Dodaj do ulubionych

chcę jechać do Lwowa

IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 18:04
Czy może ktos poda mi adresy biu podróży z Przemyśla, które organizują
wycieczki do Przemyśla????? Dzięki. Zapraszam na formu wąbrzeskie w kujawsko-
pomorskim
Obserwuj wątek
    • wook Re: chcę jechać do Lwowa 02.08.02, 18:43
      W Rynku jest informacja turystyczna, tam się wszystkiego dowiesz, ale chyba
      chodziło Ci o wycieczki po Przemyślu:)
      • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 07.08.02, 10:48
        o prosze...a ja wlasnie chce jechac do lwowa...ruszam wiec do info i jak sie
        czegos dowiem to dam znac :) podobno hotel gromada organizuje takie wyjazdy :)
        • wook Re: chcę jechać do Lwowa 08.08.02, 08:57
          PTTK organizuje ten na Waygarta, niedrogo i tez mam zamiar się z nimi wybrać
          wkrótce :)))
          • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 11.08.02, 22:40
            dzieki wook! jutro zrobie przelotke po ofertach...a moze pojedziemy razem ;)
            bede sie rozgladac...
    • Gość: xxl Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.pkp.com.pl / 172.23.10.* 14.08.02, 12:17
      Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Czy może ktos poda mi adresy biu podróży z Przemyśla, które organizują
      > wycieczki do Przemyśla????? Dzięki. Zapraszam na formu wąbrzeskie w kujawsko-
      > pomorskim
    • Gość: Veit Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 13:52
      Najlepiej i z pełnym doświadczeniem organizuje takie wycieczki przemyski PTTK.
      tel./fax (16) 678 32 74, tel. (016) 678 27 25.
      Najlepiej poprosić Pana Lucjusza Andruszczyszyna.
      Pozdrawiam
    • yhwh Re: chcę jechać do Lwowa 26.08.02, 15:59
      ja tez chce jechac...
    • rauser Re: chcę jechać do Lwowa 27.08.02, 11:02
      Jechałam w Przemysla do Lwowa, najlepiej jest...
      a) iść na dworzez PKS, kupić bilet na autobus, przygotowac się na 3godzinne
      stanie na granicy i ok. 12 czasu miejscowego jesteś na Dworcu Stryjskim. Koszt -
      15z/os.
      b) jedziesz busem do granicy w Medyce za 1 zł, przekraczasz pieszo i łapiesz w
      Szegini autobus lub busa za śmieszne pieniądze do Lwowa.
      Pozdrawiam. Uważajcie we Lwowie na portfele, my jesteśmy leżejsi o jeden po
      porocie :) Ale miasto jest przepiękne, w Polsce takiego nie ma.
    • Gość: Henryk Mucha Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:11
      Polecam:
      PTTK Przemysl. Organizuja naprawde swietne wyjazdy, pytaj o goscia o nazwisku.
      Lucjusz Andryszczyszyn , tel. 0 prefox 16 6783274.
      Pozdrawiam
      • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 30.08.02, 21:53
        oooo....przeciez to bylo kilka postow wyzej ....
        • wook Re: chcę jechać do Lwowa 30.08.02, 22:54
          ooo, a ja pojadę w odwrotnym kierunku :(
          • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 31.08.02, 22:47
            znaczy sie na zachod? francja moze? - to bylo pytanie podchwytliwe ;)
            • wook Re: chcę jechać do Lwowa 31.08.02, 22:57
              haha prawie trafiłaś, troszkę bliżej tym razem :)))
              • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 01.09.02, 22:07
                poczekaj lece po mape - sprawdze co jest blizej ;)
                • wook Re: chcę jechać do Lwowa 02.09.02, 20:33
                  hihi, chyba ktoś Ci zwinął mapę, bo długo Cię nie ma, a w tym atlasie co
                  miałaś, to gołębie pewnie tę kartkę wyrwały:)))
                  • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 04.09.02, 00:19
                    no wiesz...bo ja szukalam takiej bardzo dokladnej mapy ;)ale teraz juz
                    wszystko wiem ;)
                    • Gość: Muminek Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:34
                      No i co jest bliżej?
                      • wook Re: chcę jechać do Lwowa 04.09.02, 17:34
                        a tobie Muminku tez zginęła mapa?
                        • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 05.09.02, 00:24
                          noooo...ja juz wiem co jest blizej...i to wiem z dobrego zrodla ;)
                          • wook Re: chcę jechać do Lwowa 05.09.02, 17:35
                            hahaha, jaka cwaniara:), ale nie podpowiadaj!!
                            • Gość: Muminek Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 21:01
                              Na wschodzie czy na zachodzie?
                              A może na południu lub pólnocy :))))))
                              • gofa Re: chcę jechać do Lwowa 05.09.02, 23:46
                                hehehe cieplo Muminek cieplo...;)
                                • wook Re: chcę jechać do Lwowa 06.09.02, 20:41
                                  jak obleci cały globus dookoła to może trafi :))) to prawie tak jak w
                                  rosyjskiej ruletce:)
                                  • Gość: Muminek Re: chcę jechać do Lwowa IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 21:06
                                    Bedę strzelał ....(te kropki to seria) będziesz we Lwowie :)))))
                                    • wook Re: chcę jechać do Lwowa 06.09.02, 21:18
                                      PUDŁO !!!
                                      • Gość: Muminek pudło!? IP: *.polpak-karton.pl 07.09.02, 08:06
                                        To dlaczego piszemy o tym w temacie -"chcę jechać do Lwowa"?
                                        • gofa zzera tematy 07.09.02, 14:40
                                          dla zmylenia przeciwnika ;) trzeba watek przeczytac uwaznie hihihi ;)
                                          • wook Re: zzera tematy 07.09.02, 17:42
                                            właśnie, bo ten wątek tak cichaczem, ze wschodu zjechał na zachód:)))
                                            • Gość: Muminek Re: zzera tematy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:03
                                              Ale jadąc na wschód można się znaleźć na zachodzie ale wtedy bedzie to podróż
                                              bardzo daleko ...hihihi
                                              • wook Re: zzera tematy 09.09.02, 13:45
                                                a wtedy można by się było pokusić o "Podróż w 80 dni dookoła świata".
                                                • Gość: Muminek Re: zzera tematy IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 18:38
                                                  ale musisz mieć służącego i cała walizkę pieniedzy ;)))))
                                                  • gofa Re: zzera tematy 09.09.02, 23:47
                                                    eee tam...obleci z jedna karta kredytowa ;)
                                                  • wook Re: zzera tematy 10.09.02, 06:46
                                                    haha, ale bez służącego się nie obejdzie:)... kto będzie targał kufry, walizy
                                                    itp. duperele?
                                                  • Gość: Muminek Re: zzera tematy IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 07:27
                                                    Najmiesz dwóch tragarzy - jeden będzie tagał Ciebie a drugi twoja karte
                                                    kredytową :))))))
                                                  • wook Re: zzera tematy 10.09.02, 11:04
                                                    spoko, kartą to sam się zajmę:))))
                                                  • Gość: Muminek Re: zzera tematy IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:52
                                                    To przez ciebei bezrobocie wzrośnie... oj lepiej tak nierób ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka