Gość: Stanisław Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:32 Czy właścicielom psów nie jest wstyd jak ich pupilek - za przeproszeniem - sra na chodniku w miejscu publicznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zniesmaczony Re: Właściciele psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:42 Odpowiedź: Właścicielom psów na pewno nie jest wstyd, że ich pieski srają na trawniki i chodniki. Wielokrotnie zwracałem uwagę takim osobom, a za każdym razem słyszałem od głupich i tępych właścicieli piesków, że to nie moja sprawa, "spadaj dupku", pies gdzieś musi się załatwić (swoją drogą jak musi to niech się załatwi właścicielowi w łóżku do pościeli). Tragedia jednym słowem. A straż miejska będzie jakieś akcje dotyczące uświadamiania właścicieli piesków by posprzątali po swoim pupilu. A powinni wpie..ć mandaty w wysokości 500 zł za każdym razem, to na pewno tępawi własciciele piesków zastanowiliby się następnym razem wychodząc z pieskiem na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Właściciele psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:47 Art. 54. Kto wykracza przeciwko wydanym z upoważnienia ustawy przepisom porządkowym o zachowaniu się w miejscach publicznych, podlega karze grzywny do 500 złotych albo karze nagany. Jest jeszcze jedno pytanie kto to zrobi ponieważ u nas na osiedlu nie widzialem zadnego straznika od kilkunastu miesięcy i ogłaszanie akcji w prasie nic nie da trzeba brać się za robotę zima się skonczyła juz ciepło pora wyjść za biurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczysława Anioł Re: Właściciele psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:18 A po jaką ch****ę ty Stasiu takiego srającego - za przeproszeniem, pupilka wyprowadzasz na spacer. Każ mu się wysr.. - za przeproszeniem , w domu albo spraw sobie niesrającego - za przeproszeniem, i wtedy nie będziesz musiał wychodzić na chodnik i się wstydzić. Co ciebie Stasiu obchodzi cudzy wstyd? O swoje morale Stasiu dbaj. Odpowiedz Link Zgłoś