyborach.
      Łajzy i domowe safanduły niech siedzą w domu i chodzą sobie na spacer wokół
      stołu, a Wysoki Zamek powinien byc osiągalny "tylko dla orłów"...ech," gdzie te
      orły, sokoły, herosy?"....;)

Głosuję na Mykołę!
      • jesus33 Re: Re; wybory Prezydenta w mieście nieudaczników 02.09.10, 20:16
        common-sense-ltd napisała:

> Jeśli nadal zamierzacie głosować na ludzi skompromitowanych i nieudolnych,
        > kupcie sobie zawczasu kagańce, bo nie godzi się strofować później, pluć i
        > ujadać anonimowo (albo i nie;)

Jeny! Ale teraz pojechałaś Panu prezydentowi Chomie :) Ja zawsze wierzyłam w to, że zdrowy rozsądek do Ciebie powróci.

na niedouczonego i nieudolnego życiowo Prezydent
        > a
        > którego wybierzecie w demokratycznych, hmmm....wyborach.

I tu się z Tobą zgodzę, ja też uważam podobnie. Jeżeli Pan Choma rozpoczął studia doktoranckie w Instytucie Pracy i Spraw Socjalnych w Warszawie powinien je w końcu skończyć. Studiuje już tam od ponad sześciu lat o ile mnie Pamięć nie myli. W tym Instytucie studia trwają cztery lata, zgodnie z regulaminem studiów doktoranckich doktorantowi przysługuje jeden urlop roczny i jeżeli z niego skorzystał to studia doktoranckie powinien skończyć już rok temu. To skończył czy nie skończył? Fajnie sobie na stronie UM pisać, że jest się doktorantem, a można nim być przez całe życie :) Czy w swojej ulotce jak w czasie ostatnich wyborów napisze doktorant, czy doktor? To bardzo ważna sprawa i wiele mówi o wykształceniu kandydata na prezydenta :)

> Łajzy i domowe safanduły niech siedzą w domu i chodzą sobie na spacer wokół
        > stołu, a Wysoki Zamek powinien byc osiągalny "tylko dla orłów"...ech," gdzie te
        > orły, sokoły, herosy?"....;)

Ponownie się z Tobą zgodzę, tylko nie wiem czy Pan Choma aż tak sobie zasłużył na to by nazywać go łajzą i safandułą, to nieelegancko tak go nazywać w końcu jakby nie było to nasz prezydent. Ale co tam, orłem to on rzeczywiście nie jest :)

>
        > Głosuję na Mykołę!

Tak myślałam, wspólne popijawy zbliżają:)
    • common-sense-ltd Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? 02.09.10, 20:25
      Pytanie właściwie retoryczne dla bywalców i trolli tego zacnego miejsca, ale
      pozwolę sobie przytoczyć kilka niepodważalnych argumentów, które, mam nadzieję,
      wskażą wam, nieudacznicy osobę wyjątkową , która ze wszech miar zasługuje na to,
      aby dniami patrzeć na trzy, taplające się w fontannie, misie-przemisie i Szwejka
      na ławeczce oraz zdechłe drzewka i kocie łby na waszym średniowiecznym Rynku.
      Primo, Mykoła jest przedstawicielem mniejszości....nie ważne jakiej, mniejszości
      są na topie, więc należy iść z duchem czasu i podążać za proeuropejską wizją
      rządów większościowych inaczej.
      Secundo, Mykoła jest nacjonalistą, a ten system, jak wiadomo, nie toleruje
      psycholi. Macie jedyną okazję oczyszczenia grajdołka z różnych
      fantastyczno-religijnych odchyleńców, którzy nie akceptowani przez rodzinę,
      dniami i nocami zaśmiecają forum, a mogliby sprzątać miasteczko ....z butelek np
      Tertio, Mykoła robi świetną malinówkę (tylko dla pań;) i miodówkę ( dla panów)
      nie mylić z chamami, bo dla tych robi gruszkówkę, której skutki przedawkowania
      możecie zaobserwować czytając posty jego krewniaka z Niżankowic, Anal-i-nic-nie
      styka.
      Quatro i in concreto, Mykoła ma charyzmę!

Niech wam panuje szczęśliwie prezydent wszystkich przemyskich matołów, Mykoła
      pierwszy!
      • jesus33 Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? 02.09.10, 20:47
        common-sense-ltd napisała:

> Pytanie właściwie retoryczne dla bywalców i trolli tego zacnego miejsca, ale
        > pozwolę sobie przytoczyć kilka niepodważalnych argumentów, które, mam nadzieję,
        > wskażą wam, nieudacznicy osobę wyjątkową , która ze wszech miar zasługuje na to
        > ,
        > aby dniami patrzeć na trzy, taplające się w fontannie, misie-przemisie i Szwejk
        > a
        > na ławeczce oraz zdechłe drzewka i kocie łby na waszym średniowiecznym Rynku.

To pytanie jest bardziej neurotyczne niż retoryczne, ale wcale mnie to nie zraża, a wręcz zachęca do podjęcia rozmowy. Tak, tak wiem Ty ze mną nie rozmawiasz, ale ja z Tobą zawsze bardzo chętnie :)
        Masz rację, drzewka w rynku wyglądają fatalnie, podobnie jest z nawierzchnią, a pomysł odnowienia rynku był bardzo dobry, ale jak wszystkie dobre pomysły trafił do śmietnika. Dobrze, że przynajmniej zdołano zagospodarować część koło Adasia. Ja jako POstępowiec jestem za odnową i zmianą rynku.

> Primo, Mykoła jest przedstawicielem mniejszości....nie ważne jakiej, mniejszośc
        > i
        > są na topie, więc należy iść z duchem czasu i podążać za proeuropejską wizją
        > rządów większościowych inaczej.

Szczerze wątpię w to czy Mykoła jest rzeczywiście przedstawicielem mniejszości.

> Secundo, Mykoła jest nacjonalistą, a ten system, jak wiadomo, nie toleruje
        > psycholi. Macie jedyną okazję oczyszczenia grajdołka z różnych
        > fantastyczno-religijnych odchyleńców, którzy nie akceptowani przez rodzinę,
        > dniami i nocami zaśmiecają forum, a mogliby sprzątać miasteczko ....z butelek n
        > p

Mykoła nie jest nacjonalistą, bardziej prowokatorem. Czasami prowokuje, czasami irytuje, a czasami bawi. Niestety nie mam aż tyle czasu, by się zaczytywać jego postami i większość tych bardzo długich omijam.

> Tertio, Mykoła robi świetną malinówkę (tylko dla pań;) i miodówkę ( dla panów)
        > nie mylić z chamami, bo dla tych robi gruszkówkę, której skutki przedawkowania
        > możecie zaobserwować czytając posty jego krewniaka z Niżankowic, Anal-i-nic-nie
        > styka.

Ja z nim nie piłam, więc się na ten temat nie wypowiem.

> Quatro i in concreto, Mykoła ma charyzmę!

O na pewno, skoro potrafił sobie Ciebie zjednać musi ją posiadać :)

>
        > Niech wam panuje szczęśliwie prezydent wszystkich przemyskich matołów, Mykoła
        > pierwszy!

Tylko jest jeden mały problem, sam Mykoła jeszcze się nie wypowiedział na temat czy będzie startował.
      • Gość: errata Re: Dlaczego Mykoła powinien zostać Preziem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 22:20
        1.) Fanatyczno-religijnych*
        2.) Quarto* (chyba że Audi wówczas Quattro)
        • common-sense-ltd Re: Do erraty 03.09.10, 08:17
          Powtarzam;
          1. fantastyczno-religijne
          2. Quatro

Zajmij się poprawianiem tutejszych nieuków.
    • Gość: Rekwizytor 40 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 23:39
      Ciekawe, 40 głosów i zdecydowanym liderem jest Marek Rząsa .
      Niewiele do wygrania w I turze.
    • Gość: Rekwizytor 265 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:47
      Niespodziewana zmiana miejsc, tym razem w I turze zdecydowanie wygrywa Zapałowski.
      • jesus33 Re: 265 głosów 03.09.10, 22:57
        Z wrażenia idę zapalić, chociaż zgodnie z nonospedią jestem lewakiem, i tego się
        trzymam :))))
    • Gość: Rekwizytor 436 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 16:08
      I znowu zmiany.
      Zapałowski pierwszy ale nie wygrywa w I turze (49%),
      Choma drugi 26%, Rząsa spada na 3 miejsce 18%.
      • Gość: gg Re: 436 głosów IP: 212.23.103.* 05.09.10, 19:09
        Jeśli miałbył wygrać Andrzej Z ,to nie wystarczą msze ani egzorcyzmy dla
        uratowania miasta.Ten karierowicz i nieudacznik zniszczy wszystko.
        • Gość: Rekwizytor 740 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:19
          stawka się wyrównuje:
          ciągle pierwszy Zapałowski 31%
          drugi Choma 28%
          trzeci Rząsa 22%
          i inny kandydat 16%
          • Gość: INNY Re: 740 głosów IP: 79.139.112.* 06.09.10, 15:31
            Niech ten inny bedzie Mykola - O!
            Bo sami twierdzicie że tylko są kandydaci nie udolni i skompromitowani głupole przemyscy w przeciwieństwie do Mykoly ,który nadzwyczaj inteligentnie was i sam się bawi na tym forum min.irytuje , zastanawia ,a nawet bardzo szanuje - no bo was bardzo lubi- O! A skoro Was lubi to napewno od nigo krzywda nikogo z was nie spotka. Chyba że sami siebie oplujecie zaszczujecie lub co gorsza pozabijacie.
            Przedstwicielem mniejszości jest każdy obywatel ,który uznaje sie za członka ttej mniejszości . mykola nie uznaje sie za" członka "lecz za prawego rónoprawnego obywatela ,z róownymi prawami bez wzgledu na pleć , przekonania polityczne i religijne a nawet na stosunek do stosunku przed i po stosunku .
            Nie wiem jak dla was ale dla mnie Mykoła jak narazie jest NAMBER ONE-_O! (czyli Nr.1 -bezkonkurencyjny) -
    • Gość: Rekwizytor 855 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:33
      Następuje dalsze "spłaszczenie" wyników:
      Zapałowski 30%
      Choma 27%
      Rząsa 21%
      Inny 20%
      • Gość: Miki Re: 855 głosów IP: 79.139.112.* 06.09.10, 17:15
        Zapałowski? Ostatnio rozpowszechnia za pomocą własnej małżonki gazety ze swoimi artykułami. A ja myślę, że powinien trochę pogadać ze swoim obecnym teściem, co by własnemu psu profilu na nk nie zakładał: nk.pl/profile/22043552
        Czy oni są qoorva normalni?
        • Gość: ciekawe Re: 855 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 16:19
          nie mam konta na NK, wrzuć fotki pieska na inny serwer, może na niego zagłosuję, he he

a gdzie się podziały inne wczorajsze posty z tego wątku???
          • wampir-wampir Re: 855 głosów 08.09.10, 16:53
            Gość portalu: ciekawe napisał(a):

> a gdzie się podziały inne wczorajsze posty z tego wątku???

Spytaj Fankę :-))) A dlaczego Najdroższa poprosiłaś o wywalenie wpisów o pilnowaniu krzyża we wspólnym śpiworze, wstydzisz się? ;-)))
            • jesus33 Re: 855 głosów 08.09.10, 22:33
              Wstydzi się, bo się nie zmieści. Za dużo futra :)
    • Gość: Rekwizytor 1024 głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:43
      Znowu lekka zmiana:
      Zapałowski i Choma po 29 %
      Rząsa 21%
      Inny 19%
      • common-sense-ltd Re: 1024 głosy;) 07.09.10, 23:55
        Uważaj, bo liczba głosów niedługo przekroczy RZECZYWISTĄ liczbę mieszkańców grajdołka!

W każdym razie odejmij jeden, bo ja tam już od dawna nie mieszkam i szczerze mówiąc, nieszczególnie mnie obchodzi który ciapek będzie siedzieć w fotelu idealnym dla Mykoły.
    • jesus33 Re: ... 08.09.10, 14:52
      Kochana to chyba bardzo dobrze o nich świadczy, że lubią zwierzęta! Ty jako najbrzydsza miśka na Podkarpaciu też byłaś przyjmowana w biurze i nikt Cię za drzwi nie wyrzucił, ani nawet nikt Ci nie zaaplikował środka usypiającego i nie wywiózł daleko do Wrocławia. Widzisz futrzaku ile miałaś szczęścia :)) I to wszystko dzięki miłości do naszych pupili:)
    • Gość: Rekwizytor 1174 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 19:23
      Najnowsze wyniki - to by była sensacja.
      Do drugiej tury przechodzą:
      1. Rząsa 28%
      2. Zapałowski 27%

3. Choma 26% i odpada.
      • common-sense-ltd Re: A jeśli...?:) 08.09.10, 19:26
        ...pan MR tuż przed wyborami niespodziewanie zrezygnuje, oddając wszystkie swoje głosy?
        No komu...?;)
      • Gość: gienia klikaj głosy bezliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:30
        Trzeba naklikać głosów innemu kandydatowi.
        Do pracy rodacy
    • Gość: Rekwizytor 1250 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 20:20
      Prawie równowaga.
      1 Rząsa 346 głosów - 28 %
      2 Zapałowski 333 głosy - 27 %
      3 Choma 332 głosy - 27 %

• Gość: Rekwizytor 1346 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 23:44
      Rząsa liderem, na drugim miejscu remis.
      1. Rząsa 31% (417 gł.)
      2. Choma 25% (341 gł.)
      2. Zapałowski 25% (341 gł.)
    • common-sense-ltd Re: Prezy-dęty 11.09.10, 11:29
      Ciapki walczą jak lwy;)
      Psy i psychole domowe w akcji od świtu do nocy....
      • jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 11:58
        Nie wiem naprawdę co Ci zrobił Pan Choma, że teraz tu na tym forum sugerujesz że jest psem i psycholem nieśpiącym po nocach. Uważam, że to zbyt mocne słowa. Może faktycznie idealny nie jest, ale nie przesadzaj. Swego czasu pod nickiem Fanka_online pisałaś, że Ci pomógł w Twojej głośnej sprawie dotyczącej mobbingu, a teraz wypisujesz takie rzeczy?! Jednak pamięć niektórych ludzi jest bardzo krótka, nie gryzie się ręki która kiedyś została do Ciebie wyciągnięta wraz z pomocą, to niehonorowe!
      • common-sense-ltd Re: Prezy-dęty 11.09.10, 12:58
        Prezydent Choma, jako jeden z nielicznych (oprócz Ministerstwa Edukacji, oczywiście) ze zrozumieniem odniósł się do problemu degradacji moralnej w ZSIiM w Przemyślu i podjął natychmiast działania, czego skutkiem jest zmiana na stanowisku dyrektora w/w placówki.
        Chwała mu za to, bo dzięki Jego reakcji, przemyska młodzież już nie jest demoralizowana, a prawo oświatowe respektowane.

A forumowe kretynki, val.monty/j33 mogą sobie pluć publicznie do woli, licząc na jakiś ciepły stołeczek w UM. Serwery GW są niezawodne;)
        • jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 13:12
          Ty jesteś bardziej niż stuknięta. Nie jestem zainteresowana i nigdy nie byłam pracą w UM, za mało płacą, a poza tym powtarzam Ci setny raz, że ja mam pracę. Na nikogo nie pluję, a jedynie zawsze w kulturalny sposób piszę prawdę. Masz rację serwery GW są niezawodne i niezawodnie zrobią Ci reklamę w Rzeszowie zobaczysz jak to przyjemnie. A swoja drogą wybieram się w niedługim czasie do znajomych do Rzeszowa, mam tam zbudować nowa strukturę zapytam czy już o tobie słyszeli, a jak tak to żeby się nie przejmowali, że to wina hormonów. Ja zawsze liczę na to i tym się pocieszam, że i klimakterium ma swój kres.
          • jesus33 Re: Prezy-dęty 11.09.10, 13:32
            A i jeszcze jedno! Zawsze mimo wszystko było mi Cię szkoda. Twoje użalanie się na forum, pisanie o swoich krzywdach, wzbudzało to jedynie moją litość, nawet nie złość, ale właśnie litość. Od dzisiaj Cię ignoruję, tak jak większość forumowiczów. W nosie mam co o mnie piszesz i o mnie myślisz. I nadal mi Cię szkoda, wybaczam Ci jednak wszystko. Wiem, że piszesz pogrążona w jakimś dziwnym stanie obłąkania. Raz piszesz, że Pan Choma to leń i pasożyt niezasługujący na stanowisko które piastuje, później że Ci pomógł i takie tam bzdety. Jesteś strasznie rozchwiana i wybacz ja za Tobą nie nadążam!
    • Gość: Rekwizytor 1456 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 23:43
      I znów zmiana:
      1. Choma 30% (431 gł.)
      2. Rząsa 29% ( 424 gł.)
      3. Zapałowski 24% (349 gł.)
    • Gość: Rekwizytor 1525 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 23:42
      Choma i Rząsa prawie po równo. Zapałowski zaczyna odstawać.
      1. Rząsa 30% (455 gł.)
      2. Choma 30% (452 gł.)
      3. Zapałowski 23% (358 gł.)
    • Gość: Rekwizytor 1606 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 23:53
      1. Rząsa 30% (487)
      2. Choma 30% (481)
      3. Zapałowski 23% (371)
    • Gość: Rekwizytor 1956 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:30
      Jak co dzień o tej porze najnowszy ranking.
      Ważne: za kandydata PiS wpisujemy : Janusz Hamryszczak
      I tak :
      1. Choma 34% (656 głosów)
      2. Rząsa 27% (528 głosów)
      3. Zapałowski 21% (405 głosów)
      4. Inny kandydat 16% (307 głosów)
      5. Hamryszczak 3% (60 głosów)
      • common-sense-ltd Re: zagadka 15.09.10, 16:35
        Czyżby profil psa teścia bardziej zaszkodził notowaniom niż forumowa degrengolada ordynarnej szwagierki val.monte/j33?
        • jesus33 Re: zagadka 15.09.10, 16:37
          Myślę, że najbardziej zaszkodziła mu Twoja wizyta w jego biurze :)
    • Gość: Rekwizytor 1614 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:22
      Znowu zmiany:
      1. Choma 33% (861)
      2. Rząsa 31% (816)
      3.Inny 17% (454)
      4. Zapałowski 16% (417)
      5. Hamryszczak 3% (66)
    • Gość: Rekwizytor 2614 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:25
      Oczywiście jest to ranking po oddaniu 2614 głosów.
      • Gość: lipa na maksiora Re: 2614 IP: *.146.143.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.10, 00:31
        Hej ludzie przeciez ten sondaż to zaje...sta lipa, z 1 IP mozna głosować sto razy... i znów dajemy się nabierać.... ja juz mam swojego kandydata. Głosuje na Andrzeja.
      • common-sense-ltd Re: odp 16.09.10, 06:54
        Pies, nawet wściekły nie zaszkodził tak, jak równie wściekły, plugawy babsztyl w rodzinie...przyklejony do laptopa dniami i nocami.

Myślenie nie jest mocną stroną kandydatów. A może to kwestia zwykłej, ludzkiej przyzwoitości?
    • Gość: pedro paulo Re: Sonda - wybory Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:56
      A ja bezustannie na Eulalię ( tylko ona nie startuje)......
    • Gość: Rekwizytor 2903 głosy - koniec sondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:07
      Ostateczne wyniki- zgodnie z regulaminem forum sonda może trwać max 2 tygodnie, które właśnie minęły:

1. Robert Choma 34% (988 głosów)
      2. Marek Rząsa 29% (844 głosy )
      3. Inny kandydat 18% (523 głosy)
      4. Andrzej Zapałowski 15% (427 głosów)
      5. Kandydat PiS 4% (121 głosów)

Czyli wg pierwszego sondażu druga tura dla Chomy i Rząsy.

Następny sondaż z nazwiskami kandydatów na Prezydenta Przemyśla za kilka dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka