Dodaj do ulubionych

boją się!!!

IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 23:24
co robiły plutony współczesnego ZOMO ustawione w szyku bojowym wzdłuż obu oficyn Pałacu Namiestnikowskiego?
Co robiły samochody z armatkami wodnymi w uliczkach przylegających do Krakowskiego Przedmieścia?
Co robiły karetki zgromadzone na ul. Trębackiej i ul. Koziej?
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 11.04.11, 23:39
      Szykowały się do rozpędzenia psycholi.
      • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 23:48
        tak liczyłem, że będziesz pierwszy...
        A wolność zgromadzeń? Na pokojową demonstrację - armatki wodne?
        Boją się!!!
        • europatria Re: boją się!!! 11.04.11, 23:56
          Zgadzam się z tobą. Miast armatki wystarczy kaftan dla debila Jarka.
          • Gość: gość Re: boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.11, 23:59
            O klechowski wrócił z manify.
            • lowenbrau Re: boją się!!! 12.04.11, 00:06
              Tych karetek może zabraknąć gdy na kontr manifestację przyjedziemy MY.Czas rozpieprzyć tą pisowsko-moherową swołocz.Nas jest więcej i jesteśmy młodsi i silniejsi.Weż z sobą worek na kości Klechowski heju.
              • wampir-wampir Re: boją się!!! 12.04.11, 00:10
                Bali się zmartwychwstania Frankensteina. Jaro uprzedzał, że zabieg się nie udał ;-)))

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jaroslaw-Kaczynski-chcial-zrekonstruowac-cialo-brata,wid,13306697,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1c1c8
              • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 00:12
                jeden w Łodzi już działał!! Nastajaszcza demokracja!!!
            • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 00:15
              Każda manifestacja zawsze może przerodzić się w zadymę, taką jak np. zrobili ostatnio alterglobaliści w Londynie, a zaczęło się od niewinnego wiecu zorganizowanego przez związki zawodowe. Gdyby nie policja, to demolka miałaby znacznie większe rozmiary. Na całym świecie wszelkie zgromadzenia, demonstracje itp. są zabezpieczane przez policję, a tym bardziej w sytuacji, kiedy - tak jak Warszawie - znalazło się w jednym miejscu tysiące osobników, których miejsce jest w Tworkach.
              Ein Kartoffel, ein Volk, ein Polen!
              • wampir-wampir Re: boją się!!! 12.04.11, 00:20
                Znów sterczą pod Pałacem i krzyże przytargali. Opętańcy.
                • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 00:33
                  Z tych armatek , to powinni jakieś psychotropy rozpylać!

---------------------------------------
                  Ein Kartoffel, ein Volk, eni Polen
                  • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 00:39
                    "jobrave - "eni Polen" - ty de.bilu!
                    Pisałem to z bulem...
                    • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 00:44
                      Zwykła literóweczka pisburaczku.

-------------------------------------------
                      Ein Kartoffel, Ein Volk, Ein Polen!
                      • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 00:50
                        chu.j nie "literóweczka", jak starasz się być dowcipnym, to zadbaj o szczegóły. Te literóweczki to dla ludzi twojego pokroju znak rozpoznawczy. Piszę to z bulem, oczywiście. Przejrzyj swoje wypowiedzi w innych wątkach, istny wytrysk " literóweczek". Dobra rada na dzisiaj? Mniej pisania - więcej myślenia!
                        • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 01:03
                          Widzę, że zawsze coś wymyślasz, żeby tylko nie załatwiać formalności kredytowych, a przecież wystarczy zadzwonić - dojeżdżają, załatwiają.

Nie muszę się starać pisdziorku, żeby być dowcipnym. To jedna z wielu dodatnich cech, którymi był łaskaw obdarzyć mnie Najwyższy. Tobie ich akurat poskąpił. I może przejrzyj swoje posty, pewnie też by się coś znalazło.

----------------------------------------------
                          Ein Kartoffel, Ein Volk, Ein Polen
                • Gość: Dedal 1 Re: boją się!!! IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.04.11, 00:45
                  Podejrzewam, że w trakcie ich ewentualnego krzyżowania (na własnoręcznie przyniesionych krzyżach, zresztą) wydawaliby okrzyki szczęćsia i uwielbienia (prezesa, oczywiście). Polecam ich (niedokonanych rodzinnie frustratów, psycholi itp) opiece psychiatrów oraz modlitwie za.... - pozostałym...
                  • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 00:53
                    dedal1 - "szczęćsia", kolejny deb.il "literóweczka". Losie słodki,zaczyna mi być żal mi donkomatołków.
                    • wampir-wampir Re: boją się!!! 12.04.11, 01:04
                      Zaczyna ci być żal ci? A to niespodzianka ;-)))
                      • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 01:18
                        Gość portalu: hej napisał(a):

> dedal1 - "szczęćsia", kolejny deb.il "literóweczka". Losie słodki,zaczyna mi by
                        > ć żal mi donkomatołków.

I co piskutasku? Nie pisałem Ci przed chwilą, żebyś sprawdzał swoje posty? Po chu.j napisałeś dwa razy "mi" w drugim zdaniu. Szkod, że jeszcze trzeciego "mi" nie dojebałeś. Pislektyku.
                        • Gość: jobrave autokorekta IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 01:18
                          miało być "szkoda" oczywiście.
                          • Gość: hej Re: autokorekta IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 01:22
                            ucha cha cha!!!!!Bystrzacha!!! Na dzisiaj dobranoc deb.ilu!!
                            • Gość: jobrave Re: autokorekta IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 01:31
                              I tak się kasuje pisdzielinę.
                              • Gość: hej Re: autokorekta IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 01:37
                                uczucie tryumfu w słowie pisanym oznacza się symbolem "!". Disce puer latine, ego te faciam mości panie!
                                • solist Re: autokorekta 12.04.11, 09:47
                                  Tak jak, pier.dolcu, zdanie zaczyna się z dużej litery, a między zdaniami robi się przerwę. Jak już chcesz być taki do przodu to sprawdź w słowniku ortograficznym słowo "bul". Ciekawe, czy jest takie?
                        • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 01:49
                          "literóweczka" - to dla ciebie: "Gość portalu: jobrave napisał(a):

> I tak i nie, bo Klechoś się przeciez sie nawrócił." (11.04.2011, 13.21) - pamiętasz? A "się", nawet powtórzone, piszemy z "ę". Jednak jesteś deb.ilem.!
                          • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 02:31
                            Myślę, że zbyt długo zaszczycałem Cię reagowaniem na Twoje posty. Nie mam już tyle cierpliwości, co niegdyś, żeby użerać się z głupolami. Przypomnę na koniec, że zdanie zaczynamy dużą literą. Błędy sam popełniasz, więc najpierw się podciągnij i dopiero wówczas wytykaj je innym. Na ty kończę wszelkie dyskusje z Tobą, tak jak uczyniłem to z innymi głupolami. Zostałeś właśnie wje.bany do starego worka, gdzie już siedzi Lechowski, Pysio i Fanką.
                            • Gość: gość hej'a - hooy IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.11, 06:30
                              Coś dla hej'a na uspokojenie pisowskiej łepetyny www.youtube.com/watch?v=19EL0ympmTs&feature=related
                            • solist Re: boją się!!! 12.04.11, 09:50
                              I słusznie, bo ten "hej" to po prostu jakiś gó...arz.
                              • Gość: & Re: boją się!!! IP: *.tktelekom.pl 12.04.11, 10:20
                                Ale jazgot. I jakie merytoryczne argumenty!
                                www.rp.pl/artykul/459542,641428-Felieton-Bronislawa-Wildsteina.html.html
    • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 16:40
      a to jobravemu - "literóweczce" nerwy puściły. Miałem rację - deb.il i bul roku!
      • lechowski51 Re: boją się!!! 12.04.11, 17:07
        Wybacz mu!.Cukrzycy,socjalisci i postepowc nigdy do zrownowazonych nie nalezeli.
        • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-157.btcentralplus.com 12.04.11, 17:31
          A Ty co Klechoś - potrafisz mierzyć telepatycznie poziom glukozy we krwi, że mi tu takie diagnozy stawiasz? Czy odj.ebało Ci z cukrzycą, tak jak Fance?
        • meteor_13 Re: boją się!!! 12.04.11, 18:15
          Trzeba być nie lada sku....synem żeby twierdzić, że cukrzycy są niezrównoważeni. A Ty podobno jesteś Polakiem i katolikiem...
          • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-157.btcentralplus.com 12.04.11, 19:07
            Być może są i tacy, podobnie jak np. rowerzyści, ślusarze, Papuasi, technicy budowlani, czy dozorcy. Ale tu Klechoś - katolik wyraźnie naigrawa się z ludzi chorych. Usprawiedliwia go jedynie niedorozwój umysłowy i brak wiedzy o tym, jak straszną i zdradliwą chorobą jest cukrzyca.
            • lechowski51 Re: boją się!!! 12.04.11, 20:28
              Gorsza choroba jest nienawisc ktora Cie opetala.
              • Gość: jobrave Re: boją się!!! IP: *.range109-157.btcentralplus.com 12.04.11, 20:58
                Nie Klechoś, mylisz się, w relacjach z innymi ludźmi stosuję jedynie zasadę "jak ty mnie, tak ja tobie". Natomiast jeśli chodzi o mój stosunek do wariatów, to generalnie boję się ich, ale też współczuję, co nie znaczy, że ich lubię, ale nie lubić, to nie znaczy nienawidzić. Powinienem natomiast nienawidzić tych, którzy wariatów spod pałacu nakręcają. Tylko po to, żeby zapewnić sobie nieróbstwo na kolejną kadencję. To wyjątkowe świństwo. Ale do nich też nie czuję nienawiści, lecz jedynie pogardę.
                • Gość: dr hackenbusch Re: boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.04.11, 21:35
                  Pizdielstwo jest uleczalne! Hura hura hura!!!
                  • Gość: qwe Re: boją się!!! IP: *.183.243.125.dsl.dynamic.eranet.pl 12.04.11, 21:41
                    Ale głupota takich jak ty i kilku szczekaczy z forum niestety nie.
                    • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 00:00
                      deb.il "literóweczka" tryska dowcipem, tylko nie umie pisać po polsku. I to jego problem. No i słabe nerwy. Bul roku forever!
                      • solist Re: boją się!!! 13.04.11, 10:37
                        Północ a dziecko jeszcze nie śpi? Ciekawe co na to rodzice?
                        • lechowski51 Re: boją się!!! 13.04.11, 17:34
                          jobniety pisze;
                          Każda manifestacja zawsze może przerodzić się w zadymę, taką jak np. zrobili ostatnio alterglobaliści w Londynie, a zaczęło się od niewinnego wiecu zorganizowanego przez związki zawodowe. Gdyby nie policja, to demolka miałaby znacznie większe rozmiary. Na całym świecie wszelkie zgromadzenia, demonstracje itp. są zabezpieczane przez policję, a tym bardziej w sytuacji, kiedy - tak jak Warszawie - znalazło się w jednym miejscu tysiące osobników, których miejsce jest w Tworkach.
                          Ein Kartoffel, ein Volk, ein Polen!

... a gdzie jest miejsce tych osobnikow?.Ciekaw jestem pisalyby wowczas donkomatolki i GWprawda gdyby kaczory wyprowadzily naprzeciw nich armatki wodne i oddzialy specjalne policji?!
                          www.wykop.pl/ramka/702507/blekitny-marsz-po-czyli-kto-pierwszy-dzielil-polske/
                          • Gość: gość Re: boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 13.04.11, 18:51
                            Jakie IQ potrzebne jest aby zostać członkiem Pisu ?
                            • lechowski51 Re: boją się!!! 13.04.11, 19:20
                              Uwazaj bo iedlugo otwierajac lodowke bedziesz widzial w niej PiS.Ci powyzej z tymi kulturalnymi haslami i transparentami to tez pisdzielce?
                              • lowenbrau Re: boją się!!! 13.04.11, 20:00
                                Trudno orzec jakie trzeba mieć IQ aby zostać członkiem tej bolszewickiej partii.Wiadomo ile trzeba mieć aby zostać z niej usuniętym.Trzeba być mądrzejszym od dyktatora Jarka i kop w tyłek murowany.
                                • solist Re: boją się!!! 14.04.11, 10:28
                                  Z tony wypowiedzi Lechowskiego wnioskuję, że słabną mu po raz kolejny argumenty, a drugie, że jakoś dziwnie podobne są do argumentów "heja"
    • Gość: e Re: boją się!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.11, 21:01
      sowiet komoruski i german donald przestraszyli się Narodu.
      • Gość: gość Re: boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.11, 21:07
        Jeżeli ten naród to niespełna siedem tysięcy ,to hej w taki naród!
        • Gość: hej Re: boją się!!! IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 01:26
          i to na tych parę osób te plutony ZOMO, armatki wodne, zasieki... Po cóż tyle subiekcji...
          • Gość: gość Re: boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.04.11, 06:18
            Wariatów leczono kiedyś za pomocą zimnej wody.Gdyby przyszło zastosować to do członków i sympatyków Pisu , z pewnością zabrakłoby armatek wodnych w całej Europie.Bałtyk okazałby się za płytki.Zastosujemy wobec tego inną terapię.Najzwyczajniej w świecie olejemy was matoły!
            • Gość: pis du Re: PO boją się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 09:26
              To już Olejnik, Lis ,Żakowski, Michnik, Najsztub ,Sekielski , Mrozowski, Jachimek ,Majewski ,Wojewódzki,Figurski nie dają rady w ogłupianiu tego Narodu?

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PO-sprowadzila-najlepszych-marketingowcow-na-swiecie,wid,13327221,wiadomosc_prasa.html
              Platforma Obywatelska sprowadziła do Polski najlepszych speców od marketingu politycznego z Europy i USA, odpowiedzialnych za sukcesy m.in. prezydentów Obamy i Sarkozy'ego oraz kanclerz Merkel, ustaliła "Rzeczpospolita".

Chodziło o to, by pomogli Platformie w opracowaniu strategii przed wyborami parlamentarnymi. Jako że w tej kampanii nie będzie można korzystać z billboardów i spotów telewizyjnych, zostali poproszeni o przedstawienie nowych sposobów dotarcia do wyborców.
              Po pierwsze, musimy sobie odpowiedzieć na pytanie jacy są wasi wyborcy, dociekali eksperci. - Rozczarowani i wściekli, miał odpowiedzieć jeden z polityków PO. - No to musicie wszystko zwalić na Kaczyńskiego. Powtarzajcie, że opozycja rzuca wam kłody pod nogi, doradzali spece od public relations.
              • Gość: gość Re: PO boją się!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.04.11, 09:50
                Drogi w pis du.Najlepszym specem od kampanii na rzecz PO,jest Jarosław Kaczyński.Jak tylko otworzy usta zaczyna rosnąć poparcie dla Tuska.
                • lechowski51 Re: PO boją się!!! 16.04.11, 09:54
                  Ten jak sie odezwie,to milkna WSI-24,GWprawda....Co ja sie natrudzilem aby znalezc link do tego wywiadu.Lepszego kabaretu nie slyszalem od lat.
                  tvp.info/informacje/polska/panstwo-nie-bedzie-sie-angazowac-w-rocznice-katastrofy/4321728/wywiad-z-prezydentem-rp-bronislawem-komorowskim/4321756

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka