Gość: prezes IP: *.prz.rzeszow.pl 17.03.05, 02:07 Czy zna ktos liczbe miejsc siedzacych w hali ,która ma powstac na ul. sanockiej w ramach przemyskiego centrum sportowego???chetnie przeczytam wiecej ciekawostek na temat tej hali!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anal_fabeta Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:33 to tam ma powstać jakś hala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: *.prz.rzeszow.pl 17.03.05, 17:01 www.parr.pl/index.php?tabela=tab_8_pl&name=1#oferta2 ciekawy projekt tej hali i co jeszcze dobrego to ze lodowisko ma byc przykryte....oby wszystko wypaliło.Na projektach centrum sa wyszczególnione wszystki obiekty jak i na lato tak i na zime.Jezeli wszytkie zostana wybudowane i plan zostanie zrealizowany w 100% to bedzie duzy sukces>Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: 80.51.180.* 17.03.05, 21:17 skąd na to wszystko będą pieniadze ,przecież gdyby kiedyś doszło do połaczenia powiatów ziemskiego i grodzkiego to miasto jest niewypłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łołek Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:23 z całego serca życzę powodzenia w budowaniu tego parku rozrywki!!! 3mam kciuki!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: 80.51.255.* 17.03.05, 22:30 Ja tez zycze z całego serca powodzenia.Tylko mam pytanie.Kto w tej hali bedzie gral mecze???W rzeszowie zbudowali kolosa,ale przynajmniej potrafili druzyne zrobic aby grała w wysokiej lidze i przychodziło 5 tys kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: *.prz.rzeszow.pl 18.03.05, 00:16 ja narazie zadałem pytanie czy zna ktos liczbe miejsc siedzacych!!!!!!!!!!!!!!! a inna kwestia jest to ze jezeli zarzad kochanej przemyskiej barcelonki bedzie nadal traktował sekcje koszykówki jak kule u nogi to nawet stra hala na mickiewicza bedzie pusta.A ze mamy zdolna młodziez ,wiec wystarczy troszke wiecej pieniazków i wejda do 1 ligi ,a to juz moze zapewnic frekwencje na pozimie ok 2000-2500 tys kibiców...a jak by grali jak za lat swojej swietosci to zapewniam ze i 5 tys hala była by pełna.I mały szczegół --takiego obiektu nie utrzyma sie tylko z duzej frekwencji na imprezach sportowych i opłat za treningi potrzeba tez imprez muzycznych itp..itp..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: NOWA HALA SPORTOWA 18.03.05, 09:14 Budowa hali to był pomysł byłego, nieżyjącego prezydenta miasta Sawickiego. W projekcie, który nie wiadomo czy będzie w najbliższych latach wykorzystany, po prostu nie wiemy czy będą pieniądze na budowę, utopiono mnóstwo pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: NOWA HALA SPORTOWA IP: 80.51.255.* 18.03.05, 14:43 Prezesie!Preziu uroczy, jesteś wielki!!!Troszkę pieniążków+zdolna młodzież i mamy 2000 widzów w hali.Po pierwsze musisz zostać Prezesem np.Polonii, następnie dysponentem miejskiej kasy,po wtóre musisz mieć chęci i otwartą głowę.Sądzę, ze takie przymioty masz.Do dzieła.Życzę powodzenia.Serio, to mała szansa na spełnienie takich marzeń.Jeżeli już to hala widowiskowo - sportowa o rozsądnych wymiarach.A tak inaczej, to nie lepiej zająć się modernizacją istniejących sal gimnastycznych? Odpowiedz Link Zgłoś