Dodaj do ulubionych

Pierogarnia na jagiellońskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 16:46
Witam !.

Czy pierogarnia na Jagiellońskiej została już otwarta.Jest może jakaś strona www ?.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.alfaks.com 06.09.11, 11:06
      Pytałem 2 razy o te pierogarnie w niedziele na forum,ale wątek znikał w sekunde,czyżbym był posądzany o reklame.

Pierogi lubie, a czy pierogi beda tam dobre to sie okaże:)
    • Gość: piróg Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 06.09.11, 11:50
      www.pierogarnia-przemyska.pl/
      otwarcie 9 09 2011 głosi napis na sklepie
      • Gość: Zdegustowany Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.EggDr0p.no-lo.Tumban.con.sus.nukes.ProcesosIRC.org 06.09.11, 11:59
        "Pierogarnia" - cóż za okropna nazwa! Tylko czekać, a w ślad za tym pojawią się, "plackarnie", "rybiarnie", "kurczakarnie" itp. Mnie w każdym razie ta nazwa odbiera apetyt.
        • Gość: Maras Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 67.159.5.* 06.09.11, 12:03
          Rzeczywiście - nazwa wyjątkowo nieapetyczna.
          • Gość: on Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 06.09.11, 12:36
            La Croissanterie - rogalikarnia - po francusku brzmi lepiej.
            Pierdolety wypisujecie - napisz że nie będziesz tam chodził bo Ci się nazwa n ie podoba. Krytyka wszystkiego i wszystkich - ot to w czym jesteśmy najlepsi.
            • Gość: antymalkontent Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:54
              Dokładnie, marudzenie na każdy temat to nasza specjalność. Szczególnie przodują w tym tacy, którzy nigdy lub zbyt rzadko wyściubiają nos z naszego miasteczka. Zdegustowany i tym podobni wiedzieliby, że w miastach nieco większych od dawna powstają liczne pierogarnie, naleśnikarnie, itp.. i nikomu te nazwy nie przeszkadzają..ale MY wolimy np. pizzerie- ładna polska nazwa.pzdr
      • Gość: Wojtek Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 23.09.11, 21:53
        mega mega pychota polecaaaaaaam :-)
    • Gość: Pierogoman Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.alfaks.com 07.09.11, 18:23
      Moja małżonka ma takiego pierożka, że jak tylko sobie o nim pomyślę, to ślinka mi leci. Zresztą sama lubi i pierogi i lody. Pozdrawiam wszystkich pierogożerców, pierogomanów, pierogomaniaków, pierogofobów i wszystkich pierogolepow.
    • Gość: Młody Najlepsze pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 21:28
      Najlepsze pierogi są na placu Pigalle w Paryżu
      • Gość: mirek Re: Najlepsze pierogi IP: *.ip.xcore.pl 07.09.11, 23:16
        ja jadłem w ich pierogiarni w Jarosławiu i Rzeszowie mega dobre fajny wystruj i widze że wreszcie w Przemyślu będzie mozna zdjeść pysznie tylko problem z parkingiem będzie :-(
        • Gość: gość pierogarnia Jagiellonska IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 13:21
          zaje-fajny mają marketing na mieście widziałem kilka zabytkowych autek i quada żeby tylko pierogi były takie jak pomysł reklamy :-)
          • Gość: Asia Re: pierogarnia Jagiellonska IP: *.ip.xcore.pl 09.09.11, 00:15
            fajny pomysł pierogi są na topie w Jaroslawiu fajny lokal i smacznie.Oby poradzili sobie w Przemyslu to beje gdzie wyjść.
    • Gość: on Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: 83.1.235.* 09.09.11, 13:23
      otworzyli? był już ktoś??
      • day-trader Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 09.09.11, 15:56
        Otworzyli, kolejka na zewnatrz. Może dlatego tak wielkie zainteresowanie bo dziś jest za darmo. Oby kutro było podobnie. Czyli pomysł Magdy Gessler z "Kuchennych rewolucji" ktoś wprowadził w czy. POWODZENIA !
        • kocur_zalogowany Za darmo było przed południem 09.09.11, 16:24
          teraz już się płaci.

Pierogi owszem, smaczne, ale żadna rewelacja.
    • Gość: zadowolony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 09.09.11, 21:06
      ja jadłem czarcie na dymiących się patalniach i góralskie mega mega pyszne nawet obsługa na poziomie, pyszne oby tak dalej. Polecam i będę polecał. Wreszcie fajne miejsce w Przemyślu
      • Gość: zawiedziony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.09.11, 22:52
        Tez wybrałem się na obiadek, ceny owszem dość przystępne, zamówiłem porcję pierogów z mięsem, niestety wielkie rozczarowanie... ciasto twarde, a farsz to jakaś masakra...mięsko z bułką jak do kotletów mielonych, oczywiście z przewagą bułki. Zdecydowanie lepsze, choć droższe pierogi w Drewutni, w Rubinie z dodatkiem kaszy i ruskie pycha, a najlepsze na wynos u rzeźnika na Serbańskiej, choć trzeba trafić i ceny jak z kosmosu...
        • Gość: zadowolony Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 14:30
          Mi tam smakowały chyba ciutek przesada z tymi mięsnymi jadłem i wg mnie pycha. Super mają też "czarcie" Polecam.
    • Gość: agata Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:57
      jeden wielki syf,włosy itp...przestrzegam wszystkich którzy się tam wybierają,żywność którą zakupiliśmy zostanie przekazana do Sanepidu.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pieróg Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 14:38
        A to sobie na mariackiej pojedzą!
        • giga28 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 21.09.11, 15:28
          A ja kupiłam i jest ok smaczne ruskie i z jagodami , nie bardzo z kaszą i kapustą innych nie próbowałam , ale ogólnie jest ok
          • Gość: 45678 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.tktelekom.pl 21.09.11, 21:52
            Więcej niż 3 osoby w kolejce mnie przerastają, więc odpadłem. Słaba przepustowość. Chyba kelnerka niestety zagubiona.
            • Gość: gość Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.ip.xcore.pl 23.09.11, 23:43
              pycha pycha pycha polecaaaam bardzo smacznie a kolejki by nie było gdyby nie jakość i smak
              • Gość: wielbiciel pirogów Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 10:31
                udało mi się spróbować czegokolwiek po trzecim podejściu i to nie z powodu kolejki.. ale braku pierogów....
                pierogi owocowe są okropne... (jadłam truskawka, jagoda, morela) mają grube gumowe ciasto i brak smaku...
                góralskie.. te duże.. jakieś surowe trochę ale na siłę ujdą.. ze szpinakiem farsz całkiem całkiem, ciasto grube ale kusi zielonym kolorem, i takie opiekane z grzybami w środku, pikantne, całkiem smaczne.... innch nie jadłam ..bo nie było.. po co taka oferta skoro nie wyrabiają... ogólnie tanio, ale bez rewelacji dla podniebienia…
                • Gość: inka Re: Pierogarnia na jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 17:34
                  Rzeczywiście czasem trudno trafic żeby były pierogi na miejscu....dziś byłam i wyszłam.. kolejka spora i nigdzie menu. Kiedyś byłam ok 11 to oprócz ruskich chyba nic nie było... nawet zapiekanek bo bułek brak....o kilka innych rzeczy pytałam i tez nie było... aż to śmieszne było - dobrze, że choc frytki udało się dostac;D marna organizacja pracy czy co... bo już sama nie wiem.
      • peter_1000 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 24.09.11, 23:59
        hehe, państwo konkurencja?
    • los-0 Re: Pierogarnia na jagiellońskiej 30.10.11, 15:14
      Tylu marudzących, że muszę się wybrać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka