Dodaj do ulubionych

Jak poseł Tomański bramki nie obronił cd.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.12, 22:18
Jak poseł Tomański bramki nie obronił 2010
www.youtube.com/watch?v=HsI6iNQt9_s
Jak poseł Tomański bramki nie obronił 2011
www.sportwizja.pl/film/9689/tvn-vs.-politycy---zwycieska-bramka-michala-kocieby/
Jak poseł Tomański bramki nie obronił 2012
fakty.tvn24.pl/wideo/z-anteny/pierwszy-gol-dla-ekipy-tvn,459881.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: Jak poseł Tomański bramki nie obronił cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 00:09
      "Rząsa: W szatni były trudne chwile, ale udało się" - tvn24.pl ;)
      • Gość: Rumcajs Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.12, 08:57
        Cypis nmecze Ci się pomieszały. Czytaj czasami teksty, które linkujesz
        • Gość: Cypis Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 10:00
          Nic mi się nie pomieszało. Gdybyś przeczytał do końca treść odnośnika, ...

Politycy kontra gwiazdy TVN - piłkarz (poseł) Rząsa - fakty.interia.pl
          • Gość: gonzales Re: A może by tak IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.09.12, 11:11
            panowie poseł Tomański i poseł Rząsa odpowiedzieli na pytanie dlaczego PO zmieliła 750 tys podpisów obywateli w sprawie jednomandatowych okręgów wyborczych?
            W dupie mam mecze i bramki, NIGDY już nie zagłosuję na platformę.
            • Gość: Cypis Re: A może by tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 11:32
              Radni jednomandatowi, cisza wyborcza i eurolista - polityka.pl
              • Gość: Marek Re: A może by tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.12, 14:03
                Natychmiast odsunąć PO od władzy kiedy nasz Marek Kuchciński przypomni sobie, że został tu wybrany i wróci to zobaczycie co będzie się działo. Najpewniej takie samo NIC kiedy rządzili, nie było go wtedy jak nie ma go teraz.
    • Gość: qwertz Re: Jak poseł Tomański bramki nie obronił cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 19:48
      Podniecacie się pajacami, których wybrano. I tacy pajace tu rządzą. Niech rządzą, żałośni i śmieszni ludzie, niczym nie różnią się od arcychama czy innego klauna w sukience. Czas zmieni wszystko. Pajace będą gryźć paznokcie ze wstydu. Piotruś, Wojtek, Leszek, Krzysiu ..... kretyńskie towarzystwo wzjajemnej adoracji. Na szczęście to nie ja tych pajaców wybierałem.
    • bolko-przemyski Re: Jak poseł Tomański bramki nie obronił cd. 05.09.12, 22:11
      Postępy widać. Po podniesieniu się z leżenia na plecach, ale jeszcze przed siedzeniem na murawie zrobił przewrót w przód. Należą się dodatkowe punkty za element gimnastyczny.
    • Gość: dasdasf Re: Jak poseł Tomański bramki nie obronił cd. IP: *.toya.net.pl 05.09.12, 23:20
      Eeee tam narzekacie włączcie sobie TvN i zobaczycie że w Polsce nie jest tak źle i jest z kogo śmiać bo Kaczyński nic nie zrobił 5 lat temu jak rządził 2 lata.

To co teraz sie nie liczy . . .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka