Dodaj do ulubionych

czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K.

IP: 80.51.180.* 17.03.05, 22:14
Wystąpił w programie Forum - wstydziłem się , że taki ktoś nas reprezentuje w sejmie.Jego wypowiedzi były tak zamotane, ze Leppera lepiej sie słuchało.Jackowski z LPR też był o niebo lepszy.Wstyd że ktoś taki nas reprezentuje!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: łołek Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:20
      niom. widziałem go. nie darzę go sympatią, ale mimo to chciałem wysłuchać jego
      racji, które rzeczywiście wydawały się zagmatwane i nie do końca sprecyzowane.
      to taki parapolityk z prowincji. żenada. :(
      • Gość: Zbychu Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.255.* 18.03.05, 14:28
        On od zawsze nie miał nic do powiedzenia.Pamiętam go jak na pewnej, znaczącej
        uroczystości oświatowej, poproszony jako wicewojewoda o powiedzenie kilku słów
        mrukną pod nosem,"a co ja mam powiedzieć" Dno.I to czeka Polske po
        wyborach,Pisy, plarformy, ligi, samoobrony!!!
        • Gość: Jur@ Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:02
          Popieram Cię Zbychu!- tym razem
        • Gość: CzytX Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.comnet.krakow.pl 19.03.05, 01:09
          Jesli wolisz SLD, to napisz do Putina o pomoc, ok?
          • Gość: Zbychu Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.255.* 19.03.05, 18:35
            Że wymieniłem te przypadki to nie oznacza, że jeszcze jeden
            uwielbiam.Pozwoliłem sobie na przekorne stwierdzenie. Masz szanowny Xczycie
            inne propozycje?Czekam, stwórz nowy "front"
            • Gość: CzytX Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.05, 00:01
              Niestety - nie ma osoby, ktora dogodzi wszystkim - bo komus bedzie musiala
              zabrac albo kogos rozliczyc za przeszlosc - polityka to fach dla "tych, co
              zarobia na niej najwiecej"
        • rychu_z_przemysla Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. 19.03.05, 16:48
          Gość portalu: Zbychu napisał(a):

> On od zawsze nie miał nic do powiedzenia.Pamiętam go jak na pewnej, znaczącej
          > uroczystości oświatowej, poproszony jako wicewojewoda o powiedzenie kilku słów
          > mrukną pod nosem,"a co ja mam powiedzieć" Dno.I to czeka Polske po
          > wyborach,Pisy, plarformy, ligi, samoobrony!!!

Za to rządzący SLD jest cacy, no może z wyjątkiem "kilku", "małych" afer...

• Gość: sony Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:17
            rychu! naucz sie czytać i rozumiec słowo pisane. Mowa jest o konkretnej osobie. Nie mieszaj pojęć. Własne frustracje wyładuj w domu lub w pracy.
            • rychu_z_przemysla Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. 19.03.05, 17:21
              Moja odpowiedź dotyczy ostatniego zdania , które napisał Zbychu.
              Czego to cię tak wkurzyło? Kto jest tym zfrustrowany?
          • Gość: Zbychu Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.255.* 19.03.05, 18:49
            Przepraszam, ale jeżeli takie coś?(sic)staje sie problemem(niekompetencja
            Kuchcińskiego)i stwarza powody do wymiany zdań, to coś jest na rzeczy.Ktoś
            rozsądny zapytał, czy"JA"oglądałem Kuchcińskiego.Odpowiedziałem, że tak!I
            napisałem to co wiem, to, czego byłem świadkiem!!Więc po co odwoływanie sie do
            SLD?Ja Kuchcińskiego nie chcę na jakimkolwiek stanowisku, bo ja nie chcę
            oszołomiastych ligowców na platformie samoobrony!!!!Wytykanie komuś różności
            bez uzasadnienia jest nieładnym zachowaniem.Jak kogoś uraziłem, przepraszam.
            • Gość: free Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.180.* 19.03.05, 22:59
              opinii podobnych do Twojej słyszałem bardzo dużo .Ale kto go wybrał? Slyszłem również o innych jego PROBLEMACH,jeżeli są prawdziwe to jakim cudem Kaczory "prawe i sprawiedliwe" to tolerują.
              • Gość: Zbychu Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.255.* 20.03.05, 02:38
                Wybraliśmy My!!!Piszesz, dlaczego Kaczory milczą? Echo dźwieku głosu ludzkiego
                jest odbierane.Echo dźwieku kaczki nie! Dlaczego?Nie wiem, ale tak jest.
                • Gość: nieżyt Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 07:45
                  Dlatego trzeba zmienić prawo wyborcze.Nie może być tak,by nami rządzili ludzie
                  przypadkowi,którzy wygrali wybory mając tysiąc pięćset głosów!
                  Przecież to jest chore!
                  • Gość: Zbychu Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.255.* 20.03.05, 08:59
                    Tak, to jest problem, ale nikt z tych domorosłych"polityków"nie chce np.poprzeć
                    ordynacji większościowej.Ryje od koryta zostały by ucięte, a to klęska.Dlatego
                    mówienie przez nich o trosce, poprawie, wyrównaniu szans, polepszeniu i co tam
                    kto chce jest bzdurą.Kiedyś Kołłątaj powiedział:"Takie będą Rzeczypospolite
                    jakie ich młodzieży chowanie" Parafrazując "..........ich rządzenie!!!"
                    • Gość: free Re: czy widzieliście dzisiaj Posła Marka K. IP: 80.51.180.* 20.03.05, 14:09
                      zobaczymy kogo tym razem dadzą na listy.Marian Majka na pewno
                      • Gość: uhu przemysycy parapolitycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:28
                        nie nawidze "polityków" z przemyśla!!!
                        • Gość: zaciura [...] IP: *.mcon.pl 20.03.05, 16:04
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: free Re: przemysycy parapolitycy IP: 80.51.180.* 20.03.05, 17:20
                            a oglądałeś program? to naprawdę była żenada.
                            • Gość: Jur@ Re: przemysycy parapolitycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:37
                              coś ty! On ogląda programy z serii "ADULT" :)
                              • Gość: uhu Re: przemysycy parapolitycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:33
                                On ogląda i słucha księdza dyrektora Muchomora z radyja Ma Ryja!!
                                • Gość: Optymista Re: przemysycy parapolitycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:35
                                  Popieram Zaciura!!! Wy popaprańcy przemyscy, jeśli tylko ktoś zaczyna być wyżej
                                  niż wasze puste łby to najlepiej go utrońcić stwierdzając, że ma
                                  jakieś "problemy" i dlaczego jeszcze Kaczyńscy go tolerują. Podajcie oszołomy
                                  chociaż jeden przykład a będzie można podyskutować, a rzucać błoto to każdy
                                  potrafi. a tak na martginesie to kojarzycie chociaż z jakiej paertii jest
                                  Kuchciński i co to ma na Boga wspólnego z Radiem Maryja (którego nie toleruję)
                                  i Marianem Majką. Jeśli chcecie się wypowiadać o polityce to może najpierw
                                  pozaglądacie do tych i owych gazet zamiasta do butelki "Mózgojeba".
                                  Pozdrawiam mimo wszystko
                                  • Gość: free Re: przemysycy parapolitycy IP: 80.51.180.* 22.03.05, 00:18
                                    Z Prawa I Sprawiedliwości , jedynej słusznej opcji w naszym mieście,
                                  • Gość: nieżyt Re: przemysycy parapolitycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:05
                                    Pozdrawiam Cię wielki Optymisto!!!
                                    A swoją drogą skąd wiesz kto i jak się zachowuje po wypiciu dawki(jak piszesz)
                                    mózgojeba?Coś mi pachniesz Zaciurą,ten sam styl i to samo chamstwo!Jedna partia
                                    czy jedna skóra?
                                    I Ty chcesz kogoś uczyć,jak się zachowywać? Wstydzę sie za takie posty na tym
                                    forum,ale cóż anonimowość.Gdyby ludzie wiedzieli ktoś zacz,w życiu nie
                                    odważyłbyś się na pisanie takich bzdur!
                                  • Gość: Jur@ Re: do optymisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:06
                                    Wy popaprańcy przemyscy, jeśli tylko ktoś zaczyna być wyżej- innych ku..w i
                                    mendow nie znam.
                                    Wal sie- nie pozdrawiam
                                    • Gość: nieżyt Re: do optymisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:26
                                      Chyba gościu jesteś niewyspany!Jakie wyżej?
                                      Nie pozdrawiaj i słusznie,bo takich pozdrowień nikt nie potrzebuje!
                                      Słownictwo nader ubogie,może jura,zaciura i optymista byście się dokształcili?
                                      Trochę ogłady i mniej chamstwa!
                                      • Gość: nieżyt Re: do optymisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:27
                                        Jura przepraszam,nie zauważyłem zmiany w tytule! :)
                                    • Gość: Optymista Re: krytykom PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:53
                                      Może i język miałem niewyparzony ale to z emocji i przepraszam. Natomiast co do
                                      krytyki poszczxególnych osób i partii (w tym PiS-u) to napierw powinniście
                                      zaczerpnąć wiedzy głębiej a nie tylko z Super Nowości czy innych gazet
                                      szukajacych sensacji. Pozdrawiam (tym razem szczerze)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka