Dodaj do ulubionych

www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI

14.02.05, 18:31
KRADZIEŻ TABLIC (TABLICY) REJESTRACYJNYCH

WYMAGANE DOKUMENTY DO ZAŁATWIENIA SPRAWY

1. Dowód rejestracyjny pojazdu.

2. Karta pojazdu (jeżeli była wydana).

3. Zaświadczenie wydane przez właściwy organ Policji potwierdzające
zgłoszenie kradzieży tablic (tablicy) rejestracyjnych.

W przypadku kradzieży jednej tablicy rejestracyjnej należy oddać drugą
tablicę rejestracyjną .

UWAGI:

- w przypadku kradzieży tablic (tablicy) rejestracyjnych organ rejestrujący
wydaje nowy dowód rejestracyjny i tablice (tablicę) rejestracyjne z nowym
numerem rejestracyjnym oraz nalepkę kontrolną.

Tako rzecze strona urzędu miejskiego w Przemyślu ... Oczywiście mail podany
na stronie milczy i nie odpowiada na moje pytanie, dlaczego wprowadza się w
błąd obywateli ... Otóż ani słowa nie ma o tym, że w rzypadku kradzieży 1
tablicy rejestracyjnej można ubiegać się o wtórnik ... Czyżby chęć złojenia
jak największej kasy z obywatela ???

Pomijam celowość dorabiania sobie 1 tablicy ... ale chciał nie chciał ...
dodatkowy/nieplanowany koszt 30 PLN może być dla niektórych
duży/bardzoduży/ogromny* (*-niepotrzebne skreślić)

Panie Prezydencie, czy kto tam się tą stroną opiekuje, możezamiast wprowadzać
obywatela w błąd zawiesicie tam podstawę prawną, odpowiedni dziennik ustaw i
obywatel sam się na własną rękę (przynajmniej zgodnie z prawdą) dowie o
stanie faktycznym - prawnej sytuacji w jakiej się znajduje.

Chyba, że UM ma na celu dezinformowanie , a nie informowanie i pomaganie
obywatelom w sprawach jakie trapią przeciętnego kowalskiego.

Z głębokim poważaniem (za robienie mnie w balona) - wwqrviony promilek.
Obserwuj wątek
    • Gość: %%% Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:43
      Kogo do q%*y nędzy obchodzą twoje problemy z jakąś zapyziałą,gó%^&#$ą tablicą
      rejestracyjną.Jeszcze się popłacz, pajacu.
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI 16.02.05, 00:31
        To teraz wskaż , gdzie w tym wątku pisałem coś o jakiejś mojej tabloicy i
        możemy pogadać ... Jeśli nie wskażesz, zawołam Wujka Staszka - Mistrza Ciętej
        Riposty
        • Gość: %%% Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 10:45
          Nie rżnij głupa,wiesz doskonale o czym mówię.Zaśmiecasz forum i tyle.
          • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI 16.02.05, 11:20
            TO zacytuje jeszcze raz co napisalem w tym watku i wskaz prosze gdzie pisze o
            moich tablicach rejestracyjnych .
            Sugestia, moze uda ci sie to zrobic na trzezwo:

"KRADZIEŻ TABLIC (TABLICY) REJESTRACYJNYCH

WYMAGANE DOKUMENTY DO ZAŁATWIENIA SPRAWY

1. Dowód rejestracyjny pojazdu.

2. Karta pojazdu (jeżeli była wydana).

3. Zaświadczenie wydane przez właściwy organ Policji potwierdzające
            zgłoszenie kradzieży tablic (tablicy) rejestracyjnych.

W przypadku kradzieży jednej tablicy rejestracyjnej należy oddać drugą
            tablicę rejestracyjną .

UWAGI:

- w przypadku kradzieży tablic (tablicy) rejestracyjnych organ rejestrujący
            wydaje nowy dowód rejestracyjny i tablice (tablicę) rejestracyjne z nowym
            numerem rejestracyjnym oraz nalepkę kontrolną.

Tako rzecze strona urzędu miejskiego w Przemyślu ... Oczywiście mail podany
            na stronie milczy i nie odpowiada na moje pytanie, dlaczego wprowadza się w
            błąd obywateli ... Otóż ani słowa nie ma o tym, że w rzypadku kradzieży 1
            tablicy rejestracyjnej można ubiegać się o wtórnik ... Czyżby chęć złojenia
            jak największej kasy z obywatela ???

Pomijam celowość dorabiania sobie 1 tablicy ... ale chciał nie chciał ...
            dodatkowy/nieplanowany koszt 30 PLN może być dla niektórych
            duży/bardzoduży/ogromny* (*-niepotrzebne skreślić)

Panie Prezydencie, czy kto tam się tą stroną opiekuje, możezamiast wprowadzać
            obywatela w błąd zawiesicie tam podstawę prawną, odpowiedni dziennik ustaw i
            obywatel sam się na własną rękę (przynajmniej zgodnie z prawdą) dowie o
            stanie faktycznym - prawnej sytuacji w jakiej się znajduje.

Chyba, że UM ma na celu dezinformowanie , a nie informowanie i pomaganie
            obywatelom w sprawach jakie trapią przeciętnego kowalskiego.

Z głębokim poważaniem (za robienie mnie w balona) - wwqrviony promilek.
            "

Pozdrawiam
            • Gość: %%% Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 11:31
              "Buchnięto mi tabl. rej przednią i strasznie nie chce mi się tylko po nią
              jechać do domu ... Macie tam kogośznajomego, co pozwoliłby mojej rodzince
              załatwić formalności ???"
              • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI 16.02.05, 14:52
                Chyba ci się wątki pomyliły .. .w tym wątku piszę o dezinformacji (a dokładniej
                wprowadzaniu w błąd) na OFICJANEJ STRONIE UM .. więc matołku , skorzystaj z
                mojej sugestii i odpowiadaj na posty po trzeźwemu ... cytat ten przekleiłeś z
                innego wątku ...

Ehhh ... z matołami.
                • Gość: %%% Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:49
                  Zrozum wreszcie ciemny bucu, że nie chodzi tu o wątek, ten czy tamten. Istota
                  sprawy polega na tym, ze zaśmiecasz forum swoimi prywatnymi sprawami. Nie ma
                  potrzeby informowanie ogólu ludzi, że nie masz jaj. Tylko sie nie popłacz
                  chłoptasiu. Pisz na Berdyczów, tam takich jak ty wysłuchają.Amen,czyli żegnaj
                  Pamelo
                  • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: www.przemysl.pl - dział NIEAKTUALNOŚCI 16.02.05, 17:38
                    To teraz podlicz ilość postów śmieci w tym wątu , i powiedz ile procent śmieci
                    ty generujesz matołku ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka