Gość: loki IP: 195.117.119.* 07.04.13, 23:45 wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miachail1010 Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii 08.04.13, 10:18 www.gazetaprzemyska.pl/artykul-czy_jeszcze_w_tym_roku_pojdziemy_do_kina_w_galerii_sanowejI-430 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii 08.04.13, 11:28 – Mogę potwierdzić, że Polski Instytut Sztuki Filmowej przyznał Centrum Kulturalnemu w Przemyślu dofinansowanie na zakup aparatury cyfrowej jakości 4K, czyli obecnie najwyższej. Kwota będzie uzależniona od postępowania przetargowego – mówi dyrektor CK Adam Halwa. Polski Instytut Sztuki Filmowej pokryje połowę kosztu zakupy takiego sprzętu. Druga połowa będzie pochodziła z budżetu województwa podkarpackiego. I już wszystko wiadomo, chodzi o przetarg. Zastanawiałam się od kiedy tego człowieka tak pociąga kultura i nie mówię tu o jego kulturze osobistej;-) supernowosci24.pl/zapotocki-zastepca-dyrektora-ck/ Nasza przewaga nad innymi polegała będzie na tym, że to my będziemy decydowali o tym, które nowości będą wyświetlane. Boże zlituj się nad nami! Czyli mam rozumieć, że teraz Pan Zapotocki będzie nam dobierał repertuar:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:51 Nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: 193.242.143.* 08.04.13, 16:39 Gdzie ja mieszkam! Nawet kina nie ma i kto wie, kiedy będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: *.toya.net.pl 08.04.13, 17:11 To są kolejne marzenia pisane palcem po wodzie proponuję zrobić taka listę i dopisać sobie wg życzeń jak sie bawić to na calego !. Kino 2. Aqua Park 3. Hala sportowa 4. Wesołe miasteczko 5.?????? 6.itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: *.toya.net.pl 08.04.13, 19:04 5. działająca strefa ekonomiczna 6. ścieżki rowerowe wzdłuż Sanu 7. czwarty most na kmieciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtr Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: *.alfaks.com 08.04.13, 22:39 frp.com.pl/odpowiedz-sieci-helios-w-sprawie-lokalizacji-kina-w-przemyslu,n-164.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizior Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 08:51 Jako że w tej wyliczance nie ma "1" lecz jest "!" to ja uzupełniam: 1. Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Co w koncu z tym nieszczesnym kinem w galerii 09.04.13, 16:00 Niektóre marzenia się jednak spełniają, zwłaszcza w dobie oszczędzania w naszym kochanym mieście - oszczędzamy, likwidujemy szkoły, a tymczasem JEDNO WIELKIE MARZENIE UDAŁO SIĘ SPEŁNIĆ!!! I tutaj będzie punkt 1.1 NOWE AUTO DLA PREZYDENTA MIASTA PRZEMYŚLA!!!!! Wiwat ciemnoto, władza ma Was w du.pie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis ... kino 6D ogłasza super promocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 20:58 Niedawno otwarte w Rzeszowie kino 6D ogłasza super promocje - strefabiznesu.nowiny24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Kiślak kino 12 d IP: *.toya.net.pl 26.07.13, 21:26 Ja przypraszam ali Pan Kandydat Kiślak Stanisław znuw je pjany, ali myśli u wszystkim jak trza. My już wcześnij ustalili, z Władkiem Bugajow ży kino 12d bedzi na 100 metry na razi, ali to bedzi taki składany jak wentka na ryby. I jak dzieś zrobium kino 18 d wyższy ud naszego tu wtedy my jeszczy wyższy i naszy zawszy bendzi wyszszy. Jo Staszyk Kiślak Kadydat na prezenta też ubjecał Przymyśljowi dostymp du morza a nawet dwóch morzów bu du Czarnygo tyż. I stocznia tyż bedzi ali na razi nima piniędzy dlategu my si zwracamy du społeczyństwa ży bydziemy taki cygiełki na stoczni sprzydawać i za ty cygiełki my wybudujemy stoczni, tak jak Ojcic Rydzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Trójwymiarowa bajka w „IKARZE” IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 22:33 Trójwymiarowa bajka w „IKARZE” - zycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś