Gość: zdziwiony człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 21:26 Czy na tym forum jest MODERATOR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pysio Re: Moderator IP: 185.18.135.* 29.11.13, 21:29 Wszyscy występujący tu banderowcy są moderatorami bo cały czas moderują i mordują historię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Moderator 29.11.13, 23:13 Iczka tumani a piotruś w upowskim bunkrze rieza nieprawomyślne dla upowców opinie.Niech więc pysiu "moderują".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator Re: Moderator IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.13, 02:25 Najwyraźniej takiego brak... a to całe forum to wielki potok scieków... zero (z drobnymi wyjątkami) rzeczowej dyskusji... tylko sącząca się nienawiść... jak już coś napiszesz to: albo jesteś "katolickim pedofilem", albo "banderowcem", albo "mordercą z AK"... curwa ale kyrk... :) bagno, dno i metr mułu... Uprzedzam odpowiedzi: tak, sam się sobie dziwię że jeszcze tu zaglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Moderator IP: 185.18.135.* 30.11.13, 06:52 Jeśli ktoś może przejść obojętnie koło ataków anty polskich V-tej kolumny banderowskiej to będzie wstawiał takie lub podobne wpisy. Mnie np. mierzi wyjątkowa bezczelność i chamski tupet banderowców szkalujących na potęgę moją ojczyznę. Dlaczego ja mam siedzieć cicho jak mysz pod miotłą gdy jakiś zbok nie ukrywa celów do których dąży? Chęć powtórzenia ludobójstwa na narodzie polskim wyziera z kompa jak słoma z butów kołka! Jak im się udzieli poparcia to rozpasanie upowskich propagandystów nie będzie miało dna bo oni nas nienawidzą. A wszystko za sprawą morderczej ideologii i nekrofilnej postawy ich idoli czyli bandery i doncowa. Gdyby nas nikczemnie nie atakowali swoją zidiociałą propagandą to na pewno forum by sobie działało spokojnie dalej i w przyjacielskiej atmosferze. A banderowcy osiągnęli poniekąd swój cel bo wielu ogłupionych zrzuca winę za to na wszystkich. Chyba im o to zawsze chodzi by zamazać swoje winy i powiedzieć że Polacy nie byli lepsi. Jeśli ktokolwiek jest w stanie to zrozumieć to nie pozwoli by ich parszywe, podstępne i fałszywe agitki ogłupiły do reszty tych co im chcą zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluś Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 08:56 Jakiś ty durny, oj durny. Sam prowokujesz do dyskusji a potem szczekasz. Mniej pisz tych swoich cudzych tekstów, to i inni przestaną pisać. Chyba że Rosjanie ci płacą za to, na co wygląda, bo tak upierdliwego forumowicza nie widziałem jeszcze. Przestaną też inni cię prowokować, by się z ciebie pośmiać. Celowo piszą teksty by cię wyciągnąć z kryjówki by poczytać co masz idiotycznego do napisania .... a on uważa że ma misję walki z banderowcami. Idź ty człowieku do lekarza, koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Moderator 30.11.13, 13:57 Moderatora niestety nie ma na forum Przemyśl, ale wątki do usunięcia można zgłaszać tu: forum.gazeta.pl/forum/w,299,147666975,147666975,Prosze_o_interwencje_na_forum_Przemysl_.html Nie interesuje mnie Pysiu co masz do powiedzenia w tym temacie, a jak Ci bije na dekiel to nie zbliżaj się do komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: Moderator IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.11.13, 14:54 Przecież pysio tych wątków nie zakłada. Można w nich nie brać udziału, ja tak robię ale i tak jakaś gnida esbecka pisze pod moim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Moderator 30.11.13, 15:09 Gnida nie będzie podszywać się pod Ciebie jak się zarejestrujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Kislak Re: Moderator IP: *.toya.net.pl 30.11.13, 15:21 Pan Pysioj est the best Kedys to forum byłu rzemsku - patulickie i MArud Polski zawszy dziwica szanuwał ksiedzuw i Papierza Pulaka i piniendzy na tacy dawal i na patulicki Kul tyrz dawal rzeby si ludzi uczyli wirzoncy a tera co? fsztstki przklinajum jak skurwesyn a PAm Bug to widzi ibedzi kara Boska i gorunca woda si bedzi lała z Nieba na tych bandytów co ksiendzum nie hcum dawac inu smiecum na tym forum swoji bandyrowskie bandyciki smieci co puligun sy tu zrubili rzeby mały upowcy utszyly siem sczylać du małych Pulaków i du durzych tyrz jak jurz te mały Pulaki zamordujom rzeby nie wyrosli i ni bili tyh cu ich pumurodwali a może mordyrator dostał w mordy i het umarł idaltegu tu tak bandery banderujom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 15:53 Kto szkaluje tu twą ojczyznę? Czy mówienie o tym, że Polacy to niejednorodny moralnie naród jest szkalowaniem? Czy mówieniem prawdy? W domu, w swojej rodzinie też stosujesz takie kryteria? Na prawdę, tę przykrą i niewygodną przemykasz oczy i zatykasz uszy a wokoło chwalisz się jakich to masz zacnych i szlachetnych bez skazy bliskich? Jeżeli tak, to jesteś obłudnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś