Dodaj do ulubionych

Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków?

03.06.04, 11:54
Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków?
W Rzeszowie ma byc po 8zł!
Zaprosiłem rzeszowian do Przemyśla na Rynek, bo on duży i ładny...
i piwo tanie! :)))
A tak wygląda on teraz:
A Przemyśl to!
Obserwuj wątek
    • voytaszek Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 09:38
      hihi, bez jaj...po 8 to w warszawie jest...a że sporo jeżdże to takiej ceny w
      całym kraju nie znalazłem...np. Kraków 6 (puby 5), Łódź -piotrkowska 5-6(knajpy
      4,warszawa-pola mokotowskie: 4 puby, ceny 4-5 i co weekend koncerty na żywo do
      2-3 w nocy
      • rychu_z_przemysla Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 09:56
        W Krakowie na Rynku piwo jest po ok. 6,50zł.

• angelshidetheirfaces Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 11:45
          khy...khy...:))) Rychu, jesteś boski! :))) Trzeba było napisać: po ok.
          6,53zł :)))

Studiujesz matematykę precyzyjną, czy jak...? ;)
          • rychu_z_przemysla Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 16:14
            angelshidetheirfaces napisała:

> khy...khy...:))) Rychu, jesteś boski! :))) Trzeba było napisać: po ok.
            > 6,53zł :)))
            >
            > Studiujesz matematykę precyzyjną, czy jak...? ;)

Ty za to nie pijesz, albo inni ci stawiają, wiec cena to nie twoj problem.
            :))))
        • Gość: daro Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:48
          w Piwnicy pod Baranami Żywiec 0,5 l kosztuje 5,50 zł
          • rychu_z_przemysla Odpowiadam sam sobie 12.06.04, 16:30
            Ogródki są w ilości 8 sztuk (w tym puby: Salto i Podcienia, pizzeria
            Margherita).
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Odpowiadam sam sobie 12.06.04, 16:40
              jesteś w przemyślu ?

Idziemy na piwo ? ;)
              • rychu_z_przemysla Re: Odpowiadam sam sobie 14.06.04, 13:56
                Niestety juz nie jestem...
                • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Odpowiadam sam sobie 14.06.04, 21:25
                  to się w pupe pocałuj ;)

Ja dziś UC załatwiłem ... jutro ponownie wizyta w US , potem może postękam w UC
                  panienkom nad głową, i jak bóg fda pojutrze będzie już finisz w postaci wydziału
                  komunikacji ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka