Dodaj do ulubionych

www.kochamgrajdołek.pl

03.06.12, 19:26
Kocham grajdołek za uliczki czarujące, zaułki urokliwe i kocie łby pod nogami. Kocham za lekkość secesyjnych kamieniczek i za brzydotę ich zaniedbanych podwórek. Kocham za ciszę kościołów i gwar targowisk. Kocham za przepych zieleni nad Sanem i widok wzgórz na widnokręgu. Kocham za dobrych, uśmiechniętych ludzi, których tam spotykałam. Kocham za słodki smak dzieciństwa i gorycz rozczarowania na koniec......
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: www.kochamgrajdołek.pl 03.06.12, 19:46
      A ja za dziki park i nowy post, który trochę mi przypomina ten wiszący i jeszcze za coś, ale nie powiem ;-)))
      • fanka_online Re: www.kochamgrajdołek.pl 03.06.12, 19:47
        Uhm.....nie wiem co piłeś Wampirku, bo ani słowa z Twojego wpisu nie rozumiem:(
        • wampir-wampir Re: www.kochamgrajdołek.pl 03.06.12, 20:03
          Oj, pomyliłem się. Most nie post ;-)))
    • Gość: gosc Re: www.kochamgrajdołek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 22:16
      A ja to miasto mam w d.....e. Może i ładna architektura, położenie, ale ludzie podli, zawistni i głupi. Oczywiście nie mam na myśli wszystkich, ale większość. I tyle w temacie.
      • fanka_online Re: www.kochamgrajdołek.pl 04.06.12, 19:54
        Podłych, zawistnych i głupich spotkasz na każdej szerokości, a że w ubogich regionach jakby ich więcej? Cóż, bieda degeneruje....
    • fanka_online Re: ;))) 04.06.12, 20:40
      www.youtube.com/watch?v=9HyVr-t4XbU
      • fanka_online Re: Iczku wróciło!:) 04.06.12, 21:20
        Ta bajeczka dla ciebie....lulilu;)
        I nie pij już więcej!
    • Gość: azjata Re: www.kochamgrajdołek.pl IP: *.free.aero2.net.pl 06.06.12, 15:57
      Zgadzam się z toba miła Fanko_on_line. A poza tym to miło przeczytać coś mądrzejszego niż wypociny większości uczestników tego forum. One chyba som jakieś durnowate, a przynajmniej ich większ połowa. Byle co jedzom i w głowach majom siano to i byle co piszom :). Zapraszcam Cię do mojego bloga : azjata.blog.onet.pl, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka