Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.15, 12:41 Czy wszyscy kierowcy w Albatrosie jeżdżą jak bezmózgi? Bo się zastanawiam czy jest jeszcze raz do nich wsiadać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emanuelle Re: AlbatrosBus IP: *.unknown.vectranet.pl 09.02.15, 18:22 zawsze możesz wsiąść na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AlbatrosBus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.15, 12:29 Żeby im zwrócić uwagę, to trzeba by do nich podejść. A tak zarzucało, że człowiek ledwo stał na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AlbatrosBus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.15, 20:45 W sensie nie był przepełniony. Miałam miejsce siedzące, ale na siedząco też rzucało. Odpowiedz Link Zgłoś
akoya2 Re: AlbatrosBus 10.03.15, 17:40 JA JECHAŁEM Z NIMI W STYCZNIU, I BEZTROSKO ZOSTAWILI MNIE NA DWORCU W KRAKOWIE A BAGAŻ POJECHAŁ DALEJ. to był pierwszy i ostatni raz jak korzystałem z ich usług. Chcesz mieć przygodę jedź z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troskliwy Re: AlbatrosBus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.15, 11:01 co to znaczy beztrosko zostawili cie ? to chyba ty byłeś beztroski i poszedłeś sobie nie wiadomo gdzie i myślałeś ,że ktoś będzie cię szukał . haha . Odpowiedz Link Zgłoś