IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:09
Przeglądnołem to forum i widze że większa część Przemyślan tutaj
przesiadujących uważa kibiców obu Przemyskich Klubów za odrzutek społeczeństwa
, otóż nie wszyscy (lub zdecydowana większość) żyjecie na takich gazetach jak
Fakt czy inne duperele które wszystko zawsze pokazują w złym świetle .Nigdy
ludzie nie widzą co kibice robią dobrego , zawsze tylko zadymy i zadymy
których zresztą na stadionach już nie ma , czy naprawde tak wam przeszkadza że
kibice biją się w lasach na ustawkach które są na zasadach? Czy tak wam
przeszkadza że kibice śpiewają na meczach?Nigdy nie zauważacie co kibice robią
dobrego , ile pracują by pokazać nową oprawe meczową (typu kartony , race i
inne) Uważacie że kibic to odrzutek społeczeństwa który nie robi nic innego
tylko ćpa , pije i zabija , otóż nie jest wielu kibiców którzy mają rodziny ,
a także dobre prace
Obserwuj wątek
    • Gość: DariO-Czuwaj :) Re: Kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:31
      TAK JEST!! Zgadzam sie z tym w zupelnosci! Przykladem moga byc kibice Czuwaju
      ktorzy stworzyli w ostatnim sezonie piekne oprawy na meczach z Orlem i przede
      wszystkim na meczu derbowym z Polonia2.Innym przykladem moze byc turniej
      kibicow jaki zostal zorganizowany wczoraj na stadionie Czuwaju. Byla swietna
      atmosfera, kazdy sie dobrze bawil bez wzgledu na barwy klubowe(np.byly Karpaty
      Krosno z ktorymi Czuwaj mial kiedys kose a wczoraj razem sie bawili)Obylo sie
      bez zadnych awantur.Pozdrawiam wszystkich kibicow Czuwaju i Polonii
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Kibice 31.07.05, 20:20
      Gość portalu: Polonia-Anonim napisał(a):

> Przeglądnołem to forum

Jezus maryjo ... coś ty zrobił ? Możesz napisać jakąś instrukcję ... też bym
      poprzeglondał.

> przesiadujących uważa kibiców obu Przemyskich Klubów za odrzutek społeczeństwa

Nie są to opinie forumowiczów ... to po prostu stwierdzanie faktów, i jak byś
      się nie pienił, to tego nie zmienisz.

> Fakt czy inne duperele które wszystko zawsze pokazują w złym świetle

Słabo "przeglondałeś" jeśli nie wiesz kto co czytuje na tym forum.

> ludzie nie widzą co kibice robią dobrego ,

To pokaż coś ... z chęcią popatrzymy ... lol.

> których zresztą na stadionach już nie ma ,

Czy to wynjika z tego, że nie stać was już na dojazdy na stadiony ?

> czy naprawde tak wam przeszkadza że
      > kibice biją się w lasach na ustawkach które są na zasadach?

Zasadniczo olewam to, że jesteście debilami jeśli o to chodzi.

> Czy tak wam
      > przeszkadza że kibice śpiewają na meczach?

Jeśli uiważasz to za śpiew - dlaczego nie dostrzegłem żadnego z "kibiców" w
      finale programu szansa na sukces np ... ?

> Uważacie że kibic to odrzutek społeczeństwa

Nie uważamy ... stwierdzamy.

> który nie robi nic innego
      > tylko ćpa ,

Lol ... na to większości z was nie stać.

> pije i zabija

No na to jeszcze może stać ...

> a także dobre prace

WOW ... przygniotłeś mnie teraz argumentacją.
    • Gość: takietamsobie Re: Kibice IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 20:22
      Gość portalu: Polonia-Anonim napisał(a):

> czy naprawde tak wam przeszkadza że
      > kibice biją się w lasach na ustawkach które są na zasadach?

...po co głupiemu rozum :)
      Nie, nie przeszkadza mi, niech się wytłuką nawzajem może będzie święty spokój...
      Jest zasadnicza różnica między kibicami a kibolami (takimi ktosiami którym mózg utopił sę w Sanie i z powodu jego braku wyżywają sie na innych).
      • rapapo Re: Kibice 31.07.05, 20:34
        Polonia-Anonim,
        prawda jest taka że opinią z jaką się spotkacie jest w dużej mierze waszą
        zasługą. To jest tak że przez długi czas mozolnie wypracowaliście sobie taki
        obraz. Pisząc wy mam na myśli grupy "ludzi" którzy swoim zachowaniem narazili
        wiele osób na stres, straty finansowe i moralne, utratę zdrowia a nawet życia.
        Zdaję sobie sprawę, że jest to z mojej strony pewnego rodzaju nadużycie, to tak
        jak ze studentami, nie wszyscy to darmozjady, pijaki i nieuki. Jednak z tego co
        wynika z Twojego wpisu to piszesz tylko lub w dużej mierze o takich ludziach.

Pozdrawiam :)))
        P.S. Szczytem wszystkiego były mecze (m.in. przemyski) Ad perpetuam memoriam
        Jana Pawła II, tego się nawet skomentować nie da!
    • Gość: grypsio Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:12
      po przeglondnieciu tegorz wpisó co to niby robiom kibice coś dobrego, a opiniem
      majom zszarganom przez czytelnikuw faktó chciałem od siebie dodać, rze mi nie
      przeszkadzajom rzadne tam kibice i ich óstawki po lasah oraz zawodzenia
      stadionowe.
      Nawet sie lóbie przyglondać kibicom (bo lóbiem oglondać programy na Animal
      Planet - to dla wyjaśnienia taki kanał telewizyjny)

P.S. pisze tak cobys morze zrozómiał
    • Gość: Darek Re: Kibice IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 31.07.05, 22:44
      Witam,

Znam pare osob wlasnie takich kibicow. I wbrew tej ogólnej opinii o kibolach,
      maja rodziny, dom, prace. Jak sie ich pytalem dlaczego to robia powiedzieli, ze
      lubia ten sport... no nic nie mam nic przeciwko niech sie tluka jak lubia.
      Odbiegajac troszke od tematu, byl ktos z szanownych forumowiczow na mini-derbach
      Przemysla? Watpie. A naprawde kibice Czuwaju stworzyli znakomite widowisko,
      doping przez caly mecz. Kto nie byl niech zaluje mozecie sobie poogladac fotki
      na www.czuwaj.prv.pl.

Pozdrawiam

Darek
      • rapapo Re: Kibice 01.08.05, 00:14
        Ja widziałem mini-derby w kwietniu, wspominany już przeze mnie mecz ku czci
        Jana Pawła II i widziałem jakie "kibice Czuwaju stworzyli znakomite
        widowisko"...

Pozdrawiam
        • Gość: Darek Re: Kibice IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 01.08.05, 10:51
          Wiadome bylo od poczatku, ze pojednanie kibicow jest tylko na krotki czas. Te
          kluby nie nawidza sie od zawsze i nic tego nie zmieni. A cale to pojednanie bylo
          w interesie naszego Pana Prezydenta. Wystarczy sobie wyobrazic naglowki gazet
          "Prezydent Przemysla jedna kibicow zwasnionych klubow". Ten mecz pojednania byl
          przesadzony od poczatku i kibice Polonii dobrze wiedzieli jak to sie skonczy.

Pozdrawiam
          • Gość: nieżyt Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:43
            Nie od "zawsze",być może nie pamietasz.
            Nie mniej od jakieś czasu ta "nienawiść" przybrała na sile.
            Zastanawiam się co tych durniów,mieniących się kibicami,popycha do takiego
            zachowania?
      • Gość: Z Re: Kibice IP: 80.51.255.* 01.08.05, 16:44
        Rozumiem, że wszystko cacy.Lejmy się po mordach, łammy kosci. uszkadzajmy
        golenie.Wszystko jest o key.Ale q.....a pięknie
        • Gość: Czuwaj1918Przemysl Re: Kibice IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.05, 22:32
          a mnie kompletnie nie obchodzi co mysla o nas ludzie
          nie znaja nas owszem w kazdej kibicowskiej ekipie sa ludzie ktorzy malo soba
          reprezentuja ale oni stoja z boku
          ale czy to wazne jakie ma czlowiek wyksztalcenie z jakiej rodziny pochodzi ile
          ma pieniedzy? NIE wazne co soba reprezentuje jakim jest czlowiekiem a to ze
          kocha swoja druzyne poswieca sie dla roznych dziedzin kibicowskich to jest jego
          pasja - hobby

"Jedni zbieraja znaczki drudzy chodza do kina a my sie cieszymy jak skacze
          adrenalina" EXTREME HOBBY !!!
          • Gość: nieżyt Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:15
            To znajdż sobie może inny sposób na podniesienie adrenaliny,bo to
            wasze "kibicowanie"nie przynosi chwały ani drużynie,ani miastu.
            • Gość: żaba Re: Kibice IP: 80.51.255.* 06.08.05, 17:02
              nieżyt ty sobie pewnie podnosisz adrelaline rozmową z Babcią...
              • Gość: nieżyt Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:48
                Niekoniecznie żabciu,gdyż nie mam takiej możliwości,ale napewno nie naparzam
                się z innymi gó..arzami(bo tych bezmózgowców trudno nazwać kibicami,chociaż
                sami za takich chcą się uważać).Na tym kończę bo szkoda mi czasu na tłumaczenia
                tym wyjącym troglodytom na czym polega kibicowanie.
          • Gość: tira-rira Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:16
            Gość portalu: Czuwaj1918Przemysl napisał(a):

>NIE wazne co soba reprezentuje jakim jest czlowiekiem<

Jasne, jeżeli kibicowaniem nazywacie nap...lanie się nawzajem, rozp.....anie otoczenia to faktycznie nie ważne co sobą reprezentujecie. Na łeb wam padło.
            Jakbyście byli prawdziwymi kibicami to nie potrzebne byłyby tabuny policji do utrzymania porządku...

Haha "ustawki z zasadami" - czyli dzisiaj napier....my się tylko na siekierki i nie kopiemy w głowę ale za to można łamać ręce.

Pozdrawiam KIBICÓW nie KIBOLI
            • Gość: ad tira tira Re: Kibice IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.08.05, 14:53
              nie rozumiesz tego to sie nie wypowiadaj
              normalni kibice ? a gdzie oni sa ? jak druzyna gra dobrze a jak doluje to sie
              od niej odwracaja co zaraz powiesz ze sie boja przychodzic na stadiony ? bzdura
              u nas jak i w wiekszosci druzyn w Polsce sa chuligani i co ty myslisz ze my
              bijemy kibicow ktorzy przyjda ogladac widowisko sportowe? nie! bijemy sie
              miedzy soba (hoolsVShools)i nic ci do tego
              nie my to zaczelismy nie my to skonczymy
              TYLKO CZUWAJ
              • Gość: tira-rira Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:37
                "...nie bijemy kibiców, bijemy się między sobą" - rzeczywiście nic mi do tego. Twoja wypowiedź świadczy jak płytki umysłowo jesteś. Rzeczywiście wszystko jest w porządku... Smieszny jesteś facet.
                Ile pasków masz na dresach?
      • Gość: żaba Re: Kibice IP: 80.51.255.* 06.08.05, 16:51
        Darek ja byłem na derbach stałem w "młynie" (może ktoś z inteligencji pomyśli
        że mieliłem mąke), i było jeśli chodzi o oprawe świetnie. Nikt sie z nikim nie
        prał!!!!
    • Gość: z Re: Kibice IP: 80.51.255.* 03.08.05, 18:07
      "przeszkadza, ze kibice bija się na ustawkach, w lasach, gdzie są ustalane zasady".
      Szkoda, że nie ma zasad jak eliminować zasrańców.Pozabijajcie się gó..arze!Ale nie wzywajcie pogotowia, nie absorbujcie lekarzy.Nie niszcie lasu.Oszczedzajcie wody.Czy w zamian za "ustawkę"mordobiciową, nie mozna zorganizowac "ustawki" w formie pomocy biednym dzieciom, pokazać im jak mozna spędzic wolny czas?Zastanówcie się!!!
      • Gość: Danek_Polonia Re: Kibice IP: 217.113.224.* 04.08.05, 00:19
        Czytajac te wszytskie odpowiedzi to na wymioty mi sie zbiera...mowicie ze to my
        jestesmy zli,dziwni itp...to wy jestescie dziwni...nie mozecie pojac ze
        kibicowanie swojej druzynie jest dla nas wszystkim...ale przepraszam bezmozgi
        tak maja ze niektore rzeczy nie dochodza do ich swiadomosci...a ktos napisal ze
        jestesmy debilami czy cos w tym stylu...sam jestes debilem..jak jestes tak
        dobrze wychowany,jak jestes taki madry i wszytsko wiesz to powinienes wiedziec
        ze powinno sie uszanowac czyjes poglady...a pozniej jest ze to my nie
        napinamy,ze my tylko sie wyzywamy itp a niektorzy z was sami
        zaczynaja...Pozdrawiam ale tylko kumatych...kibicow Czuwaju i Polonii...
        • Gość: tira-rira Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:49
          "nazywacie nas debilami" - skoro tak uważacie, nie będę tego kwestionował :).
          Jak zwał tak zwał. Nie jestem kibicem żadnej z drużyn. Gdy byłem małym chłopcem chodziłem z ojcem na mecze tak jak i wiele innych ojców z dziećmi - atmosfera wtedy była na meczu cokolwiek inna, było weselej, huczniej a przede wszystkim bezpieczniej. Teraz sam mając dwuletniego syna miałbym obawy co do tego by wybrać się na mecz. Resztę dopowiedźcie sobie sami.

Gość portalu: Danek_Polonia napisał(a):
          > jak jestes tak
          > dobrze wychowany,jak jestes taki madry i wszytsko wiesz to powinienes wiedziec
          > ze powinno sie uszanowac czyjes poglady

Szanuję poglądy innych osób ale napewno nie uszanuję waszych, skoro nap....anie się między dwiema drużynami uznajecie za priorytet (nawet gdy nap.....acie się honorowa, oj oplułem monitor ze śmiechu). I nie wciskajcie mi tu kitu, że dobro drużyny jest dla was wszystkim. Proponowałbym wyładowanie emocji spożytkować na innych celach - przycinaniu trawy czy sprzątaniu psich kupek nad Sanem.

Pozdrawiam "dobrze wychowany"
        • Gość: nieżyt Re: Kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:20
          To młotku nie są poglądy.Wy za normę uważacie naparzanie się gdzieś tam.W imię
          czego?Wy jestescie normalni a 99% społeczeństwa to niczego nie rozumiejący
          debile?Wam nie wystarcza rozumu by pojąć prawdy oczywiste.Na stracenie nadmiaru
          energii proponuję kamienieniołomy i to jak najszybciej.Czego serdecznie życzę!
    • piwo_nuklearne Re: Kibice 08.08.05, 01:40
      Przyłączając się do ogólnego tonu występujących tu wypowiedzi zacytuję z
      wybitnego dzieła literatury światowej, tak bardzo związanego z naszym miastem:

"Kibicu stul paszczę, bo ci w nią naszczę".

I to by było na tyle w tym wątku, w którym nasz dzielny Moralista, Pan i Sędzia
      Sprawiedliwy oraz Cenzor i Kat w jednej Osobie też się popisywał erudycją. Pa!
    • rapapo wiki 08.08.05, 20:31
      pl.wikipedia.org/wiki/Czuwaj_Przemy%C5%9Bl
      pl.wikipedia.org/wiki/Polonia_Przemy%C5%9Bl
      Pozytyw!
      Pozdrawiam!
    • angelshidetheirfaces Re: Kibice 09.08.05, 16:18
      No proszę! Dlaczego ten wątek nie jest ocenzurowany? Toż nienawiścią i
      gloryfikacją przemocy aż zionie!
      • paliwo_alternatywne Re: Kibice 29.05.06, 23:25
        Bo, kurna, nie! I jusz!
        • angelshidetheirfaces Re: Kibice 29.05.07, 15:40
          Wydobyłam ten wątek tylko gwoli przypomnienia swobodnego stosowania regulaminu
          forum.
          • Gość: fakir Re: Kibice IP: 82.160.30.* 29.05.07, 16:15
            Dam przykład. Kilka dni temu 150 osobowa grupa "kibiców" Polonii Przemyśl
            wracała z meczu wyjazdowego z Przeworska. Niedaleko za stacją "Zasanie"
            usłyszeli gwizdy a następnie lawinę kamieni w stronę pociągu. Okazało się, że
            byli to ponad 20 paroletni "kibice" Czuwaju. Po prostu żenada. Wy macie chyba
            mózgi na poziomie dziecka z podstawówki. Was powinno się w specjalnych gettach
            zamykać, byście się mogli tam w spokoju tłuc. Niedorozwinięci debile.
            • piwo_nuklearne Re: Kibice 29.05.07, 19:36
              No proszę! Od pierwszego postu w tym wątku upłynęły dwa lata, a rozmowa, jak
              gdyby nigdy nic, toczy się jak przerwana pół godziny temu.
              • piwo_nuklearne Re: Kibice 14.08.07, 23:59
                Jakże aktualne! A proszę zobaczyć na datę pierwszego wpisu.
                • Gość: grypsio Re: Kibice IP: 80.51.122.* 15.08.07, 08:46
                  kibice nie ewolują to i wpisy nie ewolują, a kibicki to pewnie
                  owulują
                  • Gość: znany Re: Kibice IP: 80.50.236.* 15.08.07, 09:49
                    ja wam cos się postaram uświadomić. Ton wypowiedzi z obu stron jest
                    typu militarnego i zarówno kibice jak i antagoniści gdyby sie
                    spotkali to na 100% jestem pewny efektu podobnego do meczowego
                    spotkania. mentalnośc podobna jak dwie krople! ci by tłukli w imię
                    swojejego klubu tamci by tłukli w imię durnej poprawności. Nie
                    ptzesadzajcie z tym okaleczaniem czy wręcz mordowaniem bo tych kilka
                    siniaków naprawdę nie jest zagrożeniem życia! zacietrzewienie obu
                    stron jest jednakowe i zalezy od indywidualnego oglądu problemu. W
                    rzeczywistości nie ma uzasadnienia. A większość rozrób jest
                    prowokowana np. przez nieuczciwych sędziów. Kto się nie wkórzy gdy
                    sędzia wziął w łapę i za wszelką cenę usiłuje dowieść że nie za
                    darmo. Prowokowanie ma na celu uzyskac walkower. I tu naprawdę
                    trzeba silnej zbiorowej dobrej woli. ALE TO JEST NIEZMIERNIE
                    TRUDNE!!!
    • paliwo_alternatywne Re: Kibice 08.08.08, 19:40
      Był ten wątek kiedyś tu, no i znów jest. Wskrzeszony. :)
      Pasuje jak ulał do tego sąsiedniego bełkotu w wątku o jakiejś
      świętej wojnie itp. pierdołach.
      • angelshidetheirfaces Re: Kibice 19.02.09, 23:13
        Natknąwszy się przypadkiem na ten historyczny wątek... up. Chyba już
        nie ma drugiego tak starego na forum - pierwszy wpis prawie cztery
        lata temu.

• piwo_nuklearne Re: Kibice 29.03.09, 11:28
          I znów aktualny. Co nie?!

• Gość: czytelnik Re: Kibice IP: *.ptvk.pl 29.03.09, 11:52
            Jak najbardziej.
            Od kiedy to las mamy w centrum miasta?

Do waszych napie....nek w lasach czy gdzie się tam pałujecie... heh... nie
            mam/mamy jako mieszkańcy nic. Możecie się nawet zabijać itp. Ale nie w centrum
            miasta! Utrudniając życie normalnym mieszkańcom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka