Gość: voyto IP: 212.160.138.* 06.12.05, 15:29 jako że mamy grudzień i odliczanie już się rozpoczęło postanowiłem rzucić na taśmę sylwestrowy wątek. I od razu mam pytanie - czy dysponuje ktoś aktywnym linkiem do stronki klubu Szalony Młyn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opserwvtor Sylwester w Rynku 09.12.05, 14:09 To jeszcze istnieje ten klub? OffTopic: Tegoroczny sylwester w Rynku będzie w stylu lat 60. ŻP pisze że być może restauratorzy będą mogli sprzedawać alkohol w postaci grzanego piwa lub wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarus Re: Sylwester w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:56 Stronka Szalony Młyn powinna być pod adresem www.szalonymlyn.net ale coś im nawaliło. > OFFtopic > Tegoroczny sylwester w Rynku będzie w stylu lat 60. Czyli Sex Drug and Rock and Roll :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Sylwester 2005/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 04:22 strona "Szalonego mlyna" od jakiegos czasu nie dziala. nie wime jakie ceny na sylwestra tam beda ale wiem ze w singu 80 zl od osoby w tym stolik, szampan i cos do jedzenia. w trzeciej przemyskiej dyskotece Iluzji bedzie na pewno taniej ale jeszcze nie ma informacjio o cenie Odpowiedz Link Zgłoś