Dodaj do ulubionych

ile za pochówek

IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 21:52
kochani !
w obliczu żałoby pytam jakie są stawki dla duchownych za msze i pochówek w przemyślu
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:01
      Przecież Ci mówiłam jakie są stawki. Zaraz przyjdzie Pan Lechowski i Ci napisze, że specjalnie założył wątek Dla antykatolickich oszołomów i tam masz zadawać tego typu pytania. :)
      • lechowski51 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:09
        Normalny czlowiek rozmawia o tym z rodzina lub przyjaciolmi a nie zadaje takich pytan na publicznym forum.Za chwile zjawia sie tutaj jury,analityki i inne pojebusy i beda ujadacna pazerny kler.Taki juz urok tego forum opanowanego przez bylych sbekow,ich kapusiow i innych pomylencow widzacych glownego wroga wspolczesnego swiata w chrzescijanstwie.
        ...no i oczywiscie dalsza "dyskusje" odsylam do waszego kacika.
        forum.gazeta.pl/forum/w,165,117050448,117050448,Dla_antykatolickich_oszolomow_.html
        • jesus33 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:17
          Panie Lechowski rozmawiał, przecież napisałam że mu mówiłam. I przewidziałam również to co Pan napisze, przewidziałam nawet to, że podważy Pan jego normalność, a na koniec odeśle do swojego ulubionego wątku. :)))
          Do Anonima.
          I co nie mówiłam? :))
          • Gość: M Re: ile za pochówek IP: 79.139.112.* 07.10.10, 07:44
            Jak widać, Lechowskiemu zaczyna sztywnieć mózg bo co innego dawno nie sztywnieje :))))) Ta podmielecka menda wszędzie swój ryj wsadzi.
        • Gość: Jur@ Re: ile za pochówek IP: *.toya.net.pl 07.10.10, 07:52
          Klechooju wal się na ryj mendo jedna
    • common-sense-ltd Re: ile za pochówek 07.10.10, 19:29
      Jeśli to pochówek któregoś z tutejszych oszołomów....free.
      Z wdzięczności dla Opatrzności, która nie zdzierżyła i wysłała .....do diabła.
      • Gość: Jur@ Re: ile za pochówek IP: *.toya.net.pl 07.10.10, 19:44
        zapomniałaś dołączyć do nich tut. "oszołomki"
        • common-sense-ltd Re: ile za pochówek 07.10.10, 19:47
          Ups....sorry. Faktycznie....oszo-łomki też tu bywają. Mniej lub bardziej zakamuflowane, ale zawsze rozpoznawalne.
      • Gość: aonim Re: ile za pochówek IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 22:56
        ty dupku jak śmiesz wyśmiewać czyjąś osobistą tragedię, jak bym cię chłopie dorwał to po ryju ...
        prostak!!!
        • jesus33 Do Anonima :) 07.10.10, 23:01
          Fajnie się z Tobą pije Krupnik, ale ja i tak mam mocniejszą głowę. :)))))
          Słyszałaś Common? Po ryju i żeby nie było, że tylko Jobrave jest damskim bokserem :))
          • jesus33 Re: Do Anonima :) 07.10.10, 23:04
            A jak mówiłam, że jest stuknięta to nie wierzyłeś, a jak Ci opowiadałam o Panu Lechowskim to też wierzyć nie chciałeś.
        • wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:05
          Gość portalu: aonim napisał(a):

> ty dupku jak śmiesz wyśmiewać czyjąś osobistą tragedię, jak bym cię chłopie dor
          > wał to po ryju ...
          > prostak!!!

To Fanka. Pewnie znów ktoś ją rzucił i odreagowuje na forum ;-)))
          • jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:09
            Żeby ktoś chciał ją rzucić to wcześniej ktoś musiał ją chcieć, a to raczej niemożliwe:)
            Fanka ja do Ciebie żalu nie mam, ja się przyzwyczaiłam. Na forum zaglądają różne osoby i w pierwszym kontakcie z Tobą i panem Lechowskim maja odruch wymiotny, do tego również się przyzwyczaiłam. :)
            • wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:13
              Spytałem ciocię aktywistkę od Franciszkan o te stawki. Masz w mailu :-)))
              • jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:19
                Tak dzięki, widziałam. Ja wiem jakie są stawki i taką sumę jak mi podałeś dostał ksiądz na pogrzebie dziadka. Anonim pewnie zapytał bo bał się, że przez wrodzoną złośliwość zaniżam stawkę:)))
                • wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:25
                  Eee tam, zapytał, bo tego się nigdy wie, choć niby wiedzą wszyscy :-)))
                  • jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:45
                    Ja wiem, bo się zapytałam wprost i pewnie byłam taką pierwszą :)
                    • wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:50
                      Zapytałaś i ksiądz odpowiedział inaczej niż "co łaska"? Wow! A ja jak kiedyś poszedłem do prof. Cieślika zdjąć szwy po drobnym cięciu, to usłyszałem"co łaska" właśnie. Strzasznie to było stresujące. Jestem zwolennikiem cenników za wszystkie usługi, również kościelne.
                      • jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:59
                        Wow! zrobił jak mnie zobaczył, a później byłam traktowana na specjalnych warunkach. Zapytałam wprost. Najpierw się wykręcał "co łaska", ale go docisnęłam (nie pytaj czym) i powiedział. Za szczerość dorzuciłam mu stówę i wyszło tyle ile mi napisałeś, ale to było prawie trzy lata temu.
                        • wampir-wampir Re: ile za pochówek 08.10.10, 00:13
                          Teraz inflancja jest niska, to przez trzy lata mogło pójść w górę tylko o stówę :-))) Dziwię się, że robią z tego tajemnicę. Powinny sobie wisieć cenniki w kancelariach parafialnych, ludzie nie mieliby dodatkowego kłopotu. Ja nigdy nie wiem ile dać w takiej sytuacji. Gdy mi Cieślik powiedział - ile pan uważa - to zbaraniałem.
                          • polak_katoliklive Re: ile za pochówek 08.10.10, 00:36
                            A Staszyk Kiślak tyn cu na Grujwajdzkij ulicy mieszka w rutacyjnym bljoku, tu gadał do mni wczora, ży jak un bełby ksiendzym, tu jakby un chodził pu kuljendzi , tu by zaliczki brał na pogrzyb, bu każdyn jedyn wi, ży umrzy, tu by na pewnu płacił, a puźnij jak by umarł tu już by ni pamientał ży piniendzy dał i wtedy by Staszyk by jeszczy raz ud rudziny by piniendzy brał. I Staszyk gada: une taki bizmesmemy som a ja lipszyj bizmesmem bu ja take rzycz wymyslił hodź une żyjum już 2 tysiency ljat a Staszyk tylku sztyrdziści pinć.
                            ty bandytu jedyn ty, ty bandytu franuwatyj ty!
                            • jesus33 Re: ile za pochówek 08.10.10, 00:57
                              :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka