01.02.03, 21:16
Wróciłem! wszyscy którzy jesteście związani od początku istnienia forum
Przemyśl proszę się zameldować i zaczynamy robotę, dość leniuchowania, dąsów
i tym podobnych rzeczy. Zartujmy, bawmy się i piszmy - też oczywiście na
poważne tematy, i tu apel do gofy, gosi-s, muminka, małopolanina ssaczka
(chyba całkiem zaginął) m.a.r.y.s.i i innych którzy tak wspaniale wspierali
to forum. * WSZYSCY FORUMOWICZE ŁĄCZCIE SIĘ*
Obserwuj wątek
    • gofa Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 21:21
      Niech moc będzie z nami :)))
      • wook Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 21:47
        Już tą moc czuję, a co z innymi???? :)))
        • gofa Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 21:52
          a inni obudzą się ze snu zimowego i też się zjawią :)
          • wook Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 22:06
            A może by im trąbnąć jakąś dużą trombą, bo według mnie dalej śpią, hihhi
            gofciu zaczynamy grać na tej samej nucie!!!! :))))
            • gofa Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 22:14
              Dajmy im czas do jutra wieczór, potem zatrąbimy ;)
              • wook Re: Uwaga!!!! 01.02.03, 22:34
                Zgoda, trąbimy trąbolą(to tak głośno trombi :))))
                • gofa Re: Uwaga!!!! 02.02.03, 00:14
                  ale musimy pamiętać o jednym... uderz w stół a nożyce się odezwą, ciekawe kto
                  tym razem....
                  • wook Re: Uwaga!!!! 02.02.03, 15:53
                    no cóż trudno... taki już nasz los :))), ale jak się bawić to się bawić:)
                    • gofa Re: Uwaga!!!! 02.02.03, 21:49
                      i nie żałować sobie! a co!!! niech zazdroszczą ;)
                      • Gość: skuter Re: Uwaga!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:51
                        Byłem tu.
                        • fazi Re: Uwaga!!!! 02.02.03, 22:55
                          fazi^ też tu był, ale miał trochę męczącą podróż dzisiaj i oczka mu się same
                          zamykają. Kawały opowie kiedy indziej.
                          Pozdrowienia
                          • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 17:35
                            fazi oczka najlepiej trzyma się na zapałeczkach :)))
                    • Gość: Muminek Re: Uwaga!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 21:51
                      Całą noc do rana ostro balowałem,
                      Tak że pragne dzisiaj odpoczynku trochę,
                      Lecz wasz hałas chyba przez sen usłyszałem,
                      Wchodzę na to forum i widzę Wooka oraz Gofę.
                      Witam was serdecznie tutaj moi mili,
                      I cieszę się z tego żeście powrócili. :))))))))))))
                      • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 00:10
                        a ja dzisiaj jestem pierwsza ;) zaczynamy nowy tydzień... :)
                        • Gość: asda Re: Uwaga!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 12:02
                          A ja dzisiaj jestem drugi.Jestem ciekaw czy watek, ktory w zalozeniu mial
                          dotyczyc "zywotnych" problemow naszgo miasta przeistoczy sie w kolejny nic nie
                          wnoszacy? Pozdrwiam
                          • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 17:41
                            a widzisz już jest trochę wicej ludzi i co Ty na to???
                      • gosia-s o żesz ty Muminek... 03.02.03, 13:15
                        Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Całą noc do rana ostro balowałem,
                        > Tak że pragne dzisiaj odpoczynku trochę,
                        > Lecz wasz hałas chyba przez sen usłyszałem,
                        > Wchodzę na to forum i widzę Wooka oraz Gofę.
                        > Witam was serdecznie tutaj moi mili,
                        > I cieszę się z tego żeście powrócili. :))))))))))))

Ja też tu jestem - i nie tylko tutaj, szyja mnie boli od rozglądania się za
                        Tobą. Wracaj na stare śmiecie, piorunem!
                      • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 17:39
                        Myśmy powrócili....
                        Muminku dość rządów kapturowych-do roboty:)))
                        Rymy zostawimy na inny czas haha:)
                        • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 18:30
                          ha! a tym co potrzebuja wątków wnoszących COŚ polecam zakładanie i
                          dyskutowanie "na" takowych... forum jest też od
                          tego :)
                          • Gość: asda Re: Uwaga!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 18:53
                            Ale z tych COS wnoszacych watku dzieki kilku malozabawnym osobom po chwili robi
                            sie cos a noe COS i NIC z tego nie wynika, niestety :)
                            • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 18:56
                              cóż... taki urok forum... i forumowiczów... ;)
                              • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:08
                                no i mamy pierwszą osobę po uderzeniu w stół:))) nie trzeba było długo czekać,
                                ale to ciekawe krytykować każdy potrafi ale nikt z tych osób nie potrafi nic
                                nowego włożyc mimo pewnych prowokacji :)))Widać z tego że na forum pojawiają
                                się sami krytykanci:)))którzy w dodatku niewiele mają do powiedzenia.
                                • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:22
                                  ale ja myślę że asda nie miał nic złego na myśli, dlatego będzie z nami, mimo
                                  nic nie wnoszących wątków, będziesz? :)
                                  • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:25
                                    ha! to musi być znamienny post bo mimo, że jest 19:25 pokazuje się przy nim
                                    19:59, też to macie????
                                    • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:30
                                      u mnie 18.53
                                  • Gość: asda Re: Uwaga!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 19:26
                                    Na piekne kobiety zawsze mozna liczyc, ze zrozumieja, dziekuje. To teraz pojde
                                    poczepiac sie na nastepny watek :)
                                    • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:28
                                      to super, tylko szkoda że nie wiem na który:)))
                                      • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:31
                                        ha! nie wiedziałam, że przez monitor tak ładnie wyglądam ;) lecę poprawić
                                        makijaż i ustawię się teraz z profilu, ale może na innym wątku ;)
                                        • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:49
                                          chyba Cię zauważył, czyżby coś się rozmazało:)))
                                          • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:51
                                            tak myślisz? czekaj... może to halny fryz rozwiał... momencik.... juz...
                                            lepiej? ;)
                                            • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:55
                                              już lepiej... ale ten kosmyk za lewym uchem jakoś dziwnie wypadowuje:)i z
                                              prawej rzęski troszeczke tuszku sie wykruszyło:)
                                              • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 19:58
                                                zauważyłeś??? wook! natychmiast odsuń się od monitora!... tak... jeszcze
                                                troche... jeszcze zauważysz inne "mankamenty" ;)
                                                • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 20:00
                                                  już nic nie widzę, kurza ślepota toż to wieczór, to tylko maja wyobrażnia
                                                  wybacz :)))
                                                  • gofa Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 20:01
                                                    ha! tak myślałam... no bo skąd ten kosmyk??? ;)
                                                  • wook Re: Uwaga!!!! 03.02.03, 20:25
                                                    hm...! no właśnie skąd ten kosmyk? :))) co innego teń cień na powiekach w
                                                    dziwnym kolorze, a może to słońce zza firanki daje takie refleksy:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Uwaga!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 21:20
                                                    To starszne!!! Wook skąd ty o tej porze wziąłeś słońce zza firanki? :))))))))))
                                                  • gofa Re: Uwaga!!!! 04.02.03, 15:53
                                                    ha! może wook je tam trzyma? ludzie różne rzeczy za firankami trzymają... ;)
                                                  • wook Re: Uwaga!!!! 04.02.03, 18:15
                                                    ale śmieszne!!!! :))))))
                                                  • gofa Re: Uwaga!!!! 04.02.03, 20:18
                                                    wook... ale serio, jak masz za firanką, to daj trochę, bo u mnie dzisiaj
                                                    słońca jak na lekarstwo :)
                                                  • wook Re: Uwaga!!!! 05.02.03, 18:13
                                                    muszę Cię rozczarować, u mnie tyż nie ma słońca za firanką, haha pewnie
                                                    dlatego że nie ma firanki:)) i tu jest klops skąd więc były te refleksy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka