Gość: grypsio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:32 jak i gdzie najlepiej? Oczekuję propzycji (Rzeszów i skok z pomnika cipy odpada)...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andj Re: samobójstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:32 Proponuje samospalenie na konwencji wyborczej PiS-u... Moze doczekasz sie mostu w Przemyslu? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: samobójstwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:36 Może zjeść obiad w Gromadzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: samobójstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:40 Kompleksy nie dają wam spokoju, musicie tworzyć kolejne wątki, biedaki przemyskie z 800 zł na miesiąc. Mamy polewkę z zakompleksionych palantów. Wyżywajcie się dalej, ciągle z tym samym jednym argumentem. Żałosne wieśniaki z przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: samobójstwo? IP: *.chello.pl 26.04.05, 00:55 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > Kompleksy nie dają wam spokoju, musicie tworzyć kolejne wątki, biedaki > przemyskie z 800 zł na miesiąc. Mamy polewkę z zakompleksionych palantów. > Wyżywajcie się dalej, ciągle z tym samym jednym argumentem. Żałosne wieśniaki z > > przemyśla. Kim Ty jesteś kanalio, aby wchodzić tutaj i obrazać wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smajli Re: samobójstwo? IP: 80.51.255.* 27.04.05, 20:55 a ilu osobom kompleksy dają spokój? nie tylko ludzie z Przemyśla maja kompleksy. I nie tylko w Przemyślu ludzie zyją za 800zł na miesiąc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whity Re: samobójstwo? IP: *.phil.east.verizon.net 29.04.05, 17:17 Tu przesadziles! Nie kpij,bo aby sie podpalic trzeba miec nadzwyczaj duzo odwagi !!!Mosty daja pozniej ! Znalem osobiscie Pana Ryszarda Siwca .To byl mocny facet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEGRUŚ Re: samobójstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 07:46 Wiesz jak tak czytam co TY za pierdoły wypisujesz to CHYBA BEDE ZA ABORCJĄ!!!! bynajmniej takie cymbały nie beda w przyszłości pierdół takich wypisywać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: samobójstwo? 26.04.05, 10:46 Gość portalu: grypsio napisał(a): > jak i gdzie najlepiej? > Oczekuję propzycji (Rzeszów i skok z pomnika cipy odpada)...... Ja zawsze jeśli popełniam samobójstwo korzystam z opcji potrącenia przez pociąg na moście kolejowym .... Zdjąć z "podłogi z 10 belek" i ustawić się przed nimi .. pociąg i tak nie wyhamuje a po uderzeniu spadasz do dość płytkiej rzeki. Jeśli mogę ci pomóc jakoś w realizacji, to się polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: samobójstwo? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 12:57 i się mi to podoba, że tak powiem - zabójczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: samobójstwo? IP: *.chello.pl 27.04.05, 18:34 Pomysł z mostem mnie rozwalił : ) Można jeszcze się rzucić z tarasu widokowego Wieży Zegarowej. Efekt murowany : ) Odpowiedz Link Zgłoś