Dodaj do ulubionych

koncert Various Manx

IP: *.toya.net.pl 19.06.11, 22:34
kolejny zespół z "wyższej półki" gra dziś koncert na zamku i oby jak najwięcej takich imprez w naszym mieście. tylko dlaczego "orła cień" nie mógł zabrzmieć w amfiteatrze na zniesieniu? wydaje mi się, że jest tam więcej miejsca dla publiczności niż na zamkowym placu. jakiś czas temu byłem na zamku na występie justyny steczkowskiej - występ ok ale poza sceną katastrofa - ciasnota, ławka przy ławce, kramiarze z balonami, kurki z piwem, dymiący grill przy grillu. steczkowska w tym dymie wyglądała i pewnie tak samo się czuła jak keczup do kaszanki :). dziś niestety nie mogłem być na tym koncercie, ale mam nadzieję, że organizatorzy stanęli na wysokości zadania. ...tylko dlaczego ten nasz piękny amfiteatr stoi sobie samotnie i patrzy smutny z góry na to, co dzieje się w mieście...
Obserwuj wątek
    • chrobry100 Re: koncert Various Manx 20.06.11, 10:11
      Jakie miasto i mieszkańcy, takie i rozrywki. Zachwyt z powodu koncertu przebrzmiałej gwiazdki pop świadczy o Przemyślu.
      • Gość: to i owo Re: koncert Various Manx IP: *.toya.net.pl 20.06.11, 20:58
        zaproś do przemyśla madonnę, slayera, albo bocellego. powinieneś się cieszyć, że w ogóle ktoś jeszcze chce grać koncerty w tym wygwizdowie(!). roczny budżet miasta nie wystarczyłby na pokrycie kosztów koncertu prawdziwej gwiazdy. za parę lat jedynymi, którzy zechcą jeszcze grać w przemyślu będą fidelis i ta joj, a wielkim wydarzeniem artystycznym będzie coroczny festiwal kapel podwórkowych, więc puki co - nie narzekaj - zostaw to dla onlajnfanki:) poza tym, bardziej od tego kto koncertował, interesowało mnie gdzie ten ktoś koncertował, czyli dlaczego w amfiteatrze na zniesieniu nic się nie dzieje. (warto czasem poczytać między wierszami)
        • Gość: matt Re: koncert Various Manx IP: *.przemysl.hypnet.pl 20.06.11, 21:39
          to i owo wróć do szkoły durniu a zresztą takich jak ty durniów to mamy u nas na stanowiskach żyj zdrowo durniu nad durniami
          • Gość: ;-) Re: koncert Various Manx IP: *.alfaks.com 20.06.11, 21:59
            matt nie tak ostro ;) to i owo, ten koncert był w ramach VI Święta Zamku Kazimierzowskiego więc jak mógł być zorganizowany w innym miejscu?!
            • lechowski51 Re: koncert Various Manx 20.06.11, 22:38
              Zaden koncert nie powinien byc organizowany z pieniedzy podatnikow.Chcesz isc na koncert to zaplac bilet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka