Dodaj do ulubionych

Prezydent Choma musi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 20:30
Po otrzymanym absolutorium podobno PO postawiła ultimatum by jak najprędzej Choma się ostatecznie określił i może przyjął propozycję startu z listy PO do Europarlamentu,taka ot sympatyczna banicja, oczywiście nie za darmo.
Robercie ! wracaj chłopie na prawicę ! Pokaż klasę !! Z prawicą wygrywasz spokojnie IV i V tą kadencję . Tego się boi PO. Że jesteś najlepszym rozgrywającym.
Obserwuj wątek
    • Gość: frot Re: Prezydent Choma musi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 21:44
      Nie dziwię się. PO chce oczyścić pole dla Rząsy, bo ten przy Panu Chomie nie ma żadnych szans. A że Rząsa nie ma szans na trzecią kadencję w Sejmie bo zrobiło się za ciasno..., to Jack robi wszystko, by gdzieś patrona ulokować...
    • Gość: gosc Re: Prezydent Choma musi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 22:12
      Wielkie mi ma poparcie, ok. 10 tys. ostatnio głosowało na ok. 65 tys. miasto. Zwyciężył, bo takie są prawa demokracji, ale większość mieszkańców ma tego pana w d....e. Przez lata rządzenia pokazał kim jest, zasady i zwyczajny honor są mu obce, i podpisałby pakt nawet z diabłem, aby tylko utrzymać się u władzy. Tacy ludzie, to dla mnie śm....e.
      • Gość: Paweł Re: Prezydent Choma musi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 13:32
        A czy ktoś słyszał żeby pan Rząsa lub pan Tomański wystepował publicznie i opiewał uroki naszego pięknego miasta ,lobbował na jego rzecz,był zapraszany do programów telewizyjnych radiowych w których to popisał by się swoja erudycją i kiedy tylko to możliwe był ambasadorem grodu na sanem. Niestety ci panowie tego nie potrafią zrozumieć że zostali właśnie po to by przyciagać do naszego miasta inwestorów turystów to dotyczy również pana Kuchcińskiego bo kazdy patriota lokalny działa na rzecz swojej małej ojczyzny a szczególnie Jej przedstawiciele w sejmie.Pan Choma stworzył infrastrukture (strefa przyjazna dla biznesu Wyciąg narciarski ).Reszta należy do panów Posłów i powinniśmy pamiętac przy wyborach kogo wybieramy, może wreszcie nam sie uda
        • Gość: ja Re: Prezydent Choma musi... IP: *.lublin.mm.pl 04.06.12, 17:18
          Takiego człowieka bez zasad to w Przemyślu drugiego,zwykła menda,nawet nie inteligentna nawet nigdzie nie pracował oprócz posad politycznych.Nie ma nawet własnego zawodu.Jego blask już się kończy,jest już skończony 20% bezrobocia miasto zadłużone po uszy? daje swoim robotę czym to się chwalić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka