Dodaj do ulubionych

Wiercipięta :-D

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 20:01
Oglądałem dzisiaj w TOYI relację z konferencji prasowej zorganizowanej przez przemyskich przedsiębiorców. Podczas konferencji wypowiadał się dyrektor Izby Celnej, a później komendant Straży Granicznej. Podczas ich wypowiedzi, widać było fragment osoby, która bez przerwy się wierciła i przeszkadzała osobom, które się wypowiadały! Wstawała, siadała, wychodziła, wracała, robiła sobie kawę, kilka razy sypała cukier (!), stukała łyżeczką, potem filiżanką, coś przewracała! Cały czas swoim zachowaniem zakłócała wypowiedzi wspomnianych osób.
Wiecie kto to taki? Nasz superposeł! Pan Marek Rząsa! :-D
Czyżby go wkurzało, że kamerzysta go nie pokazywał? ;-)
A może pan poseł ma ADHD? :-D
Mam nadzieję, że w sejmie siedzi grzecznie. :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha Re: Wiercipięta :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:30
      Też widziałam. Rzeczywiście żenada.
    • Gość: Ika Re: Wiercipięta :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:53
      Toć to duma naszego miasta.Wszystkim mieszczanom i mieszczkom chciał pokazać,że skuteczna jest kuracja odwykowa.
      'W Sejmie jak panicho piwo żłopał.

A tu proszę szklaneczka,łyżeczka,kawusia.

Biedaczysko winien przejść skrócony kurs obsługi szklanki lub filiżanki zarówno w warunkach domowych jak i publicznych.
      Problem łyżeczki to bardziej skomplikowany.Istnieje tzw nawyk.

Pozbyć się trudno i zawsze zdradza "intelegenta".Dla zamaskowania proponuję plastkową-taką ładną do nabycia w sklepach dla niemowlaków.
      • Gość: jobrave Re: Wiercipięta :-D IP: *.range109-157.btcentralplus.com 15.01.11, 22:52
        Wiecie kto to taki? Nasz superposeł! Pan Marek Rząsa! :-D
        Czyżby go wkurzało, że kamerzysta go nie pokazywał? ;-)
        A może pan poseł ma ADHD? :-D
        Mam nadzieję, że w sejmie siedzi grzecznie. :-D

Jeśli jest europosłem, to dlaczego siedzi w Sejmie, a nie w europarlaemencie?
        • Gość: Doktorek Re: Wiercipięta :-D IP: *.przemysl.hypnet.pl 16.01.11, 09:38
          A jak ma "owsiki" to co -zaraz trzeba gościa dołować ?
          Mysśe że naleać polecić mu kurację od owsikową na ruskim spirytusie i tyle !
          Zaraz przestanie się wiercić i keręcić !
          • Gość: Ika Re: Wiercipięta :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:16
            Owsiki niemożliwe.Toć to choroba dziecieca od wkładania do buzi brudnych rąk.
            W tym wieku raczej hemoroidy jako bardziej dostojne.
            • Gość: gość z Re: Wiercipięta :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:37
              Trzeba powiedzieć jego kierowcy-ochroniarzowi, by woził poduszkę. Będzie mu miękko. :-D
              I nie będzie się wiercił... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka