Dodaj do ulubionych

Podróż do Lwowa

IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.17, 13:51
Witam,
wybieramy się z narzeczonym z Krakowa do Lwowa. Czy możecie nam podpowiedzieć czy kursują z dworca PKP busy do Medyki?
Wiem, że kiedy takowe kursowały ale to było w 2009 i nie wiem czy coś się pozmieniało :)
I jeżeli orientujecie się jaka jest cena biletu, to będę wdzięczna za taka informację.
I czy często jeżdżą busy z granicy do Lwowa? I w jakiej cenie?
Czy lepiej mieć Chrywny, złotówki czy dolary???
Będę wdzięczna za informacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dobra rada Re: Podróż do Lwowa IP: *.play-internet.pl 16.07.17, 15:21
      1. Z PKS w P-slu pojedziecie busem do Medyki 2. W Medyce przekroczycie przejście piesze 3. W Szyginiach wsiądźcie do tzw. marszruty czyli autobusu lub tez taxi i dojedziecie do Lwowa. 4. Co do waluty polecam mieć po trochę z każdego rodzaju waluty. ... To najlepsze rozwiązanie ze wszystkich możliwych. Co do kosztów dojazdu busem z P-śla do Medyki i z Szegini do Lwowa to nie jestem w stanie podać dokładnej kwoty ale nie jest to duży wydatek. Z P-ślą do Medyki bus około 4 pln , z Szegini do Lwowa marszruta czyli ten autobus uwazam ze do 10 pln natomiast taxi myśle ze około 50 pln.
    • Gość: .... Re: Podróż do Lwowa IP: *.play-internet.pl 17.07.17, 09:42
      polecam nowe polaczenie kolejowePrzemysl-Kijow...przekroczycie granice wygodnie bez stania w kolejkach...ale i samPrzemysl warto odwiedzic:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka