Dodaj do ulubionych

Do p.Chomy!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:29
Od dwu dni,leży przewrócona budka telefoniczna przy ul.św jana,vis-a-vis
kościoła Salezjanów.Telekomunikacja ma to w głębokim poważaniu!Straż Miejska
i Policja również!Panie Choma,czy Przemyśl to miasto bezpieczne?Tabuny ok.20-
tu osobników robią co chcą.Czy na nich nie ma sposobu?Gdzie są stróże prawa?
Czyżby się bali grupy wyrostków?Budka ta jest zdemolowana po raz kolejny,nie
otrzmal pan wiadomosci od podleglych sluzb na temat ekscesow!Moze warto
zainteresowac sie stanem bezpieczenstwa w miescie!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Do p.Chomy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:27
      Jeśli możesz to zgłoś fakt przewróconej budki do służb TP, prezydent nie ma nic
      wspólnego z TP.

Pozdrawiam,
      Jacek
      • Gość: z Re: Do p.Chomy! IP: 80.51.255.* 16.10.05, 12:05
        A wydawało mi się, ze chodzi o bezpieczeństwo w mieście, a nie o Tepsę.
        • Gość: komandos Kaczyński zrobi porządek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:01
          To jest pewne, pokazał co porafi gdy był Ministrem Sprawiedliwości
          • Gość: Dra Re: Kaczyński zrobi porządek! IP: *.mcon.pl 16.10.05, 15:57
            Kaczyński ma Was w du_pie tak jak i cala reszta chamów z sejmu. A co do Chomy i Straży miejskiej to jest prawdą, że przy takiej obsadzie Straży, w Przemyślu powinno być bezpiecznie. I Choma jak przestanie lizać du_pę Michalikowi i seminarzystom to może raczy zauważyć ten fakt. Nie wiem ilu teraz pracowników "zatrudnia" Straż Miejska, ale myślę , że nadal ok. 60 nierobów (nie wszyscy, bo znam i takich co nie boją się przejść z pałą po blokach i porozpędzać towarzystwo). Za to ważne jest, że kasują młodych pijących piwko na ławkach i przechodzących na czerwonym świetle, bo tych się nie boją.
            • Gość: z Re: Kaczyński zrobi porządek! IP: 80.51.255.* 17.10.05, 10:46
              Celna uwaga z włazidupstwem i lizusostwem czarnym księciom.Zreszta żadna
              procesja, czy inna koscielna uroczystość(a tych w bogatym Przemyslu dostatek)
              nie odbedzie sie bez udziału "trójcy"prezydenckiej.
    • Gość: iwan Re: Do p.Chomy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:28
      Straz zatrudnia obecnie 53 osoby 4 to obsługa 10 to dyrekcja 5 szymonów w
      Urzędzie to juz prawiw 20 po ulicy nie ma komu chodzić a TY piszech że budka
      lezy dwa dni jeszcze trochę poleży bo nikogo to nie interesuje a tym bardziej
      grupy małolatów niszczących wszystko co popadnie po co sie narażać niedawno w
      poniedzialek straz pregrała proces z byłym pracownikiem i musi zapłacic
      odzkodowanie z naszych podatników pieniędzy. Pewnie rappapo zaraz to wykasuje
      ale to wszystko prawda a prawda ekipę rzadząca miastem boli.
      • piwo_nuklearne Teraz bedzie dobrze. 17.10.05, 11:27
        Strazzatrudniaobecnie53osoby4toobsługa10todyrekcja5szymonówwUrzędzietojuzprawiw
        20poulicyniemakomuchodzićaTYpiszechżebudkalezydwadnijeszczetrochępoleżybonikogoo
        nieinteresujeatymbardziejgrupymałolatówniszczącychwszystkocopopadniepocosienaraż
        aćniedawnowponiedzialekstrazpregrałaproceszbyłympracownikiemimusizapłacicodzkodo
        wanieznaszychpodatnikówpieniędzy.Pewnierappapozaraztowykasujealetowszystkoprawda
        aprawdaekipęrzadzącamiastemboli.

Teraz lepiej. Sens tekstu dokładnie ten sam, a czyta się łatwiej, bo nie trzeba
        się zapowietrzać w miejscach spacji. Tylko piwko Ci troszku interpunkcję
        poprawiło, bo piwko lokalną Sorbonę kończyło i wie jak trudno czytać na głos z
        tymi dziurami pomiędzy literami.
        A Ty, Iwanku, jaką Sorbonę zaliczyłeś?
        • Gość: iwan Re: Teraz bedzie dobrze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:07
          nie wiem po co Ci to widzieć jaką sorbonę kończyłem do niczego Ci się to nie
          przyda ja tylko przedstawiłem problem dlaczego nie ma patroli na mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka