Dodaj do ulubionych

SEN zimowy

07.03.02, 19:28
czy wy sie wybudzacie tak powoli ze snu zimowego, czy zasypiacie na wiosne? :)
Obserwuj wątek
    • wook Re: SEN zimowy 07.03.02, 20:54
      może co niektórzy potrzebują trochę czasu na nabranie nowych sił.
      • gofa Re: SEN zimowy 07.03.02, 23:04
        nie...znowu bedziemy sie zastanawiac ile to czasu...ja mam wrazenie ze wszyscy
        spia.. zagladam tu kilkanascie razy dziennie i nic...moze znowu trzeba jakis
        apel do narodu wystosowac...
        • wook Re: SEN zimowy 08.03.02, 11:48
          zagrali rano pobudkę, zerwałem się i co? zamiast do kompa trzeba do tyrania -
          ale minutkę znalazłem żeby dać o sobie znać.
          • ssaczek Re: SEN zimowy 08.03.02, 12:37
            Jakoś tak mamy problemy ze zgraniem, ale myślę że można to jakoś poprawić.
            • gofa Re: SEN zimowy 08.03.02, 22:42
              czekamy na propozycje - jak zwykle :)
          • gofa Re: SEN zimowy 08.03.02, 22:42
            wook napisał(a):

> zagrali rano pobudkę, zerwałem się i co? zamiast do kompa trzeba do tyrania -
            > ale minutkę znalazłem żeby dać o sobie znać.

he he he...11.48 - to ta zagrana pobudka? i ta minutka? ;)))
            • wook Re: SEN zimowy 09.03.02, 09:15
              jak zauważyłaś minutka się trochę rozciągnęła, ale to z pożytkiem dla forum, a
              pobudkę zagrali o 5.30, tylko do kompa dotarło sie o 11.48
              • gofa Re: SEN zimowy 09.03.02, 11:00
                oooo...wnioskuje z tego ze kompa masz bardzo daleko od lozka ;)
                • wook Re: SEN zimowy 09.03.02, 12:15
                  no tak, nie śpimy razem w jednym pokoju :))))
                  • gofa Re: SEN zimowy 10.03.02, 17:53
                    uuu....to masz wielkie mieszkanie...skoro przejscie z sypialni do pokoju z
                    kompem zabiera tyle czasu ;)...pozazdroscic...
                    • wook Re: SEN zimowy 12.03.02, 18:40
                      a nie pomyślałaś, że między pobudką a dotarciem do kompa były jeszcze inne
                      sprawy, które wymagały mojej obecności poza mieszkaniem? Tak więc niem mam
                      taakiegooo mieszkania, a szkoda mogło by być ciekawie.
                      • gofa Re: SEN zimowy 12.03.02, 19:08
                        oj...pomyslalam pomyslalam...tylko chcialam cie sprowokowac do zwierzen ;)
                        • wook Re: SEN zimowy 12.03.02, 19:50
                          hihi, a ja się miałem otworzyć i napleść gdzie się szwendałem przez tyle czasu?
                          no cóz nie wyszło:))
                          • gofa Re: SEN zimowy 12.03.02, 19:53
                            wlasnie...ale jestes...juz liczylam na jakies ciekawe historie...a tu nic...;)
                            • wook Re: SEN zimowy 12.03.02, 20:00
                              a co można ciekawego robić o świcie jak pół organizmu jest jeszcze w
                              śpionczce, a drugie pół musi funkcjonować siłą wyrwane błogiego stanu.
                              • gofa Re: SEN zimowy 12.03.02, 22:26
                                o! wtedy to sa dopiero historie! najciekawsze! jak niezaspana polowa zrobila
                                kawe a zaspana ja posolila albo inne rownie ciekawe;) to sa historie z zycia
                                wziete!
                                • wook Re: SEN zimowy 13.03.02, 20:49
                                  niesamowite, zdarzyło Ci się posolić kawę? Mnie nie, może dlatego, że nie
                                  pijam z rana kawy.
                                  • gofa Re: SEN zimowy 13.03.02, 21:38
                                    wiedzialam ze o to zapytasz, hihihi....niestety nie udalo mi sie, chociaz kawa
                                    z rana to mus :)
                                    • wook Re: SEN zimowy 13.03.02, 21:55
                                      wnioskuję że obie połowy z rana są rozbudzone, albo ... . Albo to juz rutyna i
                                      nawet na śpiąco, kawa z rana bez niespodzianek.
                                      • gofa Re: SEN zimowy 14.03.02, 00:24
                                        ...powiem jedno, jak sie rano zrywam to momentalnie dostaje takiego speeda ze
                                        nic nie ma prawa sie wydarzyc ;)...ale najpierw trzeba sie zerwac...
                                        • wook Re: SEN zimowy 14.03.02, 19:38
                                          no właśnie cały problem z tym zerwaniem, potem to normalka co się może
                                          wydarzyć?
                                          • gofa Re: SEN zimowy 14.03.02, 23:32
                                            no tak...z tym budzeniem dobudzaniem przysypianiem i budzikami to sa dopiero
                                            historie.. :)
                                            • wook Re: SEN zimowy 15.03.02, 21:13
                                              jak to budzikami? To ile ich masz przy łóżku? Zawsze myślałem że wystarczy
                                              jeden.
                                              • gofa Re: SEN zimowy 15.03.02, 22:34
                                                hahahaha...nie pisalam o swoich budzikach, przypomnialy mi sie rozne zabawne
                                                historie jeszcze ze studiow, hihihi...ja na szczescie mam budzik wewnetrzny
                                                ktory budzi mnie zawsze 5 minut przed zewnetrznym ;)
                                                • wook Re: SEN zimowy 17.03.02, 16:21
                                                  historie ze studiów - ciekawe, może zapoznasz nas z niektórymi historyjkami, a
                                                  może założysz taki wątek i tam zamieścisz no np. co drugą.
                                                  • gofa Re: SEN zimowy 17.03.02, 18:17
                                                    no...pomysl niezly...jak znam zycie to sama sobie bede te historie opowiadac ;)
                                                  • wook Re: SEN zimowy 17.03.02, 19:20
                                                    no jak sama sobie, a ja to co? jestem przecież stałym czytelnikiem Twoich
                                                    postów.
                                                  • gofa Re: SEN zimowy 17.03.02, 21:09
                                                    i vice versa :)
                                                  • wook Re: SEN zimowy 21.03.02, 19:59
                                                    UWAGA: zakładam wątek pt. Historie gofy.
                                                  • gofa Re: SEN zimowy 21.03.02, 22:28
                                                    UWAGA: a ja zakladam watek "historie wook'a "...albo...wiem...:)))
                                                  • wook Re: SEN zimowy 22.03.02, 18:14
                                                    ha, zobaczyłem i co ja pierwszy mam pisać jakaś historię? to Ty miałaś
                                                    opowiadać historie ze studiów :)))
                                                  • gofa Re: SEN zimowy 22.03.02, 22:41
                                                    ale wcale nie bede zla jak dasz dobry przyklad i... ;)
                                                  • wook Re: SEN zimowy 23.03.02, 09:38
                                                    ... i dałem!
                                                  • gofa Re: SEN zimowy 23.03.02, 21:13
                                                    widzialam widzialam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka