Dodaj do ulubionych

Eden_Express - True - propozycja w zestawieniu Lis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 22:46
Eden Express - Ttue - propozycja w zestawieniu Listy Przebojów Programu Trzeciego Polskiego Radia - lp3.polskieradio.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: Eden_Express - True - propozycja w zestawieni IP: *.range109-157.btcentralplus.com 10.05.11, 00:30
      Kurcze nie wiedziałem, że taki zespół w Przemyślu mamy. Taka świeża ta ich muzyka i nie banalna, myślę, że to w tej chwili absolutnie polska czołówka. Wierzę, że się przebiją jeszcze wyżej, bo zasługują (o tym, że to pełny profesjonalizm wspominać chyba nie trzeba - tylko ta"kiść chryzantemów" - to jedyny dysonans, nawet jeśli było to zamierzone, to jednak nie pasuje). "Full szacun" i gratulacje! Dumny z Was jestem.
      • Gość: mała pysia Re: Eden_Express - True - propozycja w zestawieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:56
        "Złote runo" w klimacie kapeli podwórkowej jeszcze mniej pasuje do pozostałych piosenek niż nostalgiczna "kiść chryzantemów"z dancingowym refrenem. Ale to fajnie, bo coś zaskakuje.
    • Gość: Cypis Eden Express w Top Trendy Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 10:55
      Eden Express w TOP TRENDY SOPOT - radio.rzeszow.pl
      • lechowski51 Re: Eden Express w Top Trendy Sopot 25.05.11, 11:35
        Posluchalem z przyjemnoscia.
        www.youtube.com/watch?v=cADv_cfCa7E
    • Gość: spokojnyy Re: Eden_Express - True - propozycja w zestawieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 14:16
      czyli można coś fajnego robić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka