Dodaj do ulubionych

DOMPOL SP.Z O.O. Przemyśl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 18:33
CZY MOŻE KTOŚ POTWIERDZIĆ WIADOMOŚĆ O ŚMIERCI WŁAŚCICIELA FIRMY DOMPOL.SP Z O.O. W PRZEMYŚLU ul.M ickiewicza 28.Prawdopodobnie wczoraj powiesił się w garażu.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm się porobiło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.13, 09:17
      Klepsydra u salezjan wisi, czyli jego śmierć jest faktem a to w jaki sposób umarł nie wiadomo, ale twoje pogłoski mogą być wysoce prawdopodobne, w obliczu jego ostatnich problemów z inwestycjami mieszkaniowymi. Kombinował, kombinował i w końcu przekombinował.
      • Gość: Marek Re: się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 14:55
        I co z tym budowniczym namawiał mnie do kupna apartamentu z dwoma balkonami miały być cuda już czekam 7 lat i co zrezygnował z walki
    • Gość: kizia Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 07:29
      Czy śmierć Tadka związana była z jego pracą?Aż tak bardzo nakombinwał ,że problemy go przerosły?Znałam Tadka i nie mogę w to uwierzyć.
      • Gość: Marek Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 18:25
        Ja też miałem okazje poznać tak pięknie opowiadał że już siedem lat jestem bez lokum i forsy I nikt się nigdy tym nie przeją
        • Gość: ????? Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 22:14
          A czy ktoś wie dlaczego miał problemy z wykończeniem tych mieszkań i ich sprzedażą? Coś tego człowieka przerosło skoro targnął się na swoje życie. To bardzo smutne.
        • Gość: Wacek Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.13, 10:23
          Zdaje się że kilka mieszkań w wybudowanym bloku jeszcze są nie wiem tylko czy z dwoma balkonami?
          Ale jak nie masz forsy to nie licz na "prezent", bo nie wydaje mi się prawdą że czekasz 7 lat i wpłaciłeś "forsę".
          • Gość: pe Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.przemysl.hypnet.pl 07.06.13, 11:11
            Przedmówca zapewne miał na myśli teatr pt SM Energetyk, znajdź wątki na forum dotyczące spółdzielni to się dowiesz o co chodzi i kto był reżyserem.
            • Gość: Paweł Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.13, 12:14
              Na cudzej krzywdzie nikt się jeszcze nie dorobił i szczęścia nie zaznał nie mam zamiaru nikogo żałować mnie nikt nie żałował jak zostałem bez mieszkania a moje dzieci wakacje spędzały na trawniku w miejscu gdzie miał stać nasz wymarzony blok a mnie straszono bym się nie odzywał bo jeszcze będę miał nieprzyjemności pamiętam że był tam jeszcze jeden wąsaty reżyser.
              • Gość: Marek Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 22:48
                Taki grubas z prostym czerwony pyskiem i krzakami pod nosem ? Od razu widać że nie wytrzymuje ciśnienia musi bidulka uważać bo takie nadciśnienie to zagrożenie wylewem udarem i katarem .Bo na cudzej krzywdzie .......................................................
                • Gość: kizia Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 14:12
                  Jak można tak się dorabiać na innych ludziach i ich krzywdzić.Chyba rzeczywiście sumienie nie dawało spokoju.Jaki to smutek dla rodziny Tadeusza.Bardzo im współczuję.
                  • Gość: zażenowana Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 09:24
                    Do kizia: jak możesz pisać takie rzeczy, skoro mówisz, że współczujesz rodzinie???? Skoro Go znałaś to wiesz zapewne, że nie dorabiał się na "ludzkiej krzywdzie". Ludzie co Wy wiecie?? Zajmijcie się lepiej swoim życiem i przestańcie pastwić się nad pogrążoną w żałobie rodziną T.! Życzę Wam, abyście nigdy nie stanęli w obliczu takiej tragedii.
                    • Gość: taa jasne... Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 09:47
                      >>Skoro Go znałaś to wiesz zapewne, że nie dorabiał się na "ludzkiej krzywdzie"<<

Naturalnie. Powiedz to tym wszystkim, którzy mieszkają w blokach wybudowanych przez Dompol przy Skorupki i Bielskiego (w bloku, który zamiast obiecanego ciepła z MPEC ma kotłownię gazową, w bloku, który nie ma pozwolenia na użytkowanie bo według przepisów budowlanych powinien mieć windę), powiedz to również tym wszystkim, którzy wpłacili kasę na swoje przyszłe mieszkania, które być może nigdy nie powstaną, bo z działką na której ma powstać blok jest coś nie teges (znalazł się jakiś zaginiony współwłaściciel czy cuś)
                      • Gość: ja tak myślę Re: Dompol.sp z oo Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 17:55
                        Tak się zastanawiam, czy za te wszystkie problemy jakie wynikały chyba z jakichś nie dających się ogarnąć problemów jest odpowiedzialny tylko ten jakże biedny człowiek, który uznał, że nie da się tego rozwiązać. Przecież On to chyba przeżywał bardzo skoro targnął się na własne życie.To jest bardzo smutne, przygnębiające i fakt, że niektóre osoby piszące w tym wątku w ogóle tej tragedii nie czują jest również niewyobrażalne.Może te niewyjaśnione problemy da się jeszcze wyjaśnić i ktoś wyprostuje te sprawy, przez które ten człowiek(nie znany mi) targnął się na swoje życie.Oby tak się stało,bo tym, którzy czekali na mieszkania też nie jest łatwo.Ale Jemu niech ta ziemia lekką będzie i może czas zakończyć osąd.
    • Gość: Małgorzata S. DOMPOL SP.Z O.O. Przemyśl IP: *.181.176.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.11.13, 15:32
      Forumowicze. Wszystkie te słowa, które kierujecie w nienawiści za zawinione lub nie zawinione czyny zmarłej już osoby, prędzej czy później zostaną przeczytane przez członków najbliższej rodziny. Czy zanim postanowiliście zmieszać z błotem osobę (która już i tak nie przeczyta Waszych postów) zastanowiliście się choć przez chwilę co będą czuć ci bliscy? Łatwo jest oceniać innych (zwłaszcza w sieci). Skoro jednak osoba, do której macie pretensje nie jest już wśród żywych, jaki sens mają słowa, które de facto dotkną tych, których być może nawet nie znacie.
      Zachęcam do zastanowienia przed takim postępowaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka