mastryl 19.08.06, 13:08 gdzie można tanio i solidnie zamówić okna z pcv ?? kogo polecacie ja słyszałem o drutexie na Konarskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abba jozef Re: OKNA Z PCV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:05 Firma DAKO na K.Augusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: OKNA Z PCV IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 20.08.06, 00:21 Ja równiez polecam DAKO :] Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: OKNA Z PCV 20.08.06, 12:55 ja robiłam w oknotermie, wynegocjowaliśmy niezłą cenę. z okien jestem zadowolona, z roboty mniej. bywają też kłopoty z serwisem - cieżko zmusić kogokolwiek, żeby przyszedł w umówionym wcześniej terminie. podobają mi się okna dako, i naprawdę piękne są te z Vidoku. ale i cenę mają sporo wyższą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: OKNA Z PCV IP: *.ptvk.pl 25.08.06, 22:29 Chciałbym nieśmiało przypomnieć, że powszechnie używany w Polsce skrót PCV jest błędny. Prawidłowo powinno być: PVC (polyvinyl chloride)lub PCW (polichlorek winylu). Jeśli chodzi o okna to polecam REM II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: OKNA Z PCV IP: *.ptvk.pl 26.08.06, 10:50 REM II jest o.k. Nie ma z nimi problemu. Poszukaj inne okna bezpośrednio u producenta w Lubaczowie (bodajże firma KSM). W Przemyślu zedrą z Ciebie prowizję (BOZ np), a w Lubaczowie utargujesz może i do 20% (zależnie od ilości i kształtu okien - typowe lub niestandardowe). Niezapomnij też o funkcjach okien - ważne jest rozszczelnienie, bez żadnych filtrów bo są g. warte, ale żeby mieszkanie nie pleśniało to okna muszą mieć tę funkcję. Jeżeli masz pytania to pisz, bo przerabiałem ten temat i jako kupiec i jako sprzedawca. Pamiętaj o wkalkulowanej cenie rabatu w sprzedaż, czyli np firma Vidok daje 35% upustu i takie tam pierdoły, ale pytaj o rabat faktyczny dla Ciebie. Dobre są okna firmy Fakro, do drewnianych dopłacisz niewiele więcej. Przejdź się do Gajdaxu (?) na Konarskiego - można zbić cenę, montują okna i niesłyszałem żeby były z nimi problemy. Odpowiedz Link Zgłoś