Gość: Łasuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 16:46 Witam !. Czy pierogarnia na Jagiellońskiej została już otwarta.Jest może jakaś strona www ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.alfaks.com 06.09.11, 11:06 Pytałem 2 razy o te pierogarnie w niedziele na forum,ale wątek znikał w sekunde,czyżbym był posądzany o reklame. Pierogi lubie, a czy pierogi beda tam dobre to sie okaże:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piróg Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 06.09.11, 11:50 www.pierogarnia-przemyska.pl/ otwarcie 9 09 2011 głosi napis na sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.EggDr0p.no-lo.Tumban.con.sus.nukes.ProcesosIRC.org 06.09.11, 11:59 "Pierogarnia" - cóż za okropna nazwa! Tylko czekać, a w ślad za tym pojawią się, "plackarnie", "rybiarnie", "kurczakarnie" itp. Mnie w każdym razie ta nazwa odbiera apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 67.159.5.* 06.09.11, 12:03 Rzeczywiście - nazwa wyjątkowo nieapetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 06.09.11, 12:36 La Croissanterie - rogalikarnia - po francusku brzmi lepiej. Pierdolety wypisujecie - napisz że nie będziesz tam chodził bo Ci się nazwa n ie podoba. Krytyka wszystkiego i wszystkich - ot to w czym jesteśmy najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymalkontent Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:54 Dokładnie, marudzenie na każdy temat to nasza specjalność. Szczególnie przodują w tym tacy, którzy nigdy lub zbyt rzadko wyściubiają nos z naszego miasteczka. Zdegustowany i tym podobni wiedzieliby, że w miastach nieco większych od dawna powstają liczne pierogarnie, naleśnikarnie, itp.. i nikomu te nazwy nie przeszkadzają..ale MY wolimy np. pizzerie- ładna polska nazwa.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 23.09.11, 21:53 mega mega pychota polecaaaaaaam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierogoman Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.alfaks.com 07.09.11, 18:23 Moja małżonka ma takiego pierożka, że jak tylko sobie o nim pomyślę, to ślinka mi leci. Zresztą sama lubi i pierogi i lody. Pozdrawiam wszystkich pierogożerców, pierogomanów, pierogomaniaków, pierogofobów i wszystkich pierogolepow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Najlepsze pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 21:28 Najlepsze pierogi są na placu Pigalle w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Najlepsze pierogi IP: *.ip.xcore.pl 07.09.11, 23:16 ja jadłem w ich pierogiarni w Jarosławiu i Rzeszowie mega dobre fajny wystruj i widze że wreszcie w Przemyślu będzie mozna zdjeść pysznie tylko problem z parkingiem będzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pierogarnia Jagiellonska IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 13:21 zaje-fajny mają marketing na mieście widziałem kilka zabytkowych autek i quada żeby tylko pierogi były takie jak pomysł reklamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: pierogarnia Jagiellonska IP: *.ip.xcore.pl 09.09.11, 00:15 fajny pomysł pierogi są na topie w Jaroslawiu fajny lokal i smacznie.Oby poradzili sobie w Przemyslu to beje gdzie wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 09.09.11, 13:23 otworzyli? był już ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
day-trader Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 09.09.11, 15:56 Otworzyli, kolejka na zewnatrz. Może dlatego tak wielkie zainteresowanie bo dziś jest za darmo. Oby kutro było podobnie. Czyli pomysł Magdy Gessler z "Kuchennych rewolucji" ktoś wprowadził w czy. POWODZENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Za darmo było przed południem 09.09.11, 16:24 teraz już się płaci. Pierogi owszem, smaczne, ale żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 09.09.11, 21:06 ja jadłem czarcie na dymiących się patalniach i góralskie mega mega pyszne nawet obsługa na poziomie, pyszne oby tak dalej. Polecam i będę polecał. Wreszcie fajne miejsce w Przemyślu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.09.11, 22:52 Tez wybrałem się na obiadek, ceny owszem dość przystępne, zamówiłem porcję pierogów z mięsem, niestety wielkie rozczarowanie... ciasto twarde, a farsz to jakaś masakra...mięsko z bułką jak do kotletów mielonych, oczywiście z przewagą bułki. Zdecydowanie lepsze, choć droższe pierogi w Drewutni, w Rubinie z dodatkiem kaszy i ruskie pycha, a najlepsze na wynos u rzeźnika na Serbańskiej, choć trzeba trafić i ceny jak z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 14:30 Mi tam smakowały chyba ciutek przesada z tymi mięsnymi jadłem i wg mnie pycha. Super mają też "czarcie" Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:57 jeden wielki syf,włosy itp...przestrzegam wszystkich którzy się tam wybierają,żywność którą zakupiliśmy zostanie przekazana do Sanepidu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieróg Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 14:38 A to sobie na mariackiej pojedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
giga28 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 21.09.11, 15:28 A ja kupiłam i jest ok smaczne ruskie i z jagodami , nie bardzo z kaszą i kapustą innych nie próbowałam , ale ogólnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45678 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.tktelekom.pl 21.09.11, 21:52 Więcej niż 3 osoby w kolejce mnie przerastają, więc odpadłem. Słaba przepustowość. Chyba kelnerka niestety zagubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 23.09.11, 23:43 pycha pycha pycha polecaaaam bardzo smacznie a kolejki by nie było gdyby nie jakość i smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel pirogów Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 10:31 udało mi się spróbować czegokolwiek po trzecim podejściu i to nie z powodu kolejki.. ale braku pierogów.... pierogi owocowe są okropne... (jadłam truskawka, jagoda, morela) mają grube gumowe ciasto i brak smaku... góralskie.. te duże.. jakieś surowe trochę ale na siłę ujdą.. ze szpinakiem farsz całkiem całkiem, ciasto grube ale kusi zielonym kolorem, i takie opiekane z grzybami w środku, pikantne, całkiem smaczne.... innch nie jadłam ..bo nie było.. po co taka oferta skoro nie wyrabiają... ogólnie tanio, ale bez rewelacji dla podniebienia… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 17:34 Rzeczywiście czasem trudno trafic żeby były pierogi na miejscu....dziś byłam i wyszłam.. kolejka spora i nigdzie menu. Kiedyś byłam ok 11 to oprócz ruskich chyba nic nie było... nawet zapiekanek bo bułek brak....o kilka innych rzeczy pytałam i tez nie było... aż to śmieszne było - dobrze, że choc frytki udało się dostac;D marna organizacja pracy czy co... bo już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_1000 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 24.09.11, 23:59 hehe, państwo konkurencja? Odpowiedz Link Zgłoś
los-0 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 30.10.11, 15:14 Tylu marudzących, że muszę się wybrać:) Odpowiedz Link Zgłoś