Dodaj do ulubionych

Demon oszołom czy spoko koleś?

IP: *.mcon.pl 05.09.06, 20:38
Jak myślicie... obserwuje jego działanie na forum i mam już wyrobione zdanie
na jego temat i nie jest ono pozytywne, niestety.

Pytanie do pozostałych forumowiczów co Wy o nim sądzicie? Piszcie i oceńcie
tego największego ducha nieczystego tego forum, jak też każdego innego, na
którym się pojawia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Imac Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.chello.pl 05.09.06, 22:18
      1. Demon nie lubi PiS-u, choć się od niego niewiele różni.
      2. Demon żyje polityką i nie rozumie, że nie każdy ma na to ochotę
      3. Demon nienawidzi ludzi ludzi związanych z przemysl24.pl
      4. Demon sam prowadzi swoją amatorską stronkę o Przemyślu
      5. Demon usiłował kiedyś ukraść ludziom z przemysl24.pl nazwę, tworząc "przemysl24h"
      6. Demon nie potrafi się poprawnie posługiwać językiem polskim (vide:
      "najbardziej ciekawe zapytanie")
      7. Demon darzy szczególnym uwielbieniem radnego M. Rząsę i wiceprezydenta
      Lewandowskiego, których wychwala wszędzie, gdzie tylko może

To raczej nie jest post nt. "co ja o nim sądzę", a są to fakty, przydatne
      wszystkim demonologom :-)

Ja sądzę, że Demon należy do grupy osób, które uaktywniają się na różnych forach
      na czas wyborów i które po wyborach znikają, a przynajmniej mam taką nadzieję
      (popartą długoletnim doświadczeniem).
      • Gość: Demon1903 Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:37
        WITAM OSZOłOWMY Z P24:)

-1. Demon nienawidzi PiSu jak i ludzi z nim związanych w Przemyślu.
        -2. Demon nie żyje polityką ale krew go zalewa na szerzące sie bezprawie i
        "rządy" PiS-u po którym to długo trzeba będzie wszystko naprawiać!
        -3. Demon nielubi ludzi ludzi związanych z przemysl24.pl !!! Szczególnie tych co
        o nim tu wymyślają....
        -4. Demon ma stronę z grafiką: www.omenart.to.pl/prace i serwis NIEZALEŻNY:
        www.eprzemysl.info
        -5. Demonowi zarzucono ( Norek - porębaniec z P24) kiedyś, że domena o nazwie
        przemysl24h.to.pl (wolna!) została "ukradziona P24 ! Demon ma swój własny host i
        olewa to co beztaleńcia o tym sadzą oraz chyba uruchomi serwis Przemysl24h na
        swoim serwerze...
        -6. Demon potrafi się poprawnie posługiwać językiem polskim (vide:
        "najbardziej ciekawe zapytanie") to odzywka koputerowa, Demon już "siedzi w
        temacie kilkanaście dobrych lat i odzywki komputerowe typu: "zapodaj" zassij"
        nie znają laicy typu tych co to piszą...
        -7. Demon darzy szczególnym uwielbieniem radnego M. Rząsę i wiceprezydenta
        Lewandowskiego jak i kilku innych , których wychwala wszędzie, oraz kolegów z
        SLD, i jest ich fanem a szczególnie J. Zapotockiego <lol>. Uwielbia też
        wszyskich co stanowczo krytykuja PiS i maja dość jego rządów.
        -8. Demon uważa, że Rząsa jak i Lewondowski o wiele więcej by zrobili dla
        Przemyśla od Pana Chomy, gdyz wyznają oni zasade rozdziału państwa od kościoła.
        -9. Demon jest niezależny i krytyki sie nie boi. To co robi robi nie dla
        siebie, ale jest to zawsze jakaś forma prostestu, nawet przeciw takim jak Imac i
        "anonimowy" user z P24...
        -10. Demon kiedyś był forumowiczem P24 ale doszedł do wniosku że tam jest
        "prywatny folwark" admina i nie widząc konkretnych dyskutantów pożegnał się z
        P24 juz dawno.
        -11. Demon nie uczestniczy po forach bo jako takich o Przemyślu nie ma po za
        tutejszym. Demon "siedzi" na "Joomla-Forum" i "Post-Nuke" forum bo to uważa za
        ciekawe i interesujące.
        -12. Demon uważa że takich jak Ci co piszą tutaj na forum głupoty pod jego
        adresem trzeba ignorować bo przebija przez nich głupota i zwykła zazdrość. Tacy
        są zdolni do wszystkiego, nawet własne ciało sprzedać...
        -13. Demon czeka na wybory i modli sie o szybki "koniec" PiS-owskiej kolalicji a
        tym samym wcześniejsze wybory, w których to juz PiS napewno nie zwycięzy.
        -14. Demon dziękuje za reklamę! Tego mu było trzeba. Jak to nazywaja przedmówcy
        jego "amatorska" strona, zwana przez innych samego serwisem ma "grubo" ponad
        1000 odwiedzin dziennie i jest się czym pochwalić, gdyz Demon nie ma tam
        "pętackiego forum" jak na P24 ale zwykły "Niezależny Serwis Przemyski", który
        to jako jedyny w Przemyślu publikuje to co widać w odróznieniu od tego jednego
        co jest jeszcze, nie liczącz miejskiego zależnego pod każdym względem.

P.S
        Demon zaprasza wszystkich chętnych do współpracy. Ludzie o podobnych poglądach,
        których tutaj dużo będą mile widziani.
        Dyskrecja zapewniona!
        • Gość: gość portalu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 05.09.06, 23:46
          1000 UNIKALNYCH odwiedzin z różnych adresów IP czy 1000 odsłon? Bo to dwie różne
          sprawy. Jedna unikalna wizyta może składać się nawet ze 100 odsłon.
          • Gość: Imac Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.chello.pl 06.09.06, 00:30
            -6. Demon potrafi się poprawnie posługiwać językiem polskim (vide:
            "najbardziej ciekawe zapytanie") to odzywka koputerowa, Demon już "siedzi w
            temacie kilkanaście dobrych lat i odzywki komputerowe typu: "zapodaj" zassij"
            nie znają laicy typu tych co to piszą...

-11. Demon nie uczestniczy po forach bo jako takich o Przemyślu nie ma po za
            tutejszym.

Te dwa punkty wykluczają się wzajemnie. Od kiedy to "uczestniczy się po (czymś)"

Poza tym... Dziwne, że tego nie zauważasz, ale odkąd tu jesteś, nie pojawiają
            się już inni stali bywalcy i uczestnicy tego forum. Ostatnio nic się tu nie
            dzieje. Przybywa zaledwie kilka postów dziennie. Wszystkie tworzone przez Ciebie
            wątki są podobne i skupiają się wyłącznie na przemyskiej polityce. Zmieniłeś to
            forum w swój mały, prywatny, polityczny folwark.
            Sam nie stosujesz się do jakichkolwiek reguł. Wprowadziłeś nowe zwyczaje,
            wzajemna agresja i wyzwiska są częste w Twoich wątkach, co wczęsniej zdarzało
            się tutaj bardzo sporadycznie.
            Skoro jesteś takim geniuszem, to nie rozumiem dlaczego, na swoim jakże obleganym
            "serwisie" nie uruchomisz forum? Będziesz sobie dobierał userów o odpowiednim
            światopoglądzie, pisał na interesujące Cię tematy. Forum P24 Ci się nie podoba,
            to forum (niestety) Ci się podoba - ponoć ze względu na ludzi, którzy chyba tej
            fascynacji nie podzielają, bo stąd uciekają.
            • Gość: gość portalu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 06.09.06, 00:44
              nowe forum ktore istnialo zaledwie kilka godzin tez mu sie nie spodobalo... co
              tu od takiego wymagac...

Aha, Demon - pisze sie "poza tym" a nie "po za tym". To odnosnie punktu szostego.
            • Gość: gosc portalu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 06.09.06, 00:46
              aha, a co mysle o demonie? Czasami napisze cos sensownego. Ale tylko czasami. To
              tak jak zepsuty zegarek ktory dwa razy na dobe wskaze poprawna godzine...
          • Gość: P Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.09.06, 14:53
            Demon to oszołom który nie cierpi PIS-u.
    • Gość: zbychu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 06.09.06, 05:12
      Ty demon nie zadawaj pytan na swój temat.Nabrałes ich.Że jesteś niespełnionym
      kretynem to fakt.Ale po co Ci ocena?
      • Gość: hmmmm Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:36
        Demon miał swoje forum - na którym liczba użytkowników oscylowała coś w okolicach 3 osób (wszystkie to demon tylko w trzech wcieleniach). Tam po prostu admin rozmawiał sam ze sobą.
        • Gość: demonolog Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:44
          Oszołom - bez dwóch zdań. :)
          To przykład rasowego trola który karmi się skandalem. Starszy sfrustrowany
          człowieczek któremu już pewnie nie wszystko wychodzi, a swoje żale wylewa na
          innych w postaci pomyj jakie tu często w swoich wypowiedziach prezentuje.
          • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 07.09.06, 15:50
            tak no coz, wypowiadac sie o tym jakze dobrze mi znanym Panu nie musze bo idze ze wszyscy juz go dobrze poznali;]
            jego "niezalezny" pseudo-serwis posiadal dokladnie 7 zarejestrowanych ludzi na forum, a gdy wytknalem mu ze probuje sie podszywac pod p24 to najpierw zaczal kasowac posty a pozniej zamknal forum, no ale przeciez "demon nie boi sie krytyki":D
            a jego serwis to po prostu polityczne informacje nic wiecej, nie ma tam tematow ktore obchodzilyby zwyklych nie zwiazanych z polityka ludzi

co do tego 1000 odwiedzin dziennie to a) uwazam ze sciemnia i b) nawet jesli to prawda to jest to pikus w porownaniu do statystyk p24;>

korzystajac z okazji zaspamuje: www.przemysl.edu.pl dla tych ktorzy jeszcze nie znaja:>
            • Gość: Sympatyk "Demona" Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:28
              Znam Demona osobiście tak samo jak Lisa i Radoosa, Łysego oraz Cyborga i wielu
              innych...
              Czy Wy z P24 (bo tylko Wy piszecie pod innymi nickami w tym - Demona temacie)
              chcilielibyście aby tylko P24 istniało po za oficjalna stroną miasta w
              Przemyslu? :)Przecież to srona jak i forum wyłącznie dla młodzieży, tak jak
              pierwsza lepsza kawiarnia, gdzie każdy klient mile widziany.
              Chwali się że jest jeszcze serwis oprócz Was i to serwis który powstał kwietniu
              czyli pół roku przed otwarciem strony P24, gdyz do tego czasy istniało samo
              forum. Zresztą napisały o tym "Nowiny" a 'ePrzemysl" nazywał się wtedy "Kameleon".
              www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051013/PRZEMYSL/51012012
              Panowie z tego co tu widzę z Was bije blask nienawiści i zazdrości chyba też...
              W jakim celu Wy to wszysko piszecie? Co chcecie przez to siągnać?
              Demon i tak ma to w 4 literach i tylko się cieszy. Co do liczby odwiedzin to
              chyba sie mylicie, gdyż PageRAnk 3 zlicza od 1000 - 10000 a strona postawiona na
              "Joomli" ma swój moduł do tego, tak że mowy o pomyłce być nie może. To że P24 ma
              więcej odwiedzin (tylko forum a nie strona robi tam robotę) się chwali, ale czy
              P24 faktycznie "odważyło by sie poruszać tematy na stronie głównej tego pokroju
              jak robi to serwis Demona? Chyba nie i nigdy tego nie robiło ze względy na
              swojego admina-cykora, który posiadając firme w Przemyślu poprostu boi się.
              Widać nieraz było jak szybko niektóre posty na temat Prezia czy Radnych były
              kasowane. Sądzę że czas zakończyć ten jałowy temat i zacząć pisac coś
              konkretnego, tym bardziej że jest co pisać a nie bawić sie w dziecinne zagrywki.
              Czy tacy ludzie jak Norek i cały "motor" złośliwości jak R.B nie mają co u
              siebie pisać? Zreszta wystarczy zajrzeć na P24...wielka chała.
              • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 07.09.06, 22:03
                no tak, ja tez znam lisa i radoosa osobiscie i nie jedna impreze przezylismy ale to nie oznacza ze mam palac sympatia do demona ktory stworzyl polityczny serwis popierajacy jedna partie czy nawet kilka osob, szydzimy z radia ma ryja ze popiera pis itd ale jak juz ktos pokroju demona zacznie drzec lacha z nielubianych przez siebie politykow a popierac innych to jest super
                demon ma swoich zwolennikow jak i tych ktorzy go krytykuja, ja naleze do tych drugich i zapewne niewiele sie zmieni po tym temacie, a to czy p24 ma "lipne" tematy widac po statystykach ktore wczesniej gdzies juz podawalem
                i posadzac nas o zazdrosc do takiego serwisu jak eprzemysl to hmm zalosne? smieszne? nawet nie wiem jak to nazwac, teraz nabiera tempa www.przemysl.edu.pl ktory istnieje od dwoch dni a juz zostal oczerniony przez jegomoscia demona, moze to jednak nie nam gul hula?
                • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 07.09.06, 22:08
                  aha jeszcze jedno:
                  bzdury które wypisuje na temat Google Page Rank to taki debilizm że niech się nie ośmiesza. PR nie ma nic wspólnego z ilością odwiedzin.
                  Tutaj szczegóły:
                  pl.wikipedia.org/wiki/PageRank
                  pozatym webfabryka jest zarejestrowana daleko od przemysla;>

ps. demon pokaz swe zapierajace dech w piersiach staty a dostaniesz staty p24, laczne, strony oraz forum do wyboru do koloru:)
                  • Gość: RobertoBaggio Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 07.09.06, 22:35
                    Wiesz co Demon... "nie chce mi się z tobą gadać". Siej swoją propagandę nadal i
                    bądz zdrów.
                  • Gość: Demon1903 Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:37
                    Dla mnie czyli zarazem dla "ePrzemysl" nigdy P24 nie była konkurencją, gdyz
                    uważam że serwisów w Przemyślu jest napradę za mało. Co mi tam czyjeś "staty"
                    jak to pisze były moderatorek z P24 czyli Norek. Wisi mi to poprostu. Czy mój
                    serwis staje z kims w szranki? :) Olewa to tak jak i ja. Ważne by cos robić i
                    działać bo jak nikt nie będzie pisał i publikował tego (gdzie sie da!) to PiS
                    nas całkiem zgnoi. Już Europa i Świat się powoli od nas odsuwa. Upodabniają nas
                    do Białorusi.
                    Nasz rząd w oczach świata to jeden "Mupet Show"! Czy przyjemnie to słuchać i
                    widziec na ekranach tv? Z jednej strony nie dziwię sie takim oszołomom jak Norek
                    i Baggio. Oni juz za mej "kadencji" na P24 zostali zaliczeni do grona moich wrogów.
                    Powtarzam raz jeszcze ! Nie interesi mnie wcale P24 ani jego statystyki. Ja jako
                    admin "ePrzemysl" nie opluwam cudzych serwisów i nie wymyślam pierdół. Ja mam
                    swoja robotę i nie interesi mnie cudza. Jaka jest każdy widzi. Ważne że jest i
                    "panowie" z U.M jako tako reagują na nią. Gdyby każdy olewał to co sie w Polsce
                    i Przemyślu dzieje nie było by dziś jako takiej wolności. No coż za
                    terażniejszych rządów robimy kroki w tył i trzeba z tym walczyć. teraz
                    szczególnie przed wyborami do samorządów nie można pozostac biernym!
                    Ale czy ONI to wiedzą.

P.S
                    Ja juz dzis zacząłem kampanie wyborcza na swoim serwisie.
                    • Gość: RobertoBaggio Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 07.09.06, 22:55
                      Demon to dziwne, ale ja Ciebie też uważam za oszołoma!!!
                      • Gość: Demon1903 Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:00
                        Dziękuję :) nie mam nic przeciwko temu.
                        • Gość: Imac Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.chello.pl 08.09.06, 00:41
                          Demon nie może się zdecydować nawet na jednego nicka. Wszystkie posty jego i
                          jego obrońców, to ten sam język, ta sama składnia...
                          Zadziwiająca mieszanina kompleksów i poczucia wyższości...

Skoro Demon twierdzi, że atakują go tylko i wyłącznie osoby związane z P24,
                          informuję, że nigdy nie byłem, ani nie jestem związany z tym serwisem, ani z
                          jego forum.
                          • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 08.09.06, 07:55
                            czyli sam przyznales ze twoj serwis eprzemysl jest niczym innym jak tylko politycznym bagnem ktorego mamy dosc w telewizji i radiu...
                            tak czy siak powodzenia agencie PiS;]
    • Gość: RobertoBaggio Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 08.09.06, 10:02
      Imac,

masz rację, każdy post chwalący Demona jest dziełem samego Demona. On jak
      przystało na Demona zmienia swoje nicki, tylko stylu pisania nie
      moze "przeskoczyć".

Ciekawe kiedy pojawi się na forum przemysl24.pl pod nickiem Kiksik?
    • Gość: RobertoBaggio Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 08.09.06, 10:08
      Demon na swoim serwisie www.abc.to.pl poparł kandydaturę Marka Rząsy na
      Prezydenta Miasta Przemyśla. Ciekawy jestem jak długo Demon wytrzyma nie
      krytukując "swojego prezydenta" Marka Rząsy po ewentualnym zwycięstwie w
      listopadowych wyborach?

Widzę tutaj kolejną nie konsekwencję u Demona. Wcześniej stwierdził, że
      nienawidzi PiS-u a lubi SLD i kolegów z Sojuszu, ale na prezydenta Przemyśla
      popiera kandydata Platformy Obywatelskiej Marka Rząsę. No nie mogę, koleś jest
      naprawdę sfiksowany.

Jak p. M. Rząsa zostanie prezydentem to wtedy niech uważa, bo Demon już moze
      wtedy pod innym nickiem i na innym "swoim" serwisie będzie go atakował. Ave!
      • piwo_nuklearne Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 08.09.06, 11:00
        To prawda. A "nie konsekwencję" to się pisze łącznie.

A'propos...

Staje nagi facet przed lustrem. Długo ogląda starą, wymiętą, nie ogoloną twarz,
        spogląda na zarośnięty jak u małpy tors, patrzy w swoje czerwone oczy...
        Potem kieruje wzrok w bok lustra, gdzie widać odbicie leżącej w łóżku pięknej
        dziewczyny. Facet jeszcze raz spogląda na siebie i mruczy:
        - K..wa, jak można do tego stopnia kochać pieniądze...
        • piwo_nuklearne Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 08.09.06, 11:04
          Pardon, wątki mi się popierniczyły. To ostatnie powinno być w "mordzie Makbeta".
    • Gość: Michu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:16
      Rzadko zaglądam na forum i myśle ze mam swieze spojrzenie na sprawę -.Nieznam
      was chłopaki anidemona ani imaca ale odzwierciedla sie was typowe przemyskie
      piekiełko z jakiego jesteśmy znani. Nie zeby sobie pomagac czy robic wspólnie
      to jak na nasze miasto za wielkie wymagania -ale chociaz miec szacunek dla
      innych niżli własne poglądów. Z moich żadkich obserwaji wynika ze jednak demon
      jest częściej atakowany w swoich postach niżli sam atakuje. Czy w takim mieście
      nie ma miejsca dla kilku serwisów niech jeden bedzie prawicowy drugi lewicowy
      nastepny klerykalny itd nich coś sie tu wreszcie zacznie dziac.(oprocz
      destrukcji) kazdy czyta na co ma ochote problem w tym aby MIAŁ WYBÓR i oaby
      nikt nie był szykanowany za słowa czy przekonania bo komuna dawno sie skończyła.
      Imac jesli nie pasuje ci polityka (mnie tez nie za bardzo)to nie wpisuj sie w
      takie posty zakładaj swoje i po sprawie. Poco zaraz tyle agresji.
      • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 08.09.06, 12:52
        " Rzadko zaglądam na forum i myśle ze mam swieze spojrzenie na sprawę"
        -_- wcale a wcale sie nie wyklucza, moze wlasnie dlatego ze rzadko bywasz na forum to nie znasz "demona" i jego powalajacych mysli;]
        demon jest jak jego serwis, stoi w miejscu i probuje przebic glowa sciane, to jest serwis polityczny i nie interesuje go ze moze na innych forach ludzie maja lepsze tematy do rozmowy niz psucie sobie nerwow polityka...

a tak swoja droga to jak tam twoj Page Rank demon;]
    • Gość: Michu Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:15
      mozesz miec racje norek ale czy w takim razie zamiast się wzajemnie obrażac i
      nakręcac - nie lepiej ignorować??
      • Gość: Wiedzmin Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:45
        Z tego co tu czytam to Michu ma rację. W Przemyślu serwisów po za oficjalnym
        miejskim jest tylko 2. Każdy ma prawo wyboru i poglądów. Odwiedzam też forum24
        ale nie powiedziałbym, że tam są aż tak ciekawe tematy jak to sugeruje Norek.
        Tam rozmawia młodzież i starszemu takie gadki i tematy nie pasują. Zaglądam też
        na ePrzemysl i nie widzę by tam było coś złego i złośliwego w stosunku do P24.
        To że czasem jest tam ostra krytryka radnych jak i prezydenta (w ramach prawa)
        się chwali. Kto ma to zrobić. Na forum można sobie gadac ile dusza zapragnie! To
        tylko wymiana zdań i poglądów między ludzmi o różnych poglądach.
        • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 08.09.06, 23:38
          michu ignorancja nie pomogla, tak samo prosby i grozby, ten koles jest niereformowalny i zadna proba ignorowania go nie przynosi niczego dobrego, potrafil zakladac ten sam temat po kilka razy jak byl kasowany za zlamanie regulaminu...

a co do p24 to:
          Statystyki Przemyskie Forum Dyskusyjne:
          Wątki: 1 554, Posty: 17 311, Użytkownicy: 603

mysle ze cos ciekawego musi tam byc skoro ciagle tego przybywa prawda?
          • Gość: Demon1903 Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:43
            Norek = 1 780 postów (wtrącał sie do każdego postu będąc moderem)
            Kiks = 1 813 postów (piszący kilka razy dziennie to ogólnie wiadomo w Przemyślu)
            Alien (admin) 1 052 (dorzuca swoje słowo do wszystkich postów)
            Roberto Baggio = postów 790 (wymiana zdań )
            No i jeszcz cosś z ze cztery takie osoby a namy "staty"....
            Z wyuzdanych 600 osób około 550 odeszło mając dość admina i Norka za wtrącanie
            sie do postów.
            Skromnie można to określic prywatnym folwarkiem - chatem pomiędzy kilkoma osobami.
            • Gość: Imac Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.chello.pl 11.09.06, 02:08
              Czy P24 to miejskie forum za miejskie pieniądze? NIE. To jest serwis prywatny.
              Jak Ci się nie podoba to tam nie chodź, nie czytaj, nie masz takiego obowiązku,
              załóż swoje forum i daj sobie spokój.
              (i sprawdz co oznacza słowo "wyuzdany")
              • n0rek Re: Demon oszołom czy spoko koleś? 11.09.06, 08:04
                hmm on i tak nie ma slownika co widac po jego pisownii;]
                to ile mamy postow to nie twoja sprawa, pozatym ja kiks i alien jestesmy tam od samego poczatku, bylismy pierwszymi zarejestrowanymi osobami i trudno zebysmy mieli po 100 postow...
                • Gość: Demon1903 Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:31
                  Norek zaprzestań juz tej heroicznej obrony P24 bo i tak nikt tutaj na to nie
                  zwraca uwagi. Ja Demon1903 szczególnie. Czy istotne jest to ile forum P24 ma
                  wejść (pomijając "zejścia")? Sam wiesz jak i ja że nie ważne jest forum, gdzie
                  może każdy wejśc na jedna minutę i być statystycznym userem ale to, gdzie strona
                  główna serwisu jest odwiedzana. Wasze forum nie neguję jest jakie jest ale
                  podkreślam! Jest to forum tylko i wyłącznie dla młodych ludzi nawijających o
                  wszystkim i niczym. Musztarda z dżemem. Mi to nie smakowało więc odszedłem a ci
                  co się "utrzymali" nadal sobie nawijają bo nic innego nie potrafią. Zresztą
                  ważne jest że jeszcze egzystujecie bo zawsze jest dwa serwisu przemyskie, ale
                  biorąc pod uwage przyszłe wybory wyjdżcie po nad wszystko i zacznijście "coś" w
                  tym temacie działać a nie pisąc głupoty.

Pozdro...
                  • Gość: RobertoBaggio Re: Demon oszołom czy spoko koleś? IP: *.mcon.pl 13.09.06, 20:49
                    Masz Demon rację, trzeba ruszyc polityke.

Jak coś to zapodajemy. :)
                    • Gość: AntyDemon Re: Demon kolega Jarka i Lecha K. IP: *.chello.pl 13.09.06, 21:17
                      Wiedze ze niejaki Demon1903 jest tutejsza gwiazda ktora nie potrwafi załorzyc
                      nowego wątku który niemialby podłoża politycznego. Przeciez jest wiele innych
                      waznych spraw zwiazanych z naszym miastem jak np. fundusze unijne, rozwoj
                      turystyki i kultury, poszerzenie granic miasta o Zurawice, zagospodarowanie
                      rybiego placu, II etap budowy stoku narciarskiego czy budowa kolejnego mostu na
                      sanie etc. a nie ciągłe krytykowanie osob ktore cos robia dla miasta a ktore
                      przez pomylke należa do partii rzadzacej. Publiczne szkalowanie nie jest
                      odpowiednią metodą promującą zdrową politykę. Zapewne "gwiazda forum" czyli
                      Demon1903 bedzie mnie wyzywal od najgorszych zmiesza mnie z blotem itd. ale
                      LUDZIE ZAKLADAJCIE WĄTKI KTORE PORUSZAJĄ LOKALNE PROBLEMY !! i nie przejmujcie
                      sie takimi malkontentami jak tutejszy Demon - wariat z forum. HEHE
                      • Gość: Imac Re: Demon kolega Jarka i Lecha K. IP: *.chello.pl 13.09.06, 22:32
                        "Przez pomyłkę należą do partii rządzącej" - to jest hit :-)

Krytyka godna Demona, prawie jakby sam Demon się skrytykował.

p.s. założyć piszemy przez "Ż"
                        • Gość: Demon1903 Re: Demon kolega Jarka i Lecha K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:14
                          Anty-Demonie :) słowa "anty" jesteś wart ale "Demon" za żadne skarby...
                          Ja się często mylę, gdyż mam problemy ze wzrokiem i różnie z moją ortografią
                          bywa. Ale cóż nie to ważne, bynajmniej dla mnie.
                          Wiedz o tym że to co napisałeś to zupełny HIT! Przebijasz w nim samego
                          Kaczyńskiego (obojętnie którego)jak i parę innych osób z ich "towarzycha" Od
                          razu widać że jestes chłopem z Żurawicy bo ją wymieniasz, mieszając w sprawach
                          miasta o których nie masz pojęcia jako chłop. Fundusze, turystyka i kultura,
                          (chciałbyś do miasta przyłączyc Żurawicę by być miastowym), budowa mostu i inne
                          tego typu inwestycje to tylko i wyłącznie należy jak i jest zasranym obowiązkiem
                          Prezydenta Przemyśla skoro sie tego podjął. Pana Chomy. Przez pomyłkę to Ciebie
                          tato mógł zrobić ale nie Pan Choma trafił do parti, która Go karmi a zarazem nim
                          wspólnie z klerem "rządzi". Co chciał to ma. Jego sprawa. Tu nikt nikogo nie
                          szkaluje po za Tobą odnośnie mojej osoby. Choma jak i radni są osobami
                          publicznymi, dzięki nam siedzącymi na stołkach i mamy prawo jako mieszkańcy
                          Przemyśla ich osądzać w ramach prawa.
                          Chcesz założyć "lokalny wątek" jak to piszesz, to załóż własne forum pt."Żurawica"
                          • n0rek Re: Demon kolega Jarka i Lecha K. 14.09.06, 08:39
                            "Ja się często mylę, gdyż mam problemy ze wzrokiem i różnie z moją ortografią
                            bywa." - ano i nie tylko ze wzrokiem;]
                            nie bronie heroicznie p24 ale skoro jestes taki kozak ze "statystykami" to ujawnij nam je
                            a Pan Choma zostal wybrany na prezydenta bo tak uwazala wiekszosc i na tym polega demokracja, jezeli ci sie nie podoba to mozesz pojechac na bialorus a Lukaszenko ci napewno pokaze jak wyglada "brak wolnosci", tej samej o ktora tak zawziecie walczysz
                            a ze ludzie wola pisac inne rzeczy niz polityka to ich sprawa a tobie nic do tego, jezeli chcesz to masz swoj dzial "polityka" i tam smaruj kogo sobie chcesz
                            mnie osobiscie polityka nie interesuje tak bardzo jak niektorych ale to co robi nasz obecny prezydent jest namacalne, wyremontowal wiele zabytkowych kamienic, zamienil pekajace chodniki na kostke no i co wszystkim wiadomo wybudowal stok
                            czy twoj kandydat moze sie poszczycic podobnymi osiagnieciami? nie sadze
                            to ze ktos jest z zurawicy czy orlow czy innej wsi nie oznacza ze musi byc odrazu chlopem, nie wiem czy ci wiadomo ale wiekszosc ludzi z miasta ktorzy maja troche kasy uciekaja nieznacznie poza granice betonowej dzungli, ja tak zrobilem i jestem bardzo zadowolony ze nie musze wieczorami sluchac krzykow i burd lysych panow w dresach albo wychodzic codziennie rano i zastanawiac sie co tym razem zostalo zdemolowane
                            • Gość: Kostek Forum gazety a retoryka Demona1903 IP: *.chello.pl 14.09.06, 10:59
                              W stu procentach popieram Norka, czy ludzie ktorzy mieszkaja poza miastem są gorsi, czy posiadaja mniej praw od tzw. "miastowych" lub są jednostka niepotrzebną dla panstwa? Każdy czlowiek niezaleznie od tego czy mieszka na wsi czy w miescie jest równy wobec Boga i prawa - wszycy moga dzialac dla dobra naszej ojczyzny.
                              Nasz buntownik, nie kulturalny i chamski Demon1903- zwolennik PO- chwali wyłączne Pana Marka Rząse dlatego ze ten przesłał mu list z podziękowaniami i należy do partii opozycyjnej. Tylko zastanawia mnie fakt czy niejaki Demon1903 popierałby swojego "ukochanego" człowieka gdyby ten dla dobra miasta czy regionu zacząłby rozmawiac z PISem lub LPRem czy Samoobroną. Jaka bylaby wtedy postawa na forum Demona1093? Zapewne zmienilby login ponieważ głupioby sie czuł z myslą ze człowiek w ktorego wierzył dla dobra mista wspolpracuje z partiami rządzącymi. Tak więc Demonie nieliczy sie PARTIA tylko człowiek ktory dziala dla dobra ogółu - człowiek który swoją postawą promuje patriotyzm (oczywiście nie taki jak chce nas nauczyc Roman Giertych) oraz wartości utylitarne i uniwersalne.
                              Ciągłe krytykowanie, obrażanie i wysmiewanie niejest najlepszą formą dyskusji politycznej, a niestety Demon1903 takową nam prezetuje.
                              Apropo R.Chomy to na pewno Norek ma racje pisząc ze "to co robi nasz obecny prezydent jest namacalne, wyremontowal wiele zabytkowych kamienic,zamienil pekajace chodniki na kostke no i co wszystkim wiadomo wybudowal stok ..." Docenmy to co człowiek zrobił dla miasta, to co mu sie udało i nie negujmy tego, w ludzi trzeba wierzyc i w to co chcą zrobic a my jako obywatele tego Państwa i Miasta pomoagajmi im w tym z całych naszych sił.
                              • Gość: Demon1903 Re: Forum gazety a retoryka Demona1903 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:59
                                Teraz demokracja wygląda tak: "kto z PiS ten uczciwy, kompetentny, prawy,
                                niezastąpiony, najlepszy pod każdym względem". Pan Choma, nie negując jego osoby
                                owszem "coś" tam zrobił ale ma jedną dużą wadę! jest z PiSu. Z parti która nim
                                rządzi i jak mu "zagraja tak On tańczy"...
                                Co do ludzi z po za miasta maja oni własne podwórko i problemy więc niech nam w
                                mieście nie doradzają swoim "chłopskim rozumem". Więcej nic nie trzeba. Chłop
                                myśli po "swojemu" i zawsze mu się krzywda dzieje.
                                • n0rek Re: Forum gazety a retoryka Demona1903 15.09.06, 13:53
                                  tak, bo kazdy kto nie mieszka w miescie jest juz chlopem... ehh twoj debilizm jest nie do okreslenia przez znane nam miary
                                  to ze Pan Choma jest z PISu nie zmienia tego ze zrobil wiele dla miasta, w przeciwienstwie do twojego kandydata ktory jak na razie jest tylko wychwalany przez ciebie na lamach tego forum, jezeli tylko bede mial mozliwosc byc w przemyslu w dzien wyborow to nie zawaham sie oddac glos na naszego obecnego prezydenta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka