Gość: piter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:26 Czy ktoś umie robić sondy na tym forum? jeśli tak to bym miał prośbę. Zrobić sondę o popularności Chomy jako prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:31 Nie da się tutaj zrobić sondy. Miarodajną sondę miałeś jakiś czas temu podczas wyborów :) Teraz to byłaby sonda wśród oświeconej i zamożnej części społeczeństwa mającej dostęp do netu. Mocno na bakier z obiektywizmem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
piter9939 Re: sonda 08.08.07, 10:37 Tez tak myślę. Dlatego jeśli przeciw pomnożymy przez 10 to powinna być miarodajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:23 Aleś przywalił jak nie pomniejszając jego anty-zasług w logice i statystyce Demon1903 (był taki tutaj kiedyś). Czyli zakładasz że z Przemyśla 1/10 ludków ma dostęp do netu i że pozostała część tych bez dostępu jest równie zamożna co ta z netem. Zonk. Elektorat miłościwie nam panującego prezydenta to babcie i dziadkowie, którzy nie mają dostępu do netu, a co więcej ledwo przędą na tym łez padole oraz kohorty pisowskiego zaplecza w narodzie zauroczonego remontami dróg w mieście i stokiem narciarskim. Tak to jest jak się naród przegłodzi a potem rzuci mu ochłap. Twój wywód logiczny co do miarodajności tej sondy jest nic nie wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sonda IP: 195.117.172.* 08.08.07, 18:13 No niby to racja ale z drugiej strony jak słyszę tych dziadków to zmienili zdanie i są anty. To zamożna część zawsze popiera władze bo ma z nią wspólne interesy /przekręty?/. Dlatego taki przelicznik wydał mi się realny. Ostatnie popisy PISowców zmniejszyły ich elektorat do członków tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś