Gość: anonim IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 21:52 kochani ! w obliczu żałoby pytam jakie są stawki dla duchownych za msze i pochówek w przemyślu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesus33 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:01 Przecież Ci mówiłam jakie są stawki. Zaraz przyjdzie Pan Lechowski i Ci napisze, że specjalnie założył wątek Dla antykatolickich oszołomów i tam masz zadawać tego typu pytania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:09 Normalny czlowiek rozmawia o tym z rodzina lub przyjaciolmi a nie zadaje takich pytan na publicznym forum.Za chwile zjawia sie tutaj jury,analityki i inne pojebusy i beda ujadacna pazerny kler.Taki juz urok tego forum opanowanego przez bylych sbekow,ich kapusiow i innych pomylencow widzacych glownego wroga wspolczesnego swiata w chrzescijanstwie. ...no i oczywiscie dalsza "dyskusje" odsylam do waszego kacika. forum.gazeta.pl/forum/w,165,117050448,117050448,Dla_antykatolickich_oszolomow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ile za pochówek 06.10.10, 23:17 Panie Lechowski rozmawiał, przecież napisałam że mu mówiłam. I przewidziałam również to co Pan napisze, przewidziałam nawet to, że podważy Pan jego normalność, a na koniec odeśle do swojego ulubionego wątku. :))) Do Anonima. I co nie mówiłam? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ile za pochówek IP: 79.139.112.* 07.10.10, 07:44 Jak widać, Lechowskiemu zaczyna sztywnieć mózg bo co innego dawno nie sztywnieje :))))) Ta podmielecka menda wszędzie swój ryj wsadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: ile za pochówek IP: *.toya.net.pl 07.10.10, 07:52 Klechooju wal się na ryj mendo jedna Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ile za pochówek 07.10.10, 19:29 Jeśli to pochówek któregoś z tutejszych oszołomów....free. Z wdzięczności dla Opatrzności, która nie zdzierżyła i wysłała .....do diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: ile za pochówek IP: *.toya.net.pl 07.10.10, 19:44 zapomniałaś dołączyć do nich tut. "oszołomki" Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ile za pochówek 07.10.10, 19:47 Ups....sorry. Faktycznie....oszo-łomki też tu bywają. Mniej lub bardziej zakamuflowane, ale zawsze rozpoznawalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aonim Re: ile za pochówek IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 22:56 ty dupku jak śmiesz wyśmiewać czyjąś osobistą tragedię, jak bym cię chłopie dorwał to po ryju ... prostak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Do Anonima :) 07.10.10, 23:01 Fajnie się z Tobą pije Krupnik, ale ja i tak mam mocniejszą głowę. :))))) Słyszałaś Common? Po ryju i żeby nie było, że tylko Jobrave jest damskim bokserem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Do Anonima :) 07.10.10, 23:04 A jak mówiłam, że jest stuknięta to nie wierzyłeś, a jak Ci opowiadałam o Panu Lechowskim to też wierzyć nie chciałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:05 Gość portalu: aonim napisał(a): > ty dupku jak śmiesz wyśmiewać czyjąś osobistą tragedię, jak bym cię chłopie dor > wał to po ryju ... > prostak!!! To Fanka. Pewnie znów ktoś ją rzucił i odreagowuje na forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:09 Żeby ktoś chciał ją rzucić to wcześniej ktoś musiał ją chcieć, a to raczej niemożliwe:) Fanka ja do Ciebie żalu nie mam, ja się przyzwyczaiłam. Na forum zaglądają różne osoby i w pierwszym kontakcie z Tobą i panem Lechowskim maja odruch wymiotny, do tego również się przyzwyczaiłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:13 Spytałem ciocię aktywistkę od Franciszkan o te stawki. Masz w mailu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:19 Tak dzięki, widziałam. Ja wiem jakie są stawki i taką sumę jak mi podałeś dostał ksiądz na pogrzebie dziadka. Anonim pewnie zapytał bo bał się, że przez wrodzoną złośliwość zaniżam stawkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:25 Eee tam, zapytał, bo tego się nigdy wie, choć niby wiedzą wszyscy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:45 Ja wiem, bo się zapytałam wprost i pewnie byłam taką pierwszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:50 Zapytałaś i ksiądz odpowiedział inaczej niż "co łaska"? Wow! A ja jak kiedyś poszedłem do prof. Cieślika zdjąć szwy po drobnym cięciu, to usłyszałem"co łaska" właśnie. Strzasznie to było stresujące. Jestem zwolennikiem cenników za wszystkie usługi, również kościelne. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: ile za pochówek 07.10.10, 23:59 Wow! zrobił jak mnie zobaczył, a później byłam traktowana na specjalnych warunkach. Zapytałam wprost. Najpierw się wykręcał "co łaska", ale go docisnęłam (nie pytaj czym) i powiedział. Za szczerość dorzuciłam mu stówę i wyszło tyle ile mi napisałeś, ale to było prawie trzy lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ile za pochówek 08.10.10, 00:13 Teraz inflancja jest niska, to przez trzy lata mogło pójść w górę tylko o stówę :-))) Dziwię się, że robią z tego tajemnicę. Powinny sobie wisieć cenniki w kancelariach parafialnych, ludzie nie mieliby dodatkowego kłopotu. Ja nigdy nie wiem ile dać w takiej sytuacji. Gdy mi Cieślik powiedział - ile pan uważa - to zbaraniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: ile za pochówek 08.10.10, 00:36 A Staszyk Kiślak tyn cu na Grujwajdzkij ulicy mieszka w rutacyjnym bljoku, tu gadał do mni wczora, ży jak un bełby ksiendzym, tu jakby un chodził pu kuljendzi , tu by zaliczki brał na pogrzyb, bu każdyn jedyn wi, ży umrzy, tu by na pewnu płacił, a puźnij jak by umarł tu już by ni pamientał ży piniendzy dał i wtedy by Staszyk by jeszczy raz ud rudziny by piniendzy brał. I Staszyk gada: une taki bizmesmemy som a ja lipszyj bizmesmem bu ja take rzycz wymyslił hodź une żyjum już 2 tysiency ljat a Staszyk tylku sztyrdziści pinć. ty bandytu jedyn ty, ty bandytu franuwatyj ty! Odpowiedz Link Zgłoś