rychu_z_przemysla 03.06.04, 11:54 Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? W Rzeszowie ma byc po 8zł! Zaprosiłem rzeszowian do Przemyśla na Rynek, bo on duży i ładny... i piwo tanie! :))) A tak wygląda on teraz: A Przemyśl to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voytaszek Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 09:38 hihi, bez jaj...po 8 to w warszawie jest...a że sporo jeżdże to takiej ceny w całym kraju nie znalazłem...np. Kraków 6 (puby 5), Łódź -piotrkowska 5-6(knajpy 4,warszawa-pola mokotowskie: 4 puby, ceny 4-5 i co weekend koncerty na żywo do 2-3 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 09:56 W Krakowie na Rynku piwo jest po ok. 6,50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 11:45 khy...khy...:))) Rychu, jesteś boski! :))) Trzeba było napisać: po ok. 6,53zł :))) Studiujesz matematykę precyzyjną, czy jak...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? 07.06.04, 16:14 angelshidetheirfaces napisała: > khy...khy...:))) Rychu, jesteś boski! :))) Trzeba było napisać: po ok. > 6,53zł :))) > > Studiujesz matematykę precyzyjną, czy jak...? ;) Ty za to nie pijesz, albo inni ci stawiają, wiec cena to nie twoj problem. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Po ile jest piwo w Rynku? Ile jest ogródków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:48 w Piwnicy pod Baranami Żywiec 0,5 l kosztuje 5,50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Odpowiadam sam sobie 12.06.04, 16:30 Ogródki są w ilości 8 sztuk (w tym puby: Salto i Podcienia, pizzeria Margherita). Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Odpowiadam sam sobie 12.06.04, 16:40 jesteś w przemyślu ? Idziemy na piwo ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Odpowiadam sam sobie 14.06.04, 13:56 Niestety juz nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Odpowiadam sam sobie 14.06.04, 21:25 to się w pupe pocałuj ;) Ja dziś UC załatwiłem ... jutro ponownie wizyta w US , potem może postękam w UC panienkom nad głową, i jak bóg fda pojutrze będzie już finisz w postaci wydziału komunikacji ... Odpowiedz Link Zgłoś