Dodaj do ulubionych

Chciałbym być jak Lechowski!!!

18.02.11, 20:26
Jedynie ten facet może zostać drugim Eligiuszem N !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dark Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.aster.pl 18.02.11, 20:39
      Raczej nie, za cienki, i bez uzdolnień artystycznych. Zresztą kiedyś Bronek sam się zadławi.
    • Gość: rurek Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.ostnet.pl 18.02.11, 20:40
      Dowartościowujesz tym wpisem średniorozgarniętego ,nacjonalistycznego pionka mocnego w klawiaturze . I tyle.
      • lechowski51 Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! 18.02.11, 21:06
        Jak co tydzien lewackie palanty bedziecie zakladac tutaj watek poswiecony mojej osobie,to niedlugo miejscy radcy nazwa ulice im.Lechowskiego.
        • Gość: Zakres Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.02.11, 21:17
          chciałbyś pajacu Lechowski...
        • Gość: Liść dębu Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 19.02.11, 04:16
          To będzie ulica wiodąca do spalarni śmieci im Dmowskiego!
          • Gość: Danka Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 08:14
            Lechowsi, zazdroszczą Ci wiedzy i dlatego Ci dokuczają. Miłej soboty. Danka
            • fanka_online Re: Do D. 19.02.11, 09:57
              Z całym szacunkiem dla osoby Lechowskiego i jego niewątpliwej wiedzy....nie o wiedzę tu chodzi, a wyłącznie o generowanie irracjonalnych konfliktów. Jedni z nich są zawodowymi GW prowokatorami, inni pospolitymi lizusami-klakierami, a jeszcze inni żałosnymi ofiarami własnych deficytów psychicznych, ale łączy ich jedno.....upodobanie w nienawiści.
              Wszystkie miernoty tego forum.....
              • Gość: kondom Re: Do D. IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 10:27
                fanka_online napisała:

> Wszystkie miernoty tego forum.....

Wreszcie pierwsza miernota przyznała się.
                A cały czas udawała ynteligentną.
            • matula-tutka Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! 19.02.11, 10:04
              Lepszych jaj jak danusia lechowska to na tym forum już dawno nie było. Nie mogę doczekać się następnych wytworów rozdwojenia jaźni lechowskiego. To że Lechowski wypiera ze świadomości donosicielską i esbecką przeszłość to mogę zrozumieć ale uroić sobie że się jest nauczycielką z 20 letnim stażem to wyższa szkoła jazdy. Tylko rabin pozdrawiający lechowskiego mógłby to przebić.
              • Gość: Danka Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 18:08
                Nie znam ludzi bez wad. Sama też je posiadam. Niemniej Lechowski mi zaimponował. Może zamiast mu dokuczać, uczcie się od Niego. Jestem osobą wykształconą, zdawałam maturę z historii.Chętnie czytam komentarze Lechowskiego. Nie ze wszystkimi się zgadzam, ale z większością. Lubię Przemyśl, są tam fajni, życzliwi ludzie. Miasto jest ładne, chętnie tam jeżdżę na wakacje. Złośliwymi uwagami się nie przejmuję, a nawet na nie nie odpowiadam, bo szkoda mi czasu. Pozdrawiam szczególnie tych, którzy cenią Lechowskiego za Jego poglądy.
                Życzę Ci lechowski miłego wieczoru i udanej niedzieli. Danka.
              • Gość: rabin Re: Chciałbym być jak Lechowski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 00:32
                a ja pozdrawiam Lechowskiego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka