Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

IP: *.kaskada.net 25.02.15, 13:47
Może ktoś polecić firmę z Przemyśla ,która wykonuje meble kuchenne na wymiar
Obserwuj wątek
    • Gość: Driverr Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.15, 07:56
      Polecam firmę Makarowski. Dodam, że ani nie jestem pracownikiem tej firmy, ani żadnym kolegą osób pracujących. Nie ukrywam, że wcześniej sprawdziłem masę wycen po salonach i niewiele taniej było w tzw. warsztatach stolarskich przy domach. To wolałem trochę ponegocjować i dostać fakturkę z 2 letnią gwarancją na meble (osprzęt w szafkach firmy Blum - dożywotnia gwarancja) od sklepu niż firmy prywatnej, dlatego wybrałem tą firmę.
      Montowali mi meble tydzień temu. Fakt, że na 2 raty bo była mała pomyłka z blatem i jeden front nie doszedł na czas, ale wszystko i tak jest na cacy.
      Panowie w sklepie spoko obaj potrafią coś doradzić i wysłuchać "grymasów" klienta, choć proponuję ceny dobijać z Panem siedzącym lekko z tyłu.
      Panowie monterzy - pierwsza sprawa - zajeb.... punktualni, czysto, dokładnie, wszystko dokładnie spasowane, przy pracy z docinkami na bieżąco odkurzali. Jasna sprawa, że nikt podłóg później nie mył i pyłek z docinek był, ale ekipa fajna.
      Fakt, że byłem cały czas przy montażu ale w dzisiejszym czasie czego nie przypilnujesz to różnie może być.
      Allegrowym komentarzem POLECAM w 100%.
      • Gość: yayaya Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.kaskada.net 26.02.15, 08:06

Dzięki za odpowiedz
        • przemysl2010 Re: Meble kuchenne na wymiar 28.02.15, 08:15
          Stolarz w Orzechowcach!!!
    • Gość: yayaya Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 83.19.253.* 27.02.15, 15:54
      może jeszcze jakieś opinie ?
      • Gość: giorgio Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.15, 16:11
        Może.......
      • przemysl2010 Re: Meble kuchenne na wymiar 28.02.15, 08:23
        majewskistolarstwo.gogler.info/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka